Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dziewczyny -powiedzcie mi -macie termomix ? kusi mnie okrutnie ,ale cena mnie przeraża :-?

Nie mamy, ale też kusi ;)

nie mam ...ale tez kusi :lol: :lol: bylam na pokazie...no jest rewelacyjny....tylko ta cena :cry: :cry:

tadammmmm-----kupiłam :D a co mi tam -rozbiliśmy skarbonkę ( zbieramy tam monety 5 zł ) i sie nazbierało na to ustrojstwo :D

.... soki są rewelacyjne (juz robiłam z natki pietruszki - smakuje jak z kiwi :D -pyszny , ze świezej miety oraz z pomaranczy - pychotki :D

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a piwo to też robi :roll:

hiihii ....to było pierwsze pytanie Henka :lol:

niestety nie ,ale dzisiaj zrobię likier z kukułek ( cukierków ) +porter+wódka :D

To o ktorej będzie polewane ? :wink:

Bo wywieszki nie ma :lol: :wink:

obawiam sie ,że do niedzieli sie nie wyrobie :lol: jutro mam impre na 20 ludzi ( Henryka :wink: ) wiec zaraz zamykam sie w kuchni :wink:

ale jak juz opanuje coniektóre napoje - nie bój żaby - bedziemy pić ile wlezie 8) :D

Maxi i jea -dzisiaj rano serwowałam sok na śniadanie (banan +marchewka +brzoskwinia + gruszka) taki Kubuś :D

a do pracy zrobiłam sok z natki i drugi z pomarańczy :D

niestety nie pstryknęłam fotki -wybaczcie prosze 8) -ale jeszcze zakrecona jestem :D

Zeby mnie to było przedostatni raz :wink: :wink:

Naprawdę Ci zazdraszczam , moja szwagierka jest tez zachwycona tym ustrojstwem . Chyba sobie kupię skarbonkę 8) :D

[

obawiam sie ,że do niedzieli sie nie wyrobie :lol: jutro mam impre na 20 ludzi ( Henryka :wink: ) wiec zaraz zamykam sie w kuchni :wink:

ale jak juz opanuje coniektóre napoje - nie bój żaby - bedziemy pić ile wlezie 8) :D

Ty w to froszki nie mieszaj , ona na wywczas pojechała :D :wink:

Jak byśmy sie nie widziały złóż Heniusiowi najserdeczniejsze życzenia i cmoknij w policzek , może być lewy :wink: :D

dzień dobry :-) mimo że 13 piątek ;-)

Aga - szkoda że sie nie udało :( może następnym razem .....a przynajmniej zakupy zrobiłaś ;-) :lol:

Ew-ka - zyczenia wszystkiego najlepszego dla małżonka :-)

mówisz że to cudo robi takie pyszne soki :o moze też powinnam kupic sobie skarbonkę ;-)