jea 18.05.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Duch w narodzie zaginął, tradycja też, ale ja z przyzwyczajenia na okrąglaczka tu wpadam i sama sobie WIELKIE LLLLLLUUUUUUUUUUU z okazji 7000 zapodam, a co TO LUUUUUUUUUUUUUUUUUUU To lu.... http://img.epinions.com/images/opti/e8/a6/fddkSpiritsBy_NameAllJack_Daniels_Old_No_7_Tennessee_Sour_Mash_Whiskey-resized200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea reputację mi ratujesz, bo picie do lusterka splendoru nie dodaje, zwłaszcza kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.05.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Jea reputację mi ratujesz, bo picie do lusterka splendoru nie dodaje, zwłaszcza kobiecie Tolu - wczoraj pościłem ( niekoniecznie z własnej woli ) ale dziś nadganiam ... LLLLLLUUUUUUU jak to dobrze posiedzieć przy Zubrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.05.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Po powrocie ze zlotu kupiłem sobie Żuberka x8, no to LLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Bardzo dobry zakup Andre, bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.05.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Po powrocie ze zlotu kupiłem sobie Żuberka x8, no to LLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU może byś tak podzielił sie ze ...spragnionymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.05.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Po powrocie ze zlotu kupiłem sobie Żuberka x8, no to LLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU może byś tak podzielił sie ze ...spragnionymi czymu ni, podziela sie no to pyrsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam spragnionych i skacowanych ( moralnie też ) widzę ,że duch w narodzie nie ginie i piwko smakuje o każdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.05.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam spragnionych i skacowanych ( moralnie też ) widzę ,że duch w narodzie nie ginie i piwko smakuje o każdej porze Ew- ka szukałem Ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.05.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Bardzo dobry zakup Andre, bardzo dobry Uwielbiam Podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.05.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Część froschko-sympatoszko Miło mi było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam spragnionych i skacowanych ( moralnie też ) widzę ,że duch w narodzie nie ginie i piwko smakuje o każdej porze Ew- ka szukałem Ciebie ... gdzie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien hej hej Froszka ....a miałam nadzieje ,ze nie bedzie fajnie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.05.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam spragnionych i skacowanych ( moralnie też ) widzę ,że duch w narodzie nie ginie i piwko smakuje o każdej porze Ew- ka szukałem Ciebie ... gdzie ????? ech babo niekumato ... tak kaj sister Twoja olśniewała uśmiechem jaśniejszym od słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Aaaa znalazłam Was Jak widzę wszyscy cało i zdrowo dotarli do domu. I jeszcze siłę na piffo mają Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spotkanie, naprawdę było mi baaardzo miło poznać Was na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam spragnionych i skacowanych ( moralnie też ) widzę ,że duch w narodzie nie ginie i piwko smakuje o każdej porze Ew- ka szukałem Ciebie ... gdzie ????? ech babo niekumato ... tak kaj sister Twoja olśniewała uśmiechem jaśniejszym od słońca... no tak ....nie chcialam Jej robic konkurencji Kopciuszek został w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam spragnionych i skacowanych ( moralnie też ) widzę ,że duch w narodzie nie ginie i piwko smakuje o każdej porze Ew- ka szukałem Ciebie ... gdzie ????? Ew-ka no jak gdzie? Na zlocie, obok Toli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.05.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Aaaa znalazłam Was Jak widzę wszyscy cało i zdrowo dotarli do domu. I jeszcze siłę na piffo mają Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spotkanie, naprawdę było mi baaardzo miło poznać Was na żywo! Joola a czy Ty wiesz jak ja sie czułem między dwoma słońcami ?? jak zaćmiony księzyc w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Część froschko-sympatoszko Miło mi było Cię poznać ja tez jestem przeszczesliwa i Wiesia fajna kobitka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts