Sebastiano 20.04.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzień dobry na Warmii też wieje i wieje i końca nie widać temperatura niziutka, kawka wypita później druga i trzecia, do pracy nie idę ponieważ ostatni dzień urlopu a piwo wieczorem zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Na Mazurach wieje okropnie. ZImno. Przestało jednak padać i słońce niesmiało wygląda zza chmur. Przerwa na drugą kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jesteście lepsi ode mnie, ja tylko po jednej. Po drugiej mocniej by mnie rozkołysało, niż od wiatru ciekawe ile filiżanek małej czarnej wypił ten sierściuszek chyba ma maturę przed sobą, księgi wieczyste rozłożone... http://www.koty.wb.pl/galery4/fiona_zuzia/fiona-kawa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 u mnie dosłownie parę kuleczek gradu, deszczu nie ma na szczęście ale wiać nie przestaje. A zaraz trzeba do Olsztyna po auto jechać - brrrr zimno. I jeszcze właśnie zadzwonił mechanik, że niestety ale tarcze już do wymiany nie mówiac o klockach - kurdę ,że oni zawsze coś wynajdą jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 http://www.koty.wb.pl/galery4/fiona_zuzia/fiona-kawa2.jpg a to Twój kocurek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam tolu dzięki za czarną w małopolsce ciepło i słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 nie mój ...a co, podobny? Sebastiano, nie daj się wiatrowi i ciesz się że nie musisz wymieniać resorów, wachaczy, lub linki do ręcznego hamulca. Kilka dni temu nie chcieli mi podstęplować przeglądu technicznego, bo ręczny nie działa. Taka linka do hondki kosztuje 680 zł. To jest rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam tolu dzięki za czarną w małopolsce ciepło i słonecznie bardzo proszę, upieczesz szarlotkę i będzie po sprawie i nie drażnij lwa rozpisując się o ciepełku, bo mam paluszki zgrabiałe z zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 nie mój ...a co, podobny? Sebastiano, nie daj się wiatrowi i ciesz się że nie musisz wymieniać resorów, wachaczy, lub linki do ręcznego hamulca. Kilka dni temu nie chcieli mi podstęplować przeglądu technicznego, bo ręczny nie działa. Taka linka do hondki kosztuje 680 zł. To jest rozpacz niestety japończyki strasznie się cenią z częściami - ale za to rzadziej trzeba wymieniać. A gdzieś na giełdzie nie lepiej było poszukać zamiast nowa? a mój przegląd za miesiąc - ciekawe odpukać - co znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ...odpukać, na pewno nic nie znajdą pan na przeglądzie był na tyle miły, że mi darował, ale za rok wróci temat, jeśli jej nie wymienię. Jako kobiecie pewne sprawy trudno mi pojąć, hamulec nie działa dlatego, że nie był używany dziwne doprawdy. Ponoć żeby linka działała, powinnam go zaciągąć, przynajmniej od czasu do czasu. Ale jest mi właściwie do niczego nie potrzebny, bo to wersja w automacie nie potrzebny, ale sprawny być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 niestety - automat nie automat hamulec ręczny czy nożny obowiązkowo ma działać.Wygodnie to tak tym automatem? Pewnie idzie się przyzwyczaić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Parę razy miałem okazję jeździć automatem. Fajna zabawa, ale na początek należy lewą nogę przywiązać do fotela, a prawą rękę do kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 niestety - automat nie automat hamulec ręczny czy nożny obowiązkowo ma działać. Wygodnie to tak tym automatem? Pewnie idzie się przyzwyczaić.... właśnie, jak się człowiek przyzwyczai, to mu się potem wajchować nie chce , a nie odwrotnie. mam wersję tiptronic, więc nie jest tak źle w mieście manualnej wersji właściwie nie używam, w trasie dość często, bo wtedy przyspieszenie przy wyprzedzaniu jest całkowicie w moich rękach. Automat wbrew pozorom nie skazuje mnie na bezwolną jazdę. Możliwość zmiany biegów jest w dużym stopniu zalezna od operowania pedałem gazu. Jeśli ciśniesz do dechy...przełożenie na bieg wyższy następuje później...natomiast jeśli w którymkolwiek momencie lekko zwolnisz pedał, wtedy bieg przeskakuje od razu...podobnie przy gwałtownym wciśnięciu pedału gazu przy wyprzedzaniu bieg przeskakuje na niższy, by zwiększyć moc... automat można więc prowadzić według swojego stylu jazdy, a trzeba go wypracować...jak wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 hmmm - to chyba uczyłbym się gdzieś po polach albo na jakimś szerokim lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sebastianie, znacznie trudniej jest prowadzić samochód z kierownicą z prawej strony. Przejechałem raz kilkaset metrów i podziękowałem. Zamiast zmieniać biegi trzy razy otworzyłem drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 hmmm - to chyba uczyłbym się gdzieś po polach albo na jakimś szerokim lotnisku żartujesz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sebastianie, znacznie trudniej jest prowadzić samochód z kierownicą z prawej strony. Przejechałem raz kilkaset metrów i podziękowałem. Zamiast zmieniać biegi trzy razy otworzyłem drzwi oo - i to się nadaje do Bałtroczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 czas powoli uciekać na busa - brrr - jak tym się jeździ do miłego usłyszonka? napisanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sebastianie, znacznie trudniej jest prowadzić samochód z kierownicą z prawej strony. Przejechałem raz kilkaset metrów i podziękowałem. Zamiast zmieniać biegi trzy razy otworzyłem drzwi oo - i to się nadaje do Bałtroczyka oo i teraz już wiem, do kogo jesteś podobny, bo że jesteś to wiedziałam, tylko nie mogłam skojarzyć do kogo, teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Przekaż ten pomysł, a tantiemami dzielimy się po równo. Może starczy na spłatę kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts