Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

uprzejmie donoszę , iz 19 bierzącego miesiąca o 4 nad ranem w tempie błyskawicy :lol: przyszla na swiat moja córka Amelka :D :D :D

poród niemal bezbolesny, dzidzia 2900/53 obie bardzo szczęsliwe już jesteśmy w domku

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

GRATULKI WIELKIE !!!!!

http://www.jazzybaby.pl/miniaturki/810.jpg

edziunia , co u ciebie slychac?

jak tam Ola ?

jeszcze pare dni stresu i ..luzik ..wakacje :roll: :D

Frosiu u mnie spokój po ubiegłotygodniowej nerwówce związanej z wyborem szkół przez Olę i przed ogłoszeniem wyników.

Ola w końcu zdecydowała się na I miejscu na Liceum w Rybniku ale ze swoim wynikiem ma szanse tylko na profil matematyczno- geograficzny. :(

Następne szkoły to Licea w Raciborzu, w jednym zdecydowała się na profil geograficzno-biologiczny,taki m.in pod kątem hotelarstwa a w drugim na klasę o DelF / profi z językiem fancuskim/

W ubiegły piątek zdawała w tej szkole test komptencji językowych i bardzo jej się spodobało.

Teraz bardzo żałuje, że nie wpisała tej szkołę i ten profil na pierwszym miejscu.

Ciekawe, czy kiedy dostałaby się do szkoły pierwszego wyboru może jeszcze to zmienić ?

Już za tydzień kolejne emocje- ogłoszenie wyników matury pisemnej.

uprzejmie donoszę , iz 19 bierzącego miesiąca o 4 nad ranem w tempie błyskawicy :lol: przyszla na swiat moja córka Amelka :D :D :D

poród niemal bezbolesny, dzidzia 2900/53 obie bardzo szczęsliwe już jesteśmy w domku

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mocca ....GRATULUJĘ I ŻYCZE SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI Z MALEŃSTWEM :D :D :D

edziunia , co u ciebie slychac?

jak tam Ola ?

jeszcze pare dni stresu i ..luzik ..wakacje :roll: :D

Frosiu u mnie spokój po ubiegłotygodniowej nerwówce związanej z wyborem szkół przez Olę i przed ogłoszeniem wyników.

Ola w końcu zdecydowała się na I miejscu na Liceum w Rybniku ale ze swoim wynikiem ma szanse tylko na profil matematyczno- geograficzny. :(

Następne szkoły to Licea w Raciborzu, w jednym zdecydowała się na profil geograficzno-biologiczny,taki m.in pod kątem hotelarstwa a w drugim na klasę o DelF / profi z językiem fancuskim/

W ubiegły piątek zdawała w tej szkole test komptencji językowych i bardzo jej się spodobało.

Teraz bardzo żałuje, że nie wpisała tej szkołę i ten profil na pierwszym miejscu.

Ciekawe, czy kiedy dostałaby się do szkoły pierwszego wyboru może jeszcze to zmienić ?

Już za tydzień kolejne emocje- ogłoszenie wyników matury pisemnej.

edziu , w zeszlym roku dwie dziewczyny z klasy mojej Oli zrobily taki manewr , ze zdecydowaly sie na szkole z drugiego profilu

wynika z tego , ze mozna

pewnie lezy to w gestii dyrektora szkola

trzymam kciuki za Ole i Gosie :D

ciekawe , jak pojdzie mojemu malemu ( powiedzialam mu , ze z takimi wynikami to moze se do Hilwy isc :-? :evil: )

a Olce poszlo dobrze : 4,15 srednia (jak na 17 przedmiotow to niezly wynik, jest druga w klasie)