Maxtorka 28.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ewcia , czyżbyś wczoraj zabalowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Taka miętka z cytrynką może być po kafce. Może katar przegoni. Chyba mi wczoraj stopki zmarzły i dziś są skutki. Wieczorkiem herbatka z miodkiem, cytrynką i spirytusem. A teraz? Stukanie w klawisze i znoszenie humorków kofanego szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zięć dobry ( chociaż ja to synową mieć będę ...chyba ) . Ktoś kawkę i pączka zamawiał http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg http://www.roztocze.net/red/obrazki/temp/rogalski/paczki.jpg stary od synowej No to siądźmy jak teść z teściową i się napjmy już siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zięć dobry ( chociaż ja to synową mieć będę ...chyba ) . Ktoś kawkę i pączka zamawiał http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg http://www.roztocze.net/red/obrazki/temp/rogalski/paczki.jpg stary od synowej No to siądźmy jak teść z teściową i się napjmy już siedzę Ja już nawet piję Zdrowie teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ciekawe czy synuś Toli wrócił czy jeszcze balanguje. Ehhh ta młodość.... Miłego czwartku. jeszcze nie wrócił ale spełnił moją prośbę i pisał SMS-y wczoraj, że jest ognicho, kiełbaski, muzyka i gicior dziś o 9 też miałam wiadomość: wszystko gra dont worry ciekawe, czy "Helenki" zrobią herbatę, bo zimno u nas okrutnie...hm...herbatę Dzień dobry U Was też tak paskudnie za oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dzień dobry.U nas zimno i raz słońce, raz chmury. Ale przynajmniej nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 To dobrze Tolu, że się odezwał bo niektóre dzieci nie mają w zwyczaju tego robić.U nas zimno, wieje, nie pada ale jesień za oknem wrrrr...Stopki marzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 trochę humoru; Lekarz psychiatra do pacjenta: - Zaraz, zaraz, nie rozumiem pańskiego problemu. Proszę zacząć od początku.- A więc na początku stworzyłem Ziemię... *** Pacjentowi zdawało się, że pod jego łóżkiem siedzą potwory.Po wielu seansach niezadowolony z braku poprawy zrezygnował ze swojego terapeuty.Po pewnym czasie spotyka go na ulicy:- Nawet pan nie wie, jak świetnie się czuję.Poszedłem do innego lekarza i on mnie wyleczył w ciągu jednej sesji.- Kazał mi obciąć nogi od łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam czwartkowo Tolusia nie martw się w ich wieku człwoiekowi zawsze jakoś cieplej U nas też jesiennie ZA płotem zaczyna budować się sąsiad i jak będzie miał takie szczęscie jak większośc z nas którzy zaczynali się u nas budować to mamy zapewnioną jesień w lecie aż do stanu zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.06.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ewcia , czyżbyś wczoraj zabalowała ? niestety nie ale mam pyszną odmianę miety w ogródku ...chyba Camaniola ..niezwykle aromatyczna odmiana ...codziennie robimy sobie miętkę na sniadanko .....mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 u mnie temp. nawet znośna ....ale czemu tak wieje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ciekawe czy synuś Toli wrócił czy jeszcze balanguje. Ehhh ta młodość.... Miłego czwartku. jeszcze nie wrócił ale spełnił moją prośbę i pisał SMS-y wczoraj, że jest ognicho, kiełbaski, muzyka i gicior dziś o 9 też miałam wiadomość: wszystko gra dont worry ciekawe, czy "Helenki" zrobią herbatę, bo zimno u nas okrutnie...hm...herbatę Dzień dobry U Was też tak paskudnie za oknem? to wolne ręce miał Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 to wolne ręce miał Witam i o to chodziło...łapki na klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zalapie sie jeszcze na pączka i kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 to wolne ręce miał Witam i o to chodziło...łapki na klawisze Nie wiadomo gdzie miał jak nie pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Pewnie zmywał naczynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Pewnie zmywał naczynia Myslisz że teraz tak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 się proszę mi tu uspokoić i matki nie denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A ja myślę, że same "Helenki" były chciaż w moich czasach inaczej się je nazywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jea, Helenkami to tylko ja je nazywam... ...bardzo pieszczotliwie, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts