Grzegorz Saczek 25.05.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu - a do kiedy ma czas na wybranie szkoły? Grzesiu - nie bądź taki i zjedz oponkę W końcu trzeba zacząć sezon truskawkowy truskawke chętnie Przy moich "oponkach" to musze silna wole ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Maluszku do 15 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Rozpusta od rana A się poczęstuję. Dziś już z lzejszym sercem - wczoraj moja starsza córka zdała ostatni egzamin maturalny - jeszcze przede mną: 1. Wynik testu gimnazjalnego młodej - a potem emocje do której szkoły się dostanie, 2. Wyniki z pisemnej matury starszej - na jakie studia się dostanie. A potem to znowu 3 lata spokoju Edzia, dobrze będzie ze mną też tak było, nie mogłem sie zdecydować... Witam wszystkich Maluszek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Brrm brrm wjeżdzam po świeże opny i truskaweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu to jeszcze ma troszkę czasu Na pewno wybierze dla siebie najlepszą szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu - trzymam kciukasy za obie Twoje córcie Maluszku - dziękuję O starsza sie jakoś mniej boję - wie czego chce i potrafi się mocno zmobilizować w ostatniej chwili. Gorzej z młodą powinna już się zarejestrować i podać 3 szkoły a ona dalej niezdecydowana edziunia , moj najmlodszy sie juz dawno zdecydowal ,a le mowi , ze na wyslanie papierow ma czas ach te dzieci w zeszlym roku strasznie sie stresowalam , jak czekalismy z corka na liste przyjetych do szkoly pamietam , ze bylam tu nowa i zasmiecalam moimi nerwami dziennik Neferki ( nikogo jeszcze wtedy nie znalam ) a potem obie cieszylysmy sie jak glupie , gdy zostala przyjeta do wymarzonego Hotelarza jako jedyna ze swojej szkoly dlugo jeszcze zasmiecalam jej dziennik , a potem poznalam ludzi z Rw i teraz im psuje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu to jeszcze ma troszkę czasu Na pewno wybierze dla siebie najlepszą szkołę Wiem, tylko czy się dostanie? Ale w końcu jest obowiązek nauki, więc gdzieś dostać się musi. Jea - bardzo sympatyczną żonę a mnie już od soboty dręczy - jak Ona ma na imię , jakoś tak szybko nastapiło powitanie i umknęło mi - przy okazji pozdrówka dla niej. Bodzio - a u mnie już tylko patrzc jak truskaweczki się zaczerwienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu to jeszcze ma troszkę czasu Na pewno wybierze dla siebie najlepszą szkołę Wiem, tylko czy się dostanie? Ale w końcu jest obowiązek nauki, więc gdzieś dostać się musi. Jea - bardzo sympatyczną żonę a mnie już od soboty dręczy - jak Ona ma na imię , jakoś tak szybko nastapiło powitanie i umknęło mi - przy okazji pozdrówka dla niej. Bodzio - a u mnie już tylko patrzc jak truskaweczki się zaczerwienią zapytaj mnie na priv to ci powiem wiesz , ze na mnie mozesz w tej dziedzinie liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu to jeszcze ma troszkę czasu Na pewno wybierze dla siebie najlepszą szkołę Wiem, tylko czy się dostanie? Ale w końcu jest obowiązek nauki, więc gdzieś dostać się musi. Jea - bardzo sympatyczną żonę a mnie już od soboty dręczy - jak Ona ma na imię , jakoś tak szybko nastapiło powitanie i umknęło mi - przy okazji pozdrówka dla niej. Bodzio - a u mnie już tylko patrzc jak truskaweczki się zaczerwienią Iwona i dziękuję za pozdrowienia a tak przy okazji, może jakieś spotkanie na południu uda się przeforsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dziś już z lzejszym sercem - wczoraj moja starsza córka zdała ostatni egzamin maturalny - Witam piątkowo Siostry i Bracia EDZIA - łączę się w stresie maturalnym z Tobą. Moja córa we wtorek zaliczyła ostatni egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dziś już z lzejszym sercem - wczoraj moja starsza córka zdała ostatni egzamin maturalny - Witam piątkowo Siostry i Bracia EDZIA - łączę się w stresie maturalnym z Tobą. Moja córa we wtorek zaliczyła ostatni egzamin. Witajcie Marki Markus my sie stresujemy a dzieci tak bardziej na luzie do tego podchodzą. Nie wiem jak Twoja, hasło mojej to ...mamo luzik będzie doborze Rodzice maturzystów łączcie się Jea taki Zlot już był w Ogrodzieńcu - na zdjęciach zobaczysz kilka znajomych twarzy http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=28009&postdays=0&postorder=asc&start=360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu, to może by jakąś powtórkę zrobić we wrześniu lub pażdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu, to może by jakąś powtórkę zrobić we wrześniu lub pażdzierniku Godne to rozważenia Trzeba tylko wybrać miejsce i szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam popołudniowo i jako mama gimnazjalisty(ostatnia klasa) również łączę się w bólu. Hmm, obiecywałam sobie zawsze, że jak mój synalek skończy 16 lat, to go do Legii Cudzoziemskiej oddam i będzie spokój...niedługo ma urodziny a ja myślę:wysłać nie wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam popołudniowo i jako mama gimnazjalisty(ostatnia klasa) również łączę się w bólu. Hmm, obiecywałam sobie zawsze, że jak mój synalek skończy 16 lat, to go do Legii Cudzoziemskiej oddam i będzie spokój...niedługo ma urodziny a ja myślę:wysłać nie wysłać... Joolu, Ty nie mów że to syn, tylko starszy brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu, to może by jakąś powtórkę zrobić we wrześniu lub pażdzierniku Godne to rozważenia Trzeba tylko wybrać miejsce i szefa Może gdzieś na Jurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam popołudniowo i jako mama gimnazjalisty(ostatnia klasa) również łączę się w bólu. Hmm, obiecywałam sobie zawsze, że jak mój synalek skończy 16 lat, to go do Legii Cudzoziemskiej oddam i będzie spokój...niedługo ma urodziny a ja myślę:wysłać nie wysłać... Joolu, Ty nie mów że to syn, tylko starszy brat Podpisuję się pod tym a jakich konserwantów używasz? bo ja w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W wieku Jooli to używa się nie konserwantów, tylko "postarzaczy", by wpuścili do kina na film od lat 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Edziu - trzymam kciukasy za obie Twoje córcie Maluszku - dziękuję O starsza sie jakoś mniej boję - wie czego chce i potrafi się mocno zmobilizować w ostatniej chwili. Gorzej z młodą powinna już się zarejestrować i podać 3 szkoły a ona dalej niezdecydowana A moja to taka gapa, ze spoźniła sie z zarejestrowaniem do normalnego liceum w Poznaniu (mozna było do 18 maja tylko a w naszym regionie mozna dłuzej) i teraz musi sie juz dostać do wymarzonego liceum plastycznego. Jak sie nie dostanie to sie nie wyprowadzimy najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 25.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 A ja musze iść 30 maja na zebranie dla rodziców przyszłych zerówkowiczów. I też jestem w stresie, jak ta moja mała, nieśmiala gapa poradzi sobie w nowej, ogromnej szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts