Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozpusta od rana :wink:

A się poczęstuję.

Dziś już z lzejszym sercem - wczoraj moja starsza córka zdała ostatni egzamin maturalny - :D

jeszcze przede mną:

1. Wynik testu gimnazjalnego młodej - a potem emocje do której szkoły się dostanie,

2. Wyniki z pisemnej matury starszej - na jakie studia się dostanie.

A potem to znowu 3 lata spokoju :D

Edzia, dobrze będzie :D

ze mną też tak było, nie mogłem sie zdecydować... 8)

Witam wszystkich :D

Maluszek dzięki :lol:

Edziu - trzymam kciukasy za obie Twoje córcie :D

Maluszku - dziękuję :D

O starsza sie jakoś mniej boję - wie czego chce i potrafi się mocno zmobilizować w ostatniej chwili.

Gorzej z młodą powinna już się zarejestrować i podać 3 szkoły a ona dalej niezdecydowana :(

edziunia , moj najmlodszy sie juz dawno zdecydowal ,a le mowi , ze na wyslanie papierow ma czas :o :evil: :evil:

ach te dzieci :roll:

w zeszlym roku strasznie sie stresowalam , jak czekalismy z corka na liste przyjetych do szkoly

pamietam , ze bylam tu nowa i zasmiecalam moimi nerwami dziennik Neferki :oops: :lol: :lol: :lol: ( nikogo jeszcze wtedy nie znalam :( ) a potem obie cieszylysmy sie jak glupie , gdy zostala przyjeta do wymarzonego Hotelarza jako jedyna ze swojej szkoly :D

dlugo jeszcze zasmiecalam jej dziennik , a potem poznalam ludzi z Rw 8) i teraz im psuje nerwy :p :D :D

Edziu to jeszcze ma troszkę czasu :D Na pewno wybierze dla siebie najlepszą szkołę :D

Wiem, tylko czy się dostanie?

Ale w końcu jest obowiązek nauki, więc gdzieś dostać się musi.

Jea - bardzo sympatyczną żonę :D a mnie już od soboty dręczy - jak Ona ma na imię :oops: , jakoś tak szybko nastapiło powitanie i umknęło mi :oops: :oops: :oops: - przy okazji pozdrówka dla niej.

Bodzio - a u mnie już tylko patrzc jak truskaweczki się zaczerwienią :D

Edziu to jeszcze ma troszkę czasu :D Na pewno wybierze dla siebie najlepszą szkołę :D

Jea - bardzo sympatyczną żonę :D a mnie już od soboty dręczy - jak Ona ma na imię :oops: , jakoś tak szybko nastapiło powitanie i umknęło mi :oops: :oops: :oops: - przy okazji pozdrówka dla niej.

zapytaj mnie na priv 8)

to ci powiem :p :lol: :lol: :lol:

wiesz , ze na mnie mozesz w tej dziedzinie liczyc :) :D :)

Iwona i dziękuję za pozdrowienia :D

a tak przy okazji, może jakieś spotkanie na południu uda się przeforsować 8)

Dziś już z lzejszym sercem - wczoraj moja starsza córka zdała ostatni egzamin maturalny - :D

Witam piątkowo Siostry i Bracia :D

EDZIA - łączę się w stresie maturalnym z Tobą. Moja córa we wtorek zaliczyła ostatni egzamin.

Witajcie Marki :wink:

Markus my sie stresujemy a dzieci tak bardziej na luzie do tego podchodzą. Nie wiem jak Twoja, hasło mojej to ...mamo luzik będzie doborze :wink:

Rodzice maturzystów łączcie się :wink:

Jea taki Zlot już był w Ogrodzieńcu - na zdjęciach zobaczysz kilka znajomych twarzy :wink:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=28009&postdays=0&postorder=asc&start=360

Edziu, to może by jakąś powtórkę zrobić we wrześniu lub pażdzierniku :roll:

Godne to rozważenia :D

Trzeba tylko wybrać miejsce i szefa :D

Witam popołudniowo i jako mama gimnazjalisty(ostatnia klasa) również łączę się w bólu. Hmm, obiecywałam sobie zawsze, że jak mój synalek skończy 16 lat, to go do Legii Cudzoziemskiej oddam i będzie spokój...niedługo ma urodziny a ja myślę:wysłać nie wysłać... :wink:

Witam popołudniowo i jako mama gimnazjalisty(ostatnia klasa) również łączę się w bólu. Hmm, obiecywałam sobie zawsze, że jak mój synalek skończy 16 lat, to go do Legii Cudzoziemskiej oddam i będzie spokój...niedługo ma urodziny a ja myślę:wysłać nie wysłać... :wink:

Joolu, Ty nie mów że to syn, tylko starszy brat :D :wink:

Joolu, Ty nie mów że to syn, tylko starszy brat :D :wink:

Podpisuję się pod tym :D

a jakich konserwantów używasz? :roll:

bo ja w płynie :oops:

W wieku Jooli to używa się nie konserwantów, tylko "postarzaczy", by wpuścili do kina na film od lat 18. :D

Edziu - trzymam kciukasy za obie Twoje córcie :D

Maluszku - dziękuję :D

O starsza sie jakoś mniej boję - wie czego chce i potrafi się mocno zmobilizować w ostatniej chwili.

Gorzej z młodą powinna już się zarejestrować i podać 3 szkoły a ona dalej niezdecydowana :(

A moja to taka gapa, ze spoźniła sie z zarejestrowaniem do normalnego liceum w Poznaniu (mozna było do 18 maja tylko a w naszym regionie mozna dłuzej) i teraz musi sie juz dostać do wymarzonego liceum plastycznego. Jak sie nie dostanie to sie nie wyprowadzimy najwyżej