Teska 18.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 witam...... tak przy kawce...cisnienie takie ze mozna zasnac na stojaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 18.06.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Teska, temperature to ja okreslilam srednią z ostatnich paru dni. Ale masz racje dziś nieco mniej, aczkolwiek mimo pochmurnego nieba poniżej 25 u mnie nie schodzi, do tego to ciśnienie... przespałam 3 godziny i zastanawiam się czy zyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 18.06.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A jak sie czujesz??? w sumie OK. Jak to z 15 kg u boku na 2 dni przed terminem, w 40 st pogode ale ogólnie może być... kawe i ciasto jeszcze pozeram Mocca, to już tuż tuż... Trzymam kciuki!!! PP, Tobie to dobrze! moje KTG mi dzisiaj powiedziało że nic! nic! nawet nie drgnęłam... a do tego szpital jak strajkowal tak strajkuje. a Ty, jak się czujesz i jak dajesz sobie rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.06.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A jak sie czujesz??? w sumie OK. Jak to z 15 kg u boku na 2 dni przed terminem, w 40 st pogode ale ogólnie może być... kawe i ciasto jeszcze pozeram Mocca, to już tuż tuż... Trzymam kciuki!!! PP, Tobie to dobrze! moje KTG mi dzisiaj powiedziało że nic! nic! nawet nie drgnęłam... a do tego szpital jak strajkowal tak strajkuje. a Ty, jak się czujesz i jak dajesz sobie rade? Moje poniedziałkowe ktg pokazało, że nie ma szans na urodzenie w ciągu kilku dni - prosta kreska Tymczasem o 19 dopadły mnie bóle, o 22 byłam w szpitalu, o 00.30 leżałam na porodówce pod kroplówką, a o 2.45 urodziłam Weronkę Czuję się dobrze, nawet bardzo - jedyna dolegliwość to szwy. Dajemy sobie radę, pomaga mi też bardzo moja mama. Póki nie jestem w 100% sprawna, to ona przejęła część mamusinych obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 18.06.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 moje ktg było dziś identyczne- prosta kreska, no 1-2 % może wahania. Wrócilam wlasnie od gina i mowił by wziąć na luz i spokojnie czekać. Tak więc czekam... chętnie do weekendu kiedy wróci moj mąż i mnie ew podwiezie A Ty jak na pierwszy poród to faktycznie szybciutko się uwinęłaś. Szwy bolące to norma ale masz pomoc - i bardzo dobrze, mozesz spokojnie wracac do formy. Samego zdrówka dla Ciebie i Malutkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 18.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 mocca - trzymam kciuki za Ciebie i do mycia okien i takich tam porządków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 18.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 heh, dzięki! okna myła mi niedawno jedna kobitka, bo rodzina mi nie pozwoliła a chałupe to już mam na błysk, codziennie sprzątam zeby w razie czego tesciowa nie zobaczyla do czego zdolne są moje dzieci jedyne wyjście to kilka wiader farby stojących za drzwiami już 2 czy 3 miesiące. Ale na to się chyba sama w tej chwili nie porwę... no chyba ze jakiegoś przystojnego sąsiada dostane do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.06.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam. Muszę się napic. Dzisiaj sprzedaliśmy nasz wrak na szrot. Dopiero teraz bez szoku zobaczyłam jak wygląda auto. To niewiarygodne, że jesteśmy cali i zdrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A ja tak z herbatką się wpraszam...http://romeksamolot.blox.pl/resource/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.06.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Wychodzi na to, że ja zgaszę ten palnik pod dzbankiem, inaczej nam KK z dymem pójdzie Dobry wieczór, jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.06.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zygmor - z herbatką to tylko przed ...13.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ktoś się zza baru odzywa, kto to moze być, po głosie nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ktoś się zza baru odzywa, kto to moze być, po głosie nie poznaję no właśnie ...ja tez nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.06.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ktoś się zza baru odzywa, kto to moze być, po głosie nie poznaję no właśnie ...ja tez nie poznaję jakaś pomroczność jasna, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.06.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ktoś się zza baru odzywa, kto to moze być, po głosie nie poznaję no właśnie ...ja tez nie poznaję jakaś pomroczność jasna, czy co? nooooo pomroczone tu troche jest ... http://www.rynek-lodzki.pl/0806/3_manufaktura04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Jutro, woda na poranną kawkę bedzie gotowana ponownie na gazie tylko kuchenka będzie... inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.06.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 dziś brat bli(u)źniak mnie za barem zastępuje .... http://www.peoplecnc.com/blog/wp-content/uploads/2006/08/cascadacerveza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 bodziu , ty pierunie zes mie do szynku zaprosiul siedzialach tam 7 min sama przy barze jak jako Ana i... ida spac pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.06.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 bodziu , ty pierunie zes mie do szynku zaprosiul siedzialach tam 7 min sama przy barze jak jako Ana i... ida spac pozdrawiam wszystkich serdecznie miłych snów z Bodziem ... a na piwo to czasami trza trocha poczekać bo jak gibko to ino piany sie napijesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.06.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ida spac pozdrawiam wszystkich serdecznie ja też pozdrawiam bardziej niż serdecznie i....jakie spać??? Froschka, wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts