Teska 08.08.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 JOLANA wszystkiego naj....sto lat, sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Jolana, 100 lat, śpiewam, starając się nie fałszować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Jeszcze raz dziekuję wszystkim za życzenia dla młodej pary. Przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.08.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 dzięki, dzięki za życzenia Siedzę teraz sama, bo mój mąż, jakoś dziwnie się składa, zawsze jak mamy jakąś uroczystość (urodziny, imieniny, czy rocznicę) pracuje. Czy ci co tworzą jego grafik szczególnie pod tym kątem analizują naszą rodzinę, czy ja mam jakąś fobię?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.08.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Gratulacje Tomek dla młodej pary Jak Twoje boje z bankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2003 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Jolana, córka (druga) z zięciem odpuścili. Wszyscy mieli już dość tego horroru, ale najciekawsze kawałki opiszę po powrocie z urlopu, czyli po 17 sierpnia. Cała ta sprawa nadaję się chyba na scenariusz komedii w stylu "Alternatywy 4". Szkoda, że nie ma Bareji, on by chyba to kupił.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.08.2003 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 obrodziło nam w Lwy http://cache.corbis.com/agent/10/40/40/10404098.jpg Krystian, Jolana...Kilka dni temu też miałem urodziny i zapomniałem Wam powiedzieć, ale nic straconego http://thumb2.image.altavista.com/image/338508727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.08.2003 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Czekam zatem Tomek z niecierpliwością na ciąg dalszy... A swoją drogą, co się dzieje, że w czasach koszmarnej wręcz dla banków konkurencji na rynku kredytów, dzieje sie coś takiego. Ja składając wniosek o kredyt założyłam, że nie będzie żadnych problemów, jak pani przyjmująca wniosek zaczęła jakieś widzieć, to szybko mówiłam, że są inne banki... i rzeczywiście żadnych problemów potem nie miałam. No ale to nie temat do kawiarni. Jeszcze raz polewam szampana: http://cache.corbis.com/agent/11/44/95/11449533.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.08.2003 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 http://www.kakofonia.pl/PL/PLmis/brzozowa.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Jolana, jak opiszę co się działo ... to nie wiem, chyba zdębiejesz. To absolutna paranoja, ALTERNATYWY 4, a może 44, lub 444. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.08.2003 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Dziękuję Wszystkim za życzenia, a swoje Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ-LEPSZEGO kieruję do wczorajszej solenizantki : Vivat Jolana!!! (nie pamiętasz przypadkiem kiedy Smok ustrzelił nam tą ładną fotkę?)...oraz dla LWA - Smoka : VIVAT Smok!!! Teska - urlopik był cudny, a najfajniejsza ta ciepła woda....ach termalne kupalisko... , poza tym chyba najciekawszym wspomnieniem będzie wycieczka do jaskini svobody w demianowskiej dolinie, robi wrażenie - dziewczyny były zachwycone, warto było jechać te 80km, żeby zobaczyć ponad dwa kilometry trasy wśród kolorowych stalagmitów, stalaktytów i stalagnatów, nawet fajne były te 1272 schody... Agacka - będę szczęśliwy jeżeli nie będą gorsze niż te pierwsze cztery dychy... Ivonesca - dzięki, życzenie szybkiej przeprowadzki jast równoznaczne z życzeniem wygrania w LOTTO, bo na skróty nie pójdę, a znając moje zamiary i możliwości finansowe to trochę to potrwa...ale ja mam gdzie mieszkać... Smoku - pięknie, pięknie, aż łza się w oku kręci... , dzięki, ewusia - oj zaczną się -siątki... a wraz z nimi kłopoty zdrowotne...a może nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 czesc wszystkim w szczecinie zaczyna sie kolejny dzionek z żarem jadę na budowę polewać schody ale kawusie chętnie wypiję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 09.08.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Witam gorąco w sobotni poranek...I od razu żegnam się na dwa dni, wyjeżdżamy w plener, nie będzie internetu..Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 ja nad morze jade we wtorek....na jeden dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.08.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Hej, hej, ale tu pustki. Właśnie wróciliśmy i co... od razu w internet i na forum. Gorsze jak... No chociaż zanim wlazłam w internet, nakarmiłam kota, więc może mój przypadek jest ciężki, ale nie beznadziejny Nadal upały, może coś zimnego, jest komu polać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.08.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 jolana witaj polej oby zimne ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.08.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Teska, kupiłam w Tesco piwko imbirowe, chłodzi się już dosyc, będzie zimne... Proszę bardzo http://www.eherb.com.au/images/media-ginger-beer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.08.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 ach...dzieki bardzo....ooo?? jakieś inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.08.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Teska, a to znasz? http://www.zyciehandlowe.pl/image.php?id=231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.08.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 taaaa.......takie znam jeno butelkowe zbiera si echyba w szczecinie na burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts