Aga J.G 10.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jea ja zawsze się uśmiecham do Ciebie Witam wieczornie dzisaj dla odmiany przy białym winie http://www.purpletoes.com/images/glass_bottle_white.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dzień dobry i znów mamy nowy dzień http://www.pasticceriacaprice.com/img/colazione.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 i jeszcze kawa dla jamlesa http://www.javarepublic.com/iopen24/images/javarep_images/2005-jr.coffee.black.3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Aga, mile łaskocze... Witam radośnie Ivo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam przedpołudniowo, dla co niektórych pewnie wczesno-porannie miłego dzionka zycze m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dzieńdoberek Ale mi się spać chce , no okropnie Kawy doniesę bo dzien dziś jakiś taki senny http://community.moertel.com/ss/space/espresso/espresso-by-window-small.jpghttp://community.moertel.com/ss/space/espresso/espresso-by-window-small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witanko. Jak tam pogoda u Was? u mnie na razie nie pada i trochę cieplej niż wczoraj, do lata to jednak i tak nie podobne coś do kawki http://www.rysch.com/kuchnia/images/ciasteczka_owsiane.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Hej Podlasianko U nas też jakby cieplej i nie pada .......na razie Ale lata to nijak nie przypomina Ale ja się w tym roku ratuję roslinkami w ogródku Prawie wszystkie mają żółte bądź pomarańczowe kwiatki i wydaje mi sie że słoneczko świeci Włąśnie patrzę na tunbergię i nachyłek i od razu mi cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 I to są uroki mieszkania we własnym domu z ogródkiem U mnie z balkonu czwartego piętra nie widać niczego, co by słonko przypominało...a do swoich ogródków nie mam motywacji, by jechać w tak brzydką pogodę. Przed wczoraj było ładnie, to spędziłam tam cały dzień. Dziś już powoli zaczynam pakowanko. W sobotę wyjazd tam, gdzie słońce zawsze świeci, na całe dwa tygodnie. Już się cieszę lalalallllaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 i jeszcze kawa dla jamlesa http://www.javarepublic.com/iopen24/images/javarep_images/2005-jr.coffee.black.3.jpg dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 W sobotę wyjazd tam, gdzie słońce zawsze świeci, na całe dwa tygodnie. Już się cieszę lalalallllaaaaa a ja życzę Ci wspaniałego wypoczynku a sobie jakiegoś ładnego zdjęcia z górami i wodą w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 W sobotę wyjazd tam, gdzie słońce zawsze świeci, na całe dwa tygodnie. Już się cieszę lalalallllaaaaa a ja życzę Ci wspaniałego wypoczynku a sobie jakiegoś ładnego zdjęcia z górami i wodą w tle Ewcia, zdjątka masz jak w banku, na pewno będą i może też takie, które lubisz najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Lalllalaaaaa , ale masz fajnie Milego leniwego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 W sobotę wyjazd tam, gdzie słońce zawsze świeci, na całe dwa tygodnie. Już się cieszę lalalallllaaaaa a ja życzę Ci wspaniałego wypoczynku a sobie jakiegoś ładnego zdjęcia z górami i wodą w tle Ewcia, zdjątka masz jak w banku, na pewno będą i może też takie, które lubisz najbardziej ..... jedno bez biustonosza obiecujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dziewczyny -powiedzcie mi -macie termomix ? kusi mnie okrutnie ,ale cena mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 W sobotę wyjazd tam, gdzie słońce zawsze świeci, na całe dwa tygodnie. Już się cieszę lalalallllaaaaa a ja życzę Ci wspaniałego wypoczynku a sobie jakiegoś ładnego zdjęcia z górami i wodą w tle Ewcia, zdjątka masz jak w banku, na pewno będą i może też takie, które lubisz najbardziej ..... jedno bez biustonosza obiecujesz? A Ty od rana tylko o jednym Ewcia myslisz ? Ach te sny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dziś już powoli zaczynam pakowanko. W sobotę wyjazd tam, gdzie słońce zawsze świeci, na całe dwa tygodnie. Już się cieszę lalalallllaaaaa Włochy via Spodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dziewczyny -powiedzcie mi -macie termomix ? kusi mnie okrutnie ,ale cena mnie przeraża Ja nie mam i miała nie będę , ale wiem że to bardzo fajne urządzenie . Moja szwagierka ma i bardzo chwali , podobno ta maszyna robi wszystko No prawie Spróbuj poszukać w necie , zdarzają się okazje że możan taniej kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ..... jedno bez biustonosza obiecujesz? nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dziś już powoli zaczynam pakowanko. W sobotę wyjazd tam, gdzie słońce zawsze świeci, na całe dwa tygodnie. Już się cieszę lalalallllaaaaa Włochy via Spodek Jamles, nie obejrzę finału.... ale sobie nagram i obejrzę powtórkę, marne pocieszenie, ale cóż zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts