Ew-ka 12.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 dziewczyny -powiedzcie mi -macie termomix ? kusi mnie okrutnie ,ale cena mnie przeraża Nie mamy, ale też kusi nie mam ...ale tez kusi bylam na pokazie...no jest rewelacyjny....tylko ta cena tadammmmm-----kupiłam a co mi tam -rozbiliśmy skarbonkę ( zbieramy tam monety 5 zł ) i sie nazbierało na to ustrojstwo .... soki są rewelacyjne (juz robiłam z natki pietruszki - smakuje jak z kiwi -pyszny , ze świezej miety oraz z pomaranczy - pychotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dzieki za kciuki niestety nie byłyśmy z dobrego szpitala nie wiedziałam ,nie trzymałam ale pozdrawiam sedrecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzieńdoberek Jestem pierwsza więc otwieram Klik Klik i lecę z kawką http://www.kawamanuel.info/espresso.jpg Miłego dzionka Ewcia to od której masz otwarte ? No.... te soki i inne pyszności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.07.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witajcie Maxi kawka się przyda, dzięki Ewcia, ja poproszę soczek, no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a piwo to też robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a piwo to też robi hiihii ....to było pierwsze pytanie Henka niestety nie ,ale dzisiaj zrobię likier z kukułek ( cukierków ) +porter+wódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a piwo to też robi hiihii ....to było pierwsze pytanie Henka niestety nie ,ale dzisiaj zrobię likier z kukułek ( cukierków ) +porter+wódka To o ktorej będzie polewane ? Bo wywieszki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maxi i jea -dzisiaj rano serwowałam sok na śniadanie (banan +marchewka +brzoskwinia + gruszka) taki Kubuś a do pracy zrobiłam sok z natki i drugi z pomarańczy niestety nie pstryknęłam fotki -wybaczcie prosze -ale jeszcze zakrecona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a piwo to też robi hiihii ....to było pierwsze pytanie Henka niestety nie ,ale dzisiaj zrobię likier z kukułek ( cukierków ) +porter+wódka To o ktorej będzie polewane ? Bo wywieszki nie ma obawiam sie ,że do niedzieli sie nie wyrobie jutro mam impre na 20 ludzi ( Henryka ) wiec zaraz zamykam sie w kuchni ale jak juz opanuje coniektóre napoje - nie bój żaby - bedziemy pić ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maxi i jea -dzisiaj rano serwowałam sok na śniadanie (banan +marchewka +brzoskwinia + gruszka) taki Kubuś a do pracy zrobiłam sok z natki i drugi z pomarańczy niestety nie pstryknęłam fotki -wybaczcie prosze -ale jeszcze zakrecona jestem Zeby mnie to było przedostatni raz Naprawdę Ci zazdraszczam , moja szwagierka jest tez zachwycona tym ustrojstwem . Chyba sobie kupię skarbonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 [ obawiam sie ,że do niedzieli sie nie wyrobie jutro mam impre na 20 ludzi ( Henryka ) wiec zaraz zamykam sie w kuchni ale jak juz opanuje coniektóre napoje - nie bój żaby - bedziemy pić ile wlezie Ty w to froszki nie mieszaj , ona na wywczas pojechała Jak byśmy sie nie widziały złóż Heniusiowi najserdeczniejsze życzenia i cmoknij w policzek , może być lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 dzień dobry mimo że 13 piątek Aga - szkoda że sie nie udało może następnym razem .....a przynajmniej zakupy zrobiłaś Ew-ka - zyczenia wszystkiego najlepszego dla małżonka mówisz że to cudo robi takie pyszne soki moze też powinnam kupic sobie skarbonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam piątkowo Chyba też zakupie skarbonkę Ivo raczej nie będzie już takiej szansy bo preferencyjne dziewczyny już się dostały Ale ja mam inne plany więc może dobrze że tak wyszło Przynajmniej mam w kieszeni trochę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam piątkowo Ale ja mam inne plany więc może dobrze że tak wyszło Wyspy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam piątkowo Ale ja mam inne plany więc może dobrze że tak wyszło Wyspy .... Nic z tych rzeczy Nigdzie się jak na razie nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam piątkowo Ale ja mam inne plany więc może dobrze że tak wyszło Wyspy .... Nic z tych rzeczy Nigdzie się jak na razie nie wybieram ogród jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam piątkowo Ale ja mam inne plany więc może dobrze że tak wyszło Wyspy .... Nic z tych rzeczy Nigdzie się jak na razie nie wybieram ogród jesienią Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Aga przykre,ze nie dostalas sie......a co to za plany? ech, nic a nic sie nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 E tam odemnie z pracy prawie nikt się nie dostał Plany zdradzę na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts