tomek1950 21.05.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Spóźniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Kurza d..pa trzeci raz posta piszę i mnie wywala Maluszku dziękuję za kwiaty są przepiękne! Froschka tak Ci się spodobał stolik UE, że go zabrałaś ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam kawowo:) Mi też wczoraj forum muliło okropnie. Wieczorami tak sie coraz częściej dzieje. Może wiecej osób zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzieńdoberek Może świeżo zaparzna kawa wszystkie śpiochy obudzi i przyciągnie do KK http://www.coffeegeek.com/images/1391/delizia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dobrą kawę wyczuwam na odległość Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Przyniosłam kawę i paluszki. Paluszki z wiadomych względów są...w szklance http://www.trampolina.org.pl/www/media/images/lanckorona06/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć kobitki Dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dziendoberekczy na jakas kawke sie jeszcze zalapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Przyniosłam kawę i paluszki. Paluszki z wiadomych względów są...w szklance Ciekwawe z jakich A tak a propos Joolu - czy myśmy się już kiedyś nie spotkały? Mam takie wrażenie, że skądś Cię znam i nie może mi to nijak wyjść z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Przyniosłam kawę i paluszki. Paluszki z wiadomych względów są...w szklance Ciekwawe z jakich A tak a propos Joolu - czy myśmy się już kiedyś nie spotkały? Mam takie wrażenie, że skądś Cię znam i nie może mi to nijak wyjść z głowy. ja też mam takie wrażenie, poważnie zresztą parę razy przyłapała mnie jak się przyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Przyniosłam kawę i paluszki. Paluszki z wiadomych względów są...w szklance Ciekwawe z jakich A tak a propos Joolu - czy myśmy się już kiedyś nie spotkały? Mam takie wrażenie, że skądś Cię znam i nie może mi to nijak wyjść z głowy. Ha Maluszku! Trzy palce na żebrach, że ja to samo pomyślałam Myśmy musiały się gdzieś już spotkać! Tylko, gdzie? Czy masz znajomych w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jolu - nie znam nikgo z Gdańska aż tak blisko, żeby go odwiedzać. Może znam kogoś, kto jest bardzo podobny do Ciebie. Od soboty strasznie mnie to męczy, że nie mogę sobie przypomnieć skąd mogę Cię znać. A może jakiś czas mieszkałaś w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nie mieszkałam w Warszawie ale mam tu kilku znajomych. Może Zakopane, Szczyrk? W tych miastach bywam najczęściej. Maluszku, musiałyśmy się gdzieś spotkać...bo inaczej Ty też musiałabyś mieć sobowtóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A nie masz przypadkiem rodziny gdzieś w okolicach Nowego Sącza? Joolka - a może my bratnie dusze jesteśmy i stąd takie uczucie jakbyśmy się znały nie wiadomo jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No nie mam A z tymi bratnimi duszami, to chyba to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To musi być to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzieńdoberek Może świeżo zaparzna kawa wszystkie śpiochy obudzi i przyciągnie do KK http://www.coffeegeek.com/images/1391/delizia.jpg O dziękuje... Mnie już na drugą dzisiaj przygnało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Ja na zlocie byłam pierwszy raz. Musi być, że jakaś magiczna siła nas przyciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Ja na zlocie byłam pierwszy raz. Musi być, że jakaś magiczna siła nas przyciąga. miejmy nadzieje ze nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts