jea 20.04.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tolu proszę... http://www.soulcafe.com.pl/imgs/203/resize-of-cafe-soul_a6713_m_20050311_2157.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tolu proszę... Jea, normalnie błyskawica jesteś i nawet wierzch nie przypalony zrewanżuję się tym, co obiecałam postawić na barze po 13...bo w końcu było nie było, dobrze przy nim posiedzieć to jest wersja 3 w jednym: i żubr i kawa i obietnica urlopu http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o114.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Z piwem, to jeszcze muszę poczekać ale drugą kawkę wypiję tylko co z tą objetnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Z piwem, to jeszcze muszę poczekać ale drugą kawkę wypiję tylko co z tą objetnicą no z obietnicą to jest tak, że ten żubr, jak się go wypije, tooooo ma się wrażenie, że jest się na urlopie w takim miejscu jak na fotce...ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Z piwem, to jeszcze muszę poczekać ale drugą kawkę wypiję tylko co z tą objetnicą no z obietnicą to jest tak, że ten żubr, jak się go wypije, tooooo ma się wrażenie, że jest się na urlopie w takim miejscu jak na fotce...ufff Trochu mało tego żubra, znaczy sie, żeby wrażenie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Z piwem, to jeszcze muszę poczekać ale drugą kawkę wypiję tylko co z tą objetnicą no z obietnicą to jest tak, że ten żubr, jak się go wypije, tooooo ma się wrażenie, że jest się na urlopie w takim miejscu jak na fotce...ufff Trochu mało tego żubra, znaczy sie, żeby wrażenie było widoczny jest tylko jeden, większa ilość chłodzi się w maxtajemnym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Z piwem, to jeszcze muszę poczekać ale drugą kawkę wypiję tylko co z tą objetnicą no z obietnicą to jest tak, że ten żubr, jak się go wypije, tooooo ma się wrażenie, że jest się na urlopie w takim miejscu jak na fotce...ufff Trochu mało tego żubra, znaczy sie, żeby wrażenie było widoczny jest tylko jeden, większa ilość chłodzi się w maxtajemnym miejscu nurknąć trza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Z piwem, to jeszcze muszę poczekać ale drugą kawkę wypiję tylko co z tą objetnicą no z obietnicą to jest tak, że ten żubr, jak się go wypije, tooooo ma się wrażenie, że jest się na urlopie w takim miejscu jak na fotce...ufff Trochu mało tego żubra, znaczy sie, żeby wrażenie było widoczny jest tylko jeden, większa ilość chłodzi się w maxtajemnym miejscu nurknąć trza? a może te morze żubrowe sie zowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No i ... przekroczyłem kolejny próg, 90 setek Kiedy ja to zrobiłem? Za chwilę coś zapodam, bo sam jestem tym faktem zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Gratulacje Tomku!!!http://bi.gazeta.pl/im/2/1898/z1898392N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dziękuję mayland. To na początek http://www.kp.pl/pdf/alkohol-nieletnim_dostep_wzbroniony.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Wczoraj się dowiedziałam, że otwierają u mnie w mieście browar regionalny. Będą robić kilka gatunków piwa, w tym smakowe. Termin przydatności takiego piwa to nie więcej niż 10dni więc wiadomo, że tylko na rynek lokalny. Ale to ma być PRAWDZIWE piwo tzn. nie takie jakie znamy z reklam w tv. Już nie mogę sie doczekać otwarcia Chociażby z samej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No i ... przekroczyłem kolejny próg, 90 setek Kiedy ja to zrobiłem? Za chwilę coś zapodam, bo sam jestem tym faktem zaskoczony. Gratulacje!!! nie wiesz kiedy ....przy piwie, kawie, wódeczce to się fajnie gada i czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sama elita tu biesiaduje. Tylko ja taka jakaś małopiśmienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sama elita tu biesiaduje. Tylko ja taka jakaś małopiśmienna ktoś musi sprzątać my już prawie pięć lat klikamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 O rany To Was pewnie opuszki bardzo bolą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 To tak na zachętę: Jeśli chodzi o zawartość poszczegolnych związków w piwie, to w litrze piwa znajduje się: # 20% dziennej dawki witaminy B2 # 35% dziennej dawki witaminy B6 # 64% dziennej dawki witaminy PP # 20% dziennego zapotrzebowanie mężczyzny w potas # 40% dziennego zapotrzebowanie mężczyzny w fosfor # 50% dziennego zapotrzebowanie mężczyzny w magnez # 400 - 600 kcal (jasne - ciemne) Podsumowując, regularne i umiarkowane picie piwa: # znacznie obniża ryzyko zawału serca. # poprawia przepływ krwi przez naczynia wieńcowe # obniża ciśnienie tętnicze # wzmacnia ścianki naczyń, chroniąc je przed działaniem wolnych rodników. # poprawia trawienie # przeciwdziała tworzeniu się kamieni żółciowych i moczowych # zapobiega wystąpieniu cukrzycy # usprawnia pracę wątroby # poprawia wchłanianie witaminy B12, niezbędnej do budowy czerwonych ciałek krwi # przyspiesza rozkładanie tłuszczu i białka # ułatwia regeneracje organizmu # znacznie powtrzymuje starcze podupadanie organizmu # poprawia wentylację płuc i wchłanianie tlenu # hamuje rozwój bakterii, a nawet powstrzymuje gruźlicę # prowadzi do lepszego ukrwienia nerek i szybszego wydalania płynnych odpadów procesu przmiany materii # pomaga w zachowaniu sprawności umysłowej mino podeszłego wieku # pobudza przemianę materii # stymuluje proces wydzielania enzymów trawiennych i żółci # działa antydepresyjnie i koi nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.04.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dobry wieczór - no i mamy kolejny weekend widzę Tomku ,że niezłą okazję numerkową przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A lekarze chcą podwyżki Wystarczy skrzynka piwa dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sorry, mam połączenie prze sieć komórkową EDGE WIĘC pomalutku, to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts