Jajcek 23.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co, nawet nie miałam okazji pogadać o zlocie, napisać, jak ja wszystkich nie lubię, i jaki ten zlot bez sensu był... żartowałam pewnie już wszystko i wszystkich obgadaliście, a ja nie w temacie, bo czasu nie było był jakiś skandalik, czy coś??? Tolus ja se tak mysle ze Szanowna Redakcja to we wrzesniu no najdalej w pazdzierniku powinna powtorzyc zlocik tak na zakonczenie sezonu to nasze pobożne życzenia Redakcja pewnie ma inne zdanie na ten temat Ale Redakcja jest tak kochana ze nasze male sugestie moze chociaz rozwazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? no wlasnie poszukiwany chetny co ma chody u redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? no wlasnie poszukiwany chetny co ma chody u redakcji obstawiam Edzię, na pewno nam pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? no wlasnie poszukiwany chetny co ma chody u redakcji obstawiam Edzię, na pewno nam pomoże o to to to moze naswietl Edzi ta sprawe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? a "załączniki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? a "załączniki" tys bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? no wlasnie poszukiwany chetny co ma chody u redakcji obstawiam Edzię, na pewno nam pomoże o to to to moze naswietl Edzi ta sprawe ? ale Ty do Edzi masz bliżej ja mam wszędzie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 a podanko napisane, na biureczko Redakcji złożone? no wlasnie poszukiwany chetny co ma chody u redakcji obstawiam Edzię, na pewno nam pomoże o to to to moze naswietl Edzi ta sprawe ? ale Ty do Edzi masz bliżej ja mam wszędzie daleko ale u Ciebie najpiekniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co, nawet nie miałam okazji pogadać o zlocie, napisać, jak ja wszystkich nie lubię, i jaki ten zlot bez sensu był... żartowałam pewnie już wszystko i wszystkich obgadaliście, a ja nie w temacie, bo czasu nie było był jakiś skandalik, czy coś??? Tolus ja se tak mysle ze Szanowna Redakcja to we wrzesniu no najdalej w pazdzierniku powinna powtorzyc zlocik tak na zakonczenie sezonu to nasze pobożne życzenia Redakcja pewnie ma inne zdanie na ten temat Ale Redakcja jest tak kochana ze nasze male sugestie moze chociaz rozwazyc może coś na południu będzie w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co, nawet nie miałam okazji pogadać o zlocie, napisać, jak ja wszystkich nie lubię, i jaki ten zlot bez sensu był... żartowałam pewnie już wszystko i wszystkich obgadaliście, a ja nie w temacie, bo czasu nie było był jakiś skandalik, czy coś??? Tolus ja se tak mysle ze Szanowna Redakcja to we wrzesniu no najdalej w pazdzierniku powinna powtorzyc zlocik tak na zakonczenie sezonu to nasze pobożne życzenia Redakcja pewnie ma inne zdanie na ten temat Ale Redakcja jest tak kochana ze nasze male sugestie moze chociaz rozwazyc może coś na południu będzie w październiku taaa, a moze na podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 na podlasiu może być i nawet petycyjki składać nie trzeba, wystarczy dobra wola przyjezdnych....życzą - mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 na podlasiu może być i nawet petycyjki składać nie trzeba, wystarczy dobra wola przyjezdnych....życzą - mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj Komturze podchodzi, podchodzi, po całym dniu ciężkiej pracy, postanowiłam się nim zaopiekować, a Ty? jeszcze w stolicy, czy już w Komturii? Żubr się mną opiekuje, bom cały zakurzony. A czy już czy jeszcze to sam nie wiem. W każdym razie w komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj Komturze podchodzi, podchodzi, po całym dniu ciężkiej pracy, postanowiłam się nim zaopiekować, a Ty? jeszcze w stolicy, czy już w Komturii? Żubr się mną opiekuje, bom cały zakurzony. A czy już czy jeszcze to sam nie wiem. W każdym razie w komturii. jednym słowem...pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj Komturze podchodzi, podchodzi, po całym dniu ciężkiej pracy, postanowiłam się nim zaopiekować, a Ty? jeszcze w stolicy, czy już w Komturii? Żubr się mną opiekuje, bom cały zakurzony. żubr to zraszacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.05.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 dobrynawieczór ludzie !! pić pić ... wczoraj burza popaliła mi dostęp do neta, a dziś parno i duszno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.05.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dobry, dobry! Bodziu piwka nie pijam, ale winko i owszem To z mojej prywatnej winnicy http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 dobrynawieczór ludzie !! pić pić ... dziś parno i duszno... to nojlepszo bydzie czorno kawa zbożowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 dobrynawieczór ludzie !! pić pić ... dziś parno i duszno... to nojlepszo bydzie czorno kawa zbożowo czarny chleb czarna kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts