Maluszek 22.05.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Ja na zlocie byłam pierwszy raz. Musi być, że jakaś magiczna siła nas przyciąga. dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Ja na zlocie byłam pierwszy raz. Musi być, że jakaś magiczna siła nas przyciąga. dokładnie tak Ciekawe co mnie do Niej ciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Ja na zlocie byłam pierwszy raz. Musi być, że jakaś magiczna siła nas przyciąga. dokładnie tak Ciekawe co mnie do Niej ciągnęło No jak to co ? Odwieczne prawo natury Jej się nie da oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Ja na zlocie byłam pierwszy raz. Musi być, że jakaś magiczna siła nas przyciąga. dokładnie tak Ciekawe co mnie do Niej ciągnęło No jak to co ? Odwieczne prawo natury Jej się nie da oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja też mam takie wrażenie, poważnie zresztą parę razy przyłapała mnie jak się przyglądam Jea nie przyłapała, nie przyłapała ino zagadać chciała, ale tak Cię te wszystkie babki obskakiwały(nie mylić z obściskiwaniem, chociaż...nic nie widziałam, nic nie widziałam ), że się dopchać nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A moze wy sie juz na zna ktoryms poprzednimm zlocie widzialyscie Ja na zlocie byłam pierwszy raz. Musi być, że jakaś magiczna siła nas przyciąga. dokładnie tak Ciekawe co mnie do Niej ciągnęło Ty coś w sobie masz...a to potem na mnie przełazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Czy prosić można o mocną kawę bo jakis slabowity dzisiaj jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 prosze uprzejmie http://www.adpic.de/data/picture/detail/Tasse_Kaffee_972.jpg p.s. ja tez nie moglam sie dopchac do jea , a tak chcialam go blizej poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 prosze uprzejmie Dziękuje - rozumiem że to z ekspresu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 joola i frosch proszę nie nabijać się ze mnie, ja wstydliwy jestem Dzięki za kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 prosze uprzejmie Dziękuje - rozumiem że to z ekspresu ? jesli taka lubisz , to dobrze rozumiesz jea , czy ja sie kiedykolwiek z ciebie nabijalam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.05.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Pewnie juz wszyscy poszli, ale tak miło posiedziec na słoneczku z kawką. Zapowiadali burze, a tu ukrop jak w piekle i zero chmur na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jea , czy ja sie kiedykolwiek z ciebie nabijalam ? cały bozy cas, jak mie znas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jea , czy ja sie kiedykolwiek z ciebie nabijalam ? cały bozy cas, jak mie znas od pierwszego postu ? patrz , jak sie znam na ludziach od razu przypadles mi do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Pewnie juz wszyscy poszli, ale tak miło posiedziec na słoneczku z kawką. Zapowiadali burze, a tu ukrop jak w piekle i zero chmur na niebie. W "komturii" też piękna pogoda. Trochę chłodniej niż wczoraj i lekki wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jea , czy ja sie kiedykolwiek z ciebie nabijalam ? cały bozy cas, jak mie znas od pierwszego postu ? patrz , jak sie znam na ludziach od razu przypadles mi do serca Ty mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.05.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Pewnie juz wszyscy poszli, ale tak miło posiedziec na słoneczku z kawką. Zapowiadali burze, a tu ukrop jak w piekle i zero chmur na niebie. W "komturii" też piękna pogoda. Trochę chłodniej niż wczoraj i lekki wiatr. No patrz. Kawał drogi między nami a pogoda taka sama. A na Onecie coś o wichurach było. Ale nie czytałam gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 prosze uprzejmie http://www.adpic.de/data/picture/detail/Tasse_Kaffee_972.jpg p.s. ja tez nie moglam sie dopchac do jea , a tak chcialam go blizej poznac ooo kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ale już 21.00. Nie za późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 niestety do rana pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts