joola 25.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Grzesiu - bardzo mi miło, że kawusia smakuje Cześć Edziu Kawa jest więc czas na moje ublubione oponki :D http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Maluszku! No jak mogłam zapomnieć o oponkach! Mnnniam! To nic, że o tej porze nie powinno się jeść, ja nie zamierzam się odchudzać ps. A jeśli chodzi o odchudzanie... Gdyby na świecie nie było mężczyzn, świat byłby pełen grubych i szczęśliwych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam popołudniowo i jako mama gimnazjalisty(ostatnia klasa) również łączę się w bólu. Hmm, obiecywałam sobie zawsze, że jak mój synalek skończy 16 lat, to go do Legii Cudzoziemskiej oddam i będzie spokój...niedługo ma urodziny a ja myślę:wysłać nie wysłać... Joolu, Ty nie mów że to syn, tylko starszy brat Podpisuję się pod tym a jakich konserwantów używasz? bo ja w płynie Wy się śmiejcie Ale przez swój wygląd wcale czasami nie mam łatwo Konserwanty...piję czerwone wino i jem marchewkę A tak w ogóle, to jeszcze chwila a popadnę w samouwielbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Verunia, skoro wymarzone Liceum, to na pewno się dostanie, szczególnie, że taka zdolna ( na pewno po mamie ) Jestem pod wrażeniem jej talentu -szczerze Anisia mała sobie poradzi nie bój żaby, ale z Tobą może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Joolu, jeśli chodzi o marchewkę to nie polecam - uszy od tego rosną. A sok z wytrawnych czerwonych winogron ... poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 25.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mam nadzieję, że sobie poradzi, chociaż to naprawdę mała gapa. Ale coraz częściej musi używać siły, choc to kompletnie nie w jej charakterze, bo maly braciszek nie rozumie, że coś może nie być jego. On wszystko bierze siłą i już, więc Sara powoli uczy się, jak zadbac o swój interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 a u mnie dopiero albo już za rok matura i szóstoklasowy egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Gorzej z młodą powinna już się zarejestrować i podać 3 szkoły a ona dalej niezdecydowana witaj w klubie Edziu, mój młodszy też nie potrafi podjąć decyzji, waha się między dwiema szkołami, a czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii Będziesz płakać za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Joolu, jeśli chodzi o marchewkę to nie polecam - uszy od tego rosną. A sok z wytrawnych czerwonych winogron ... poezja. Tomek nie dość, że Cię lubię za imię (mój synek, to Tomasz ), to jeszcze lubisz czerwone wytrawne! Komturze jesteś wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii jak oddasz do Legii to .....Arka Ci nie wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii jeśli to Legia Warszawa, to nie będzie miał źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Joolu, jeśli chodzi o marchewkę to nie polecam - uszy od tego rosną. A sok z wytrawnych czerwonych winogron ... poezja. Chciałem zdementować... Uszy nie rosną, opalenizny przybywa a i wina można się napić, zwłaszcza od TOMKA 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii jak oddasz do Legii to .....Arka Ci nie wybaczy Lechia Jamlesiku, Lechia (chociaż sieroty teraz chyba już w trzeciej lidze są..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Joolu, jeśli chodzi o marchewkę to nie polecam - uszy od tego rosną. A sok z wytrawnych czerwonych winogron ... poezja. Tomek nie dość, że Cię lubię za imię (mój synek, to Tomasz ), to jeszcze lubisz czerwone wytrawne! Komturze jesteś wielki! Widziałaś Joolu, 180 cm. W dzisiejszych czasach to nic specjalnego. Znam wyższych Komturskie Czerwone Wytrawne będzie z mojej własnej winnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii jak oddasz do Legii to .....Arka Ci nie wybaczy Lechia Jamlesiku, Lechia (chociaż sieroty teraz chyba już w trzeciej lidze są..) Jamles...o sssooo chodzi? jakaś miss na piłce się zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii jak oddasz do Legii to .....Arka Ci nie wybaczy Lechia Jamlesiku, Lechia (chociaż sieroty teraz chyba już w trzeciej lidze są..) co Ty godosz mają szansę na I ligę ..... młody do Lechii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii jak oddasz do Legii to .....Arka Ci nie wybaczy Lechia Jamlesiku, Lechia (chociaż sieroty teraz chyba już w trzeciej lidze są..) Jamles...o sssooo chodzi? jakaś miss na piłce się zna A co, nie może Ma święte prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mój syn też się waha między dwiema szkołami...jeśli nie zdecyduje do końca miesiąca oddam go do Legii jak oddasz do Legii to .....Arka Ci nie wybaczy Lechia Jamlesiku, Lechia (chociaż sieroty teraz chyba już w trzeciej lidze są..) Jamles...o sssooo chodzi? jakaś miss na piłce się zna bardziej na historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Nie tylko na piłce. Koło w samochodzie też umie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts