Ew-ka 23.05.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 niestety do rana pracuje pracuś czesc Jacku może jednak coś bardziej pobudzającego niż kawa? np...http://sklep.spirulina.pl/images/promocja%20studencka1.jpg słyszałam pochlebne opinie o Guaranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 niestety do rana pracuje pracuś czesc Jacku może jednak coś bardziej pobudzającego niż kawa? np...http://sklep.spirulina.pl/images/promocja%20studencka1.jpg słyszałam pochlebne opinie o Guaranie czesc Ewcia hmmmm i niby ja mam dla Ciebie przetestowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Na pamięć to najlepsze są orzechy. Ale na pobudzenie to nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 niestety do rana pracuje pracuś czesc Jacku może jednak coś bardziej pobudzającego niż kawa? np...http://sklep.spirulina.pl/images/promocja%20studencka1.jpg słyszałam pochlebne opinie o Guaranie czesc Ewcia hmmmm i niby ja mam dla Ciebie przetestowac ? a mógłbyś ? a tak na marginesie -mam zamiar kupic -ponoc w Tesco są Diablo-Guarana ...lepsze od kawy i Red Bulla http://www.guarana.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 niestety do rana pracuje pracuś czesc Jacku może jednak coś bardziej pobudzającego niż kawa? np...http://sklep.spirulina.pl/images/promocja%20studencka1.jpg słyszałam pochlebne opinie o Guaranie czesc Ewcia hmmmm i niby ja mam dla Ciebie przetestowac ? a mógłbyś ? a tak na marginesie -mam zamiar kupic -ponoc w Tesco są Diablo-Guarana ...lepsze od kawy i Red Bulla http://www.guarana.pl/ hmm moze rzeczywiscie warto sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a o so chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wieczorem to Żubr podchodzi naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj Komturze podchodzi, podchodzi, po całym dniu ciężkiej pracy, postanowiłam się nim zaopiekować, a Ty? jeszcze w stolicy, czy już w Komturii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dobry wieczór Macie coś na gardziołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dobry wieczór Macie coś na gardziołek? strepsil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 strepsil? e... potrzebne jest coś na przepłukanie gardziołka z kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj Komturze podchodzi, podchodzi, po całym dniu ciężkiej pracy, postanowiłam się nim zaopiekować, a Ty? jeszcze w stolicy, czy już w Komturii? Tolu, czy ów Żuberek już podszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 strepsil? e... potrzebne jest coś na przepłukanie gardziołka z kurzu to pod ręką mam mazowszanka-naturalna woda gazowana polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 strepsil? e... potrzebne jest coś na przepłukanie gardziołka z kurzu odkurzacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 strepsil? e... potrzebne jest coś na przepłukanie gardziołka z kurzu odkurzacz? ale teraz takie mocne te odkurzacze jeszcze mi płuca wyssie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co, nawet nie miałam okazji pogadać o zlocie, napisać, jak ja wszystkich nie lubię, i jaki ten zlot bez sensu był... żartowałam pewnie już wszystko i wszystkich obgadaliście, a ja nie w temacie, bo czasu nie było był jakiś skandalik, czy coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 strepsil? e... potrzebne jest coś na przepłukanie gardziołka z kurzu to pod ręką mam mazowszanka-naturalna woda gazowana polecam Mazowszanki lubię ale niegazowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co, nawet nie miałam okazji pogadać o zlocie, napisać, jak ja wszystkich nie lubię, i jaki ten zlot bez sensu był... żartowałam pewnie już wszystko i wszystkich obgadaliście, a ja nie w temacie, bo czasu nie było był jakiś skandalik, czy coś??? Tolus ja se tak mysle ze Szanowna Redakcja to we wrzesniu no najdalej w pazdzierniku powinna powtorzyc zlocik tak na zakonczenie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co, nawet nie miałam okazji pogadać o zlocie, napisać, jak ja wszystkich nie lubię, i jaki ten zlot bez sensu był... żartowałam pewnie już wszystko i wszystkich obgadaliście, a ja nie w temacie, bo czasu nie było był jakiś skandalik, czy coś??? Poza zadowoleniem obecnych i żalami nieobecnych nic mi się w oczy nie rzuciło. Fajne zdjęcia obejrzałem Na następny zlot trzeba przygotować bogatszy prgram artystyczny i ciekawsze konkursy Marzy mi się biesiada przy ognisku, wspólne śpiewanie itp. Już się rozglądam za akustyczną drzazgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co, nawet nie miałam okazji pogadać o zlocie, napisać, jak ja wszystkich nie lubię, i jaki ten zlot bez sensu był... żartowałam pewnie już wszystko i wszystkich obgadaliście, a ja nie w temacie, bo czasu nie było był jakiś skandalik, czy coś??? Tolus ja se tak mysle ze Szanowna Redakcja to we wrzesniu no najdalej w pazdzierniku powinna powtorzyc zlocik tak na zakonczenie sezonu to nasze pobożne życzenia Redakcja pewnie ma inne zdanie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts