Ivonesca 18.08.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Krystian - ja daleko się nie wybieram - jakies 20 km od obecnego miejsca zamieszkania, czyli na budowę niestety nie ma tam jeszcze sieci . ale postaram się zaglądać do Was wieczorem - o ile będę miała siły klikać jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.08.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Jak to się stało, że do tej pory tu nie trafiłam ? Chyba to wszystko przez domowy modem, który przez swoją wołowatość zmusza do powściągliwego klikania. Pozdrawiam niniejszym wszystkich kawiarnianych bywalców ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.08.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 ŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOO........... Ella! (Czy to skrót od Cruella? )Witamy! No to za nową twarz do piweczka i urlop Ivoneski! i lllllluuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.08.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 dla ciebie kgadzinko może być i cruella ... http://www.smilies.nl/rough/jesse4.gif a w tym upale to mogę tylko kawusię frappe z lodzikiem i rumikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 18.08.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Witam wieczorkiem, znów dziś był upał, czy to się skończy? Oby tylko nie w czasie mojego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Hhheeejjjjjj jest tu ktooooooo ????? Kurczaki taka pora i nikogusieńko to ja zaserwujesobie sama kawkę.... i coś do kawki http://www.nescafe.pl/pic/gfx_archiwum.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.08.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Madzia!Przyłączam się do kawusi. I nawet jakowegoś pączusia też byśmy wsunęli co? Aaaaaaa......... Ella!Rozumiem Twoje pieszczotliwe określenie dla mojej osoby jako chęć bliższego poznania się. Dobrze kombinuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 19.08.2003 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 no to ja też na kawkę. Wyrodny ojciec tej kawiarenki też czasami ma potrzeby, kelner... małą czarną i ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.08.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 to, by było weselej, do grającej szafy grosik wrzuć...http://karaoke.bankier.dysk.de/Nie_p3acz_Ewka.mid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.08.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 emems, ta ze słomeczką i lodzikiem to absoltny hit - rezerwuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 A to jest.... http://www.animationfactory.com/sales/images/god_is_love_md_wht.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.08.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Aaaaaaa......... Ella! Rozumiem Twoje pieszczotliwe określenie dla mojej osoby jako chęć bliższego poznania się. Dobrze kombinuję? Jeśli mam być cruellą, to niestraszna mi konfrontacja z gadzinkami różnej maści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.08.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ella - no wiesz - Cruella zadawała się jedynie z psami, kotami, papugą.... Aha - jeszcze z koniem, krukiem, świnią, ale z gadzinami różnej maści na pewno nie. A juz szczególnie nie z kgadziną :D:D Ale - jak wspominałem - to może być interesujące doświadczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.08.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Czy zdajesz sobie sprawę, jaka może być natura tego doświadczenia ? Cruella ma zwyczaj obdzierania swoich przyjaciół ze skóry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ella nie Cruella(brrrrrrr) to dla ciebie jeszcze coś..... http://www.nescafe.pl/pic/przepisy/wisnowka.gif Cristoferos a to dla Ciebieherbatka z wiśniówkąhttp://www.kulinaria.pl/foto/smism_1_12.jpg a to dla wszystkichhttp://www.kulinaria.pl/foto/pot-011.jpg A jaaaa leeeecęęę na rusztowanko... to paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.08.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Fajnie, człowiek zerknie na chwilkę i już od patrzenia tyje... Ella - tej kgadziny jeszcze nikomu ze skóry obłupić się nie udało, a że wszyscy GO na swój sposób lubią to pawno nie będą Ci życzyć w tym względzie powodzenia, więc lepiej kgadzinę pogłaskać, na piwo zaprosić, to może nie ugryzie... , WITAMY w KK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.08.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Emems -mmmniammmm , pyszności ! A to serduszko, to... Krystian - dzięki za powitanie ! W kwestii Kgadziny - nie pozostaje mi nic innego, jak tylko słuchać rad i pouczeń starszych, doświadczonych kolegów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.08.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ella - tej kgadziny jeszcze nikomu ze skóry obłupić się nie udało, a że wszyscy GO na swój sposób lubią to pawno nie będą Ci życzyć w tym względzie powodzenia, więc lepiej kgadzinę pogłaskać, na piwo zaprosić, to może nie ugryzie... Dzięki Krystian za te pochwały, jest jednak pewne "ale"... No bo nie może być tak że wszyscy lubią gadzinę Gdyby tak było, to... gadzina nie byłaby gadziną tylko misiem do głaskania :D:D. A to przecież nie jest realne. Z tym że szorstkość gadziny jest rzeczywiście tylko wtedy odczuwalna gdy się głaska pod włos. Wtedy może ugryźć. Ale to rzadki przypadek. Na forum przydarzył się może ze trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.08.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 witajcie.... pozdrawiam wszystkich.....My teraz szukamy odpowiedniego koloru tynku i drzwi wejsciowych...oj ciezki wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.08.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Witam nocn zmianę. Teska, na szczęście paleta barw i ilość producentów jest ograniczona , pomyśl co będzie podczas meblowania Ella, nie bój nic, my gady mamy gołębie serca, chyba jesteś dużą dziewczynką i w te okropne bajki o potworach już nie wierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts