Aga J.G 11.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam U nas też dzisiaj pogoda sie poprawiła nie pada i nawet jest słonko Jeszcze nei jest za cieplo ale i tak jest już dobrze Tolusia udanego wypoczynku Aniu wykurz tę deprechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 tola - udanego wypoczynku którędy jedziesz? może na kawkę do nas wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dziewczyny -powiedzcie mi -macie termomix ? kusi mnie okrutnie ,ale cena mnie przeraża Nie mamy, ale też kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dziewczyny -powiedzcie mi -macie termomix ? kusi mnie okrutnie ,ale cena mnie przeraża Nie mamy, ale też kusi Mnie nie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 tola - udanego wypoczynku którędy jedziesz? może na kawkę do nas wpadniesz? pewnikiem przez Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 dzień dobry http://www.ewa.bicom.pl/okruchy/images/CoffeeImage.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a jak ktoś lubi białą i z cukrem to proszę bardzo: http://sklep.dil.pl/photo/DU-A0064B-C-DA618.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Słoneczne powitanie Nooo, to mie sie podoba...kawa jest, dzięki Ivo http://www.arionpolbak.com.pl/images/ciastka04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ivo dzięki za czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich Ja łapię białą I zaraz zmykam na test ( chcę się dostac na specjalizację ) - trzymajcie kciuki. Szkoda że moje chęci nie przełozyły się na naukę ale może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich Ja łapię białą I zaraz zmykam na test ( chcę się dostac na specjalizację ) - trzymajcie kciuki. Szkoda że moje chęci nie przełozyły się na naukę ale może się uda 3mam Aga Ja jak się mało uczyłem, to miałem wyższe oceny na egzaminie i kopnak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich Ja łapię białą I zaraz zmykam na test ( chcę się dostac na specjalizację ) - trzymajcie kciuki. Szkoda że moje chęci nie przełozyły się na naukę ale może się uda uda się, zdasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich Ja łapię białą I zaraz zmykam na test ( chcę się dostac na specjalizację ) - trzymajcie kciuki. Szkoda że moje chęci nie przełozyły się na naukę ale może się uda 3mam Aga Ja jak się mało uczyłem, to miałem wyższe oceny na egzaminie i kopnak Ten kopniak jest najważniejszy Aga na pewno się uda Witam przy kawce Mam nadzieję że chłopaki kapkę czarnej zostawii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja torcik przynoszę z okazji miesiąca mojej córci http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Przepisy/torcik%20bezowy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 premium - gratulki - nagorsze juz za Tobą Aga - trzymam kciuki ! i częstuje się ciasteczkiem ....mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 dziewczyny -powiedzcie mi -macie termomix ? kusi mnie okrutnie ,ale cena mnie przeraża Nie mamy, ale też kusi nie mam ...ale tez kusi bylam na pokazie...no jest rewelacyjny....tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja torcik przynoszę z okazji miesiąca mojej córci http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Przepisy/torcik%20bezowy.gif juz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja torcik przynoszę z okazji miesiąca mojej córci http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Przepisy/torcik%20bezowy.gif Boszszsz jak te dzieci się szybko starzeją Pepicia ucałuj Weroniczkę od ciotki Kryśki Niech dalej będzie taka kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dzieki za kciuki niestety nie byłyśmy z dobrego szpitala widocznie teraz w życiu jest mało uczciwie Ale nic to przynajmniej kupiłam sobie sukienkę, bluzkę i jeszcze mam na coś kasę PP duzo zdrówka dla córci i całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 premium - gratulki - nagorsze juz za Tobą .... pp- pierdzioszka w piętke dla Weronisi pp - najgorsze dopiero przed Toba .....żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts