bodzio_g 20.05.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 a po kawie ...co najlepsze ??no jasne że pełne !! no to pyrsk na te 2200 http://www.mondobirra.org/sfondi/Tyskie_Browary.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.05.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Już nikt nie podaje dobrej kawy i świetnych deserów. Tylko piwo i piwo. Speluna się robi paniedziejku... A sio do piwiarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ale tu spokojnie a ja spodziewałam się strzelających szampanów na cześć Jooli nowej miss forum 2007 Nie wiem jak Wy ale ja uważam, ze ten pierwszy piknik plenerowy był najbardziej udanym spotkaniem forumowym. Kurcze fajni wszyscy jesteście ale w realu jeszcze fajniejsi. Noo i Joola była dla mnie swoistą niespodzianką- od kilku lat z przyjemnościa czytam jej posty i miałam wrażenie, że to dojrzała kobitka - a na miejscu okazało się, że nie dość że sympatycznie pisze na forum, to młode dziewczątko o bardzo ładnej, sympatycznej buźce. Młode dziewczątko EDZIU kochana i tej wersji się trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tak, to śmiesznie, jak sobie wyrabiamy wizerunek ludzi z którymi gadamy tu na Forum. A potem - taaakie zdziwko :) Ale sprawdza się, że ludzie, których polubiłam wirtualnie są ładni, ciekawi, inteligentni, sympatyczni i mają dobre oczy. To zadziwiające. Kogoś się polubił, a potem podchodzi do ciebie jakich obcy człowiek i mówi: "Czeeeeeść Neferka !" I juz wiesz, że dobrze znajdujesz cel swojej sympatii :) Na nikim się nie zawiodłam - słowo honoru. I strasznie się cieszę , że poznałam tylu świetnych ludzi. Najśmieszniej, że jak się już ich przytuliło, to trudniej będzie napisać coś złośliwego w odpowiedzi na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 a po kawie ...co najlepsze ?? no jasne że pełne !! no to pyrsk na te 2200 http://www.mondobirra.org/sfondi/Tyskie_Browary.jpg O, tyski Żuberek no to pyrsk, znaczy sie LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUU na te 2200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kochane dziewczyny te co były i mnie wycałowały Baaaaaardzo to było miłe Ew-ka szkoda, że Ciebie nie było. Mam nadzieję, że nadrobimy w przyszłym roku. ciesze sie ,że chociaż Ty -Tomku za mną zateskniłeś za rok o tej samej porze .....pamietasz ...taki film był ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kochane dziewczyny te co były i mnie wycałowały Baaaaaardzo to było miłe Ew-ka szkoda, że Ciebie nie było. Mam nadzieję, że nadrobimy w przyszłym roku. ciesze sie ,że chociaż Ty -Tomku za mną zateskniłeś za rok o tej samej porze .....pamietasz ...taki film był ??? Akurat - tylko Tomek - wszyscy tęsknili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Daga - i taej odp...oczekiwałam -pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Bardzo się cieszę że was wszystkich poznałam i piwo z wami piłam przy najlepszym stoliku w Unii Baaaaaardzo was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Bardzo się cieszę że was wszystkich poznałam i piwo z wami piłam przy najlepszym stoliku w Unii Baaaaaardzo was lubię :) i wzajemnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tak, to śmiesznie, jak sobie wyrabiamy wizerunek ludzi z którymi gadamy tu na Forum. A potem - taaakie zdziwko :) Ale sprawdza się, że ludzie, których polubiłam wirtualnie są ładni, ciekawi, inteligentni, sympatyczni i mają dobre oczy. To zadziwiające. Kogoś się polubił, a potem podchodzi do ciebie jakich obcy człowiek i mówi: "Czeeeeeść Neferka !" I juz wiesz, że dobrze znajdujesz cel swojej sympatii :) Na nikim się nie zawiodłam - słowo honoru. I strasznie się cieszę , że poznałam tylu świetnych ludzi. Najśmieszniej, że jak się już ich przytuliło, to trudniej będzie napisać coś złośliwego w odpowiedzi na Forum trzymam za słowo :D :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tak, to śmiesznie, jak sobie wyrabiamy wizerunek ludzi z którymi gadamy tu na Forum. A potem - taaakie zdziwko :) Ale sprawdza się, że ludzie, których polubiłam wirtualnie są ładni, ciekawi, inteligentni, sympatyczni i mają dobre oczy. To zadziwiające. Kogoś się polubił, a potem podchodzi do ciebie jakich obcy człowiek i mówi: "Czeeeeeść Neferka !" I juz wiesz, że dobrze znajdujesz cel swojej sympatii :) Na nikim się nie zawiodłam - słowo honoru. I strasznie się cieszę , że poznałam tylu świetnych ludzi. Najśmieszniej, że jak się już ich przytuliło, to trudniej będzie napisać coś złośliwego w odpowiedzi na Forum trzymam za słowo :D :D pozdrawiam m. Ale to dotyczy tylko tych, których przytuliłam :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.05.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Bardzo się cieszę że was wszystkich poznałam i piwo z wami piłam przy najlepszym stoliku w Unii Baaaaaardzo was lubię To był mój pierwszy raz ...ale pod słowami Veruni podpisuję siem obiema rencami ... Kochani - jesteście ŚWIETNI!!! Nie spodziewałam się, że będzie tak miło....Jak dla mnie za krótko (trochę się spóźniłam ...z przyczyn wiadomych nielicznym )..nie pogadałam ze wszystkimi, tzn. z którymi chciałam porozmawiać, nie zobaczyłam ani jednego domu - muszę to nadrobić ... Dziękuję tym, którzy byli ...ale najbardziej dziękuję Nefer i Froschce.. Serdecznie gratuluję Jooli Pozdrawiam nieobecnych na zlocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.05.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tak, to śmiesznie, jak sobie wyrabiamy wizerunek ludzi z którymi gadamy tu na Forum. A potem - taaakie zdziwko :) Ale sprawdza się, że ludzie, których polubiłam wirtualnie są ładni, ciekawi, inteligentni, sympatyczni i mają dobre oczy. To zadziwiające. Kogoś się polubił, a potem podchodzi do ciebie jakich obcy człowiek i mówi: "Czeeeeeść Neferka !" I juz wiesz, że dobrze znajdujesz cel swojej sympatii :) Na nikim się nie zawiodłam - słowo honoru. I strasznie się cieszę , że poznałam tylu świetnych ludzi. Najśmieszniej, że jak się już ich przytuliło, to trudniej będzie napisać coś złośliwego w odpowiedzi na Forum trzymam za słowo :D :D pozdrawiam m. Ale to dotyczy tylko tych, których przytuliłam :):) Czyli mnie Po awatarku już wiedzialam, że Nefer to babka z temperamentem, ale teraz wiem cos jeszcze. To wcale nie złośliwa bestia, tylko ciepła, bardzo szybko tocząca się kulka. Przepraszam, ale takie mam skojarzenie i lubię kulki. Mam ich nawet całą kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tak, to śmiesznie, jak sobie wyrabiamy wizerunek ludzi z którymi gadamy tu na Forum. A potem - taaakie zdziwko :) Ale sprawdza się, że ludzie, których polubiłam wirtualnie są ładni, ciekawi, inteligentni, sympatyczni i mają dobre oczy. To zadziwiające. Kogoś się polubił, a potem podchodzi do ciebie jakich obcy człowiek i mówi: "Czeeeeeść Neferka !" I juz wiesz, że dobrze znajdujesz cel swojej sympatii :) Na nikim się nie zawiodłam - słowo honoru. I strasznie się cieszę , że poznałam tylu świetnych ludzi. Najśmieszniej, że jak się już ich przytuliło, to trudniej będzie napisać coś złośliwego w odpowiedzi na Forum trzymam za słowo :D :D pozdrawiam m. Ale to dotyczy tylko tych, których przytuliłam :):) mnie nie przytuliłaś ale może chociaż przez tą miłość do pewnej marki samochodu zjednam sobie Twoją życzliwość i przychylność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Joola, mam nadzieję, że tu jutro zajrzysz. Redakcja tytuł Miss Forum przyznała, należy Ci się bezdyskusyjnie , ale o atrybuty nie zadbała. Tak więc ja to naprawię i pozwól, że koronę Miss oficjalnie przekażę chociaż ja jej też nie dostałam Kadencja miss trwa jak widać dwa lata i ma pewne warunki, nie możesz w tym czasie przestać pisać i bywać na forum tak więc bądź tu z nami, i obdarzaj nas swoim uśmiechem i niezwykłym urokiem osobistym przez najbliższe 730 dni i nocy http://www.miss.kharkov.ua/images/nice_korona.gif http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tak, to śmiesznie, jak sobie wyrabiamy wizerunek ludzi z którymi gadamy tu na Forum. A potem - taaakie zdziwko :) Ale sprawdza się, że ludzie, których polubiłam wirtualnie są ładni, ciekawi, inteligentni, sympatyczni i mają dobre oczy. To zadziwiające. Kogoś się polubił, a potem podchodzi do ciebie jakich obcy człowiek i mówi: "Czeeeeeść Neferka !" I juz wiesz, że dobrze znajdujesz cel swojej sympatii :) Na nikim się nie zawiodłam - słowo honoru. I strasznie się cieszę , że poznałam tylu świetnych ludzi. Najśmieszniej, że jak się już ich przytuliło, to trudniej będzie napisać coś złośliwego w odpowiedzi na Forum trzymam za słowo :D :D pozdrawiam m. Ale to dotyczy tylko tych, których przytuliłam :):) mnie nie przytuliłaś ale może chociaż przez tą miłość do pewnej marki samochodu zjednam sobie Twoją życzliwość i przychylność Toluś ja się przytulałam do Neferki, potem przytulałam się do Ciebie więc na Ciebie też przeszło Co do korony, to bardzo dziękuję i postaram się ją nosić z honorem Tylko czy udźwignę tak wielkie brzemię sławy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 udźwigniesz, a jakby co, to pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzieńdoberek Kochani jak miło było Was zobaczyć na spotkaniu Szkoda, że to tak krótko trwało Ew-ka i Kropeczka - następnym razem macie być na spotkaniu i już. I jeszcze kawa na dobry początek http://www.gomap.com.tw/hyeres/hyeres2/hyeres2-2/hy014.jpg http://www.gomap.com.tw/hyeres/hyeres2/hyeres2-2/hy014.jpg http://www.gomap.com.tw/hyeres/hyeres2/hyeres2-2/hy014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 joolu - ogrooooooooooooooooomniaste gratuuuuuuuuuuuuulki :D:D http://www.flowerbud.com/images/flowers/large/Roses-Red-Charlene.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts