tola 11.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Lalllalaaaaa , ale masz fajnie Milego leniwego wypoczynku dzięki Maxi, będzie trochę lenistwa, trochę zwiedzania, a po powrocie wreszcie ruszy łazienka. Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.07.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Leniuchuj Tola, leniuchuj Już się powoli naprawiam - jakaś depresja jesienna mnie napadła czy co, ale już powoli odpuszcza. Na spacerku porannym z psica i dzieciątkiem byłam, bo pogoda taaaka piękna u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witaj Anusia ja tę deprechę przechodziłam kilka dni temu, brak słońca i ciepła, ech. dziś też pochmurno, wczoraj lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ty się Tolusia na bank naprawisz na wakacjach Ja się tylko pocieszam, że skoro nigdzie nie wyjeżdżam to chociaż siatkarzy pooglądam A może i pogoda się przestawi znów na lato, to wtedy już wszystko będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam sennie. Choć już prawie południe. Czy ktoś coś wie na temat przestawienia pogody? Będę wdzięczna za wszelkie wiarygodne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Aniu życzę Ci tej pogody z całego serca, w końcu do plaży masz blisko, więc przy pięknej pogodzie myk....i odpoczywasz.a za siatkarzy trzymaj mocno, ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam sennie. Choć już prawie południe. Czy ktoś coś wie na temat przestawienia pogody? Będę wdzięczna za wszelkie wiarygodne informacje. od niedzieli lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dziewczyny , u mnie słoneczko wyszło A dla Was moje zeszłoroczne pocieszajki http://img168.imageshack.us/img168/870/dominarty387fx4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Maxi, dodałam do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam sennie. Choć już prawie południe. Czy ktoś coś wie na temat przestawienia pogody? Będę wdzięczna za wszelkie wiarygodne informacje. od niedzieli lato Tolu, jesteś pewna, że nie powinno być: od niedzieli lało... będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Maxi, dodałam do ulubionych Niech przywołują uśmiech na twarzy i ciepełko w środeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dziewczyny , u mnie słoneczko wyszło A dla Was moje zeszłoroczne pocieszajki http://img168.imageshack.us/img168/870/dominarty387fx4.jpg Maxi, ściągnęły mnie tu te twoje przecudnej urody słoneczniki cudne!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Maxi, dodałam do ulubionych Niech przywołują uśmiech na twarzy i ciepełko w środeczku tak będzie zwłaszcza jesienią i zimą a jak będziemy jechać teraz przez Czechy i Austrię, to widząc te ogromne pola słoneczników zawołam: Maxi... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 To zeszłoroczne Mam nadzieje że w tym roku równie hojnie mnie natura obdarzy I będę sie mogła z Wami podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Maxi, dodałam do ulubionych Niech przywołują uśmiech na twarzy i ciepełko w środeczku tak będzie zwłaszcza jesienią i zimą a jak będziemy jechać teraz przez Czechy i Austrię, to widząc te ogromne pola słoneczników zawołam: Maxi... pozdrówka A ja wyjdę na tarasiik i pomacham Ci żółtą chusteczką Albo naręczem polnych kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam sennie. Choć już prawie południe. Czy ktoś coś wie na temat przestawienia pogody? Będę wdzięczna za wszelkie wiarygodne informacje. od niedzieli lato Tolu, jesteś pewna, że nie powinno być: od niedzieli lało... będzie. Anisia, jak ja wyjeżdżam z kraju, to zawsze wtedy jest tu piękna pogoda i wysychają mi niepodlewane trawniki. Tak więc jestem pewna (prawie) Zmykam na ostatnie przedwyjazdowe zakupy. dobrego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 tola , rozpieść się i kup sobie cos ładnego Bo na pogodę póki co liczyc nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Maxi, dodałam do ulubionych Niech przywołują uśmiech na twarzy i ciepełko w środeczku tak będzie zwłaszcza jesienią i zimą a jak będziemy jechać teraz przez Czechy i Austrię, to widząc te ogromne pola słoneczników zawołam: Maxi... pozdrówka A ja wyjdę na tarasiik i pomacham Ci żółtą chusteczką Albo naręczem polnych kwiatów no masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 tola , rozpieść się i kup sobie cos ładnego Bo na pogodę póki co liczyc nie można kupiłam sobie wczoraj letnią, białą, lekką jak mgiełka sukienkę i nowy strój kąpielowy a dziś zobaczę....może coś jeszcze wpadnie w oko buty to przywiozę z Włoch, obowiązkowo i może coś wkleję w wątku "szpilki dwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 tola , rozpieść się i kup sobie cos ładnego Bo na pogodę póki co liczyc nie można kupiłam sobie wczoraj letnią, białą, lekką jak mgiełka sukienkę i nowy strój kąpielowy a dziś zobaczę....może coś jeszcze wpadnie w oko buty to przywiozę z Włoch, obowiązkowo i może coś wkleję w wątku "szpilki dwie" Obowiązkowo I nie tylko buciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts