jamles 30.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No wiecie co , żeby KK z końca stronki sciągać ? Tak być nie może Kawki zaparzę , może jej aromat kogoś zwabi http://community.moertel.com/ss/space/espresso/espresso-by-window-small.jpg A w ogóle to dzień dobry dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a co tu takie pustki ???? kierowniczka na urlopie ale to nie znaczy ,że nie możemy TU rozrabiać stawiam piwko .......czekam na chetnych do towarzystwa http://www.mfoto.pl/uploads/1234/piwo-lane_97c80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dobry wieczór Ja tu już z moim Całkiem Innym Piwem w kąciku siedzę , ale żem nikczemnego wzrostu to mnie Ewcia nie zauważyłaś http://images3.fotosik.pl/271/e1524d17d44a4637.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Maxi -siedzisz cichutko jak myszka to nie dziwota żem Cie nie przyuważyła ze spacerku wróciłam i sobie teraz piwko ze smakiem wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Maxi -siedzisz cichutko jak myszka to nie dziwota żem Cie nie przyuważyła ze spacerku wróciłam i sobie teraz piwko ze smakiem wypiję A bo ja po jednym to nie śpiewam Ale coś mi dziś nie idzie , dopiero pierwsze kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Maxi -siedzisz cichutko jak myszka to nie dziwota żem Cie nie przyuważyła ze spacerku wróciłam i sobie teraz piwko ze smakiem wypiję A bo ja po jednym to nie śpiewam Ale coś mi dziś nie idzie , dopiero pierwsze kończę a ja przeszło tydzień bez piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 [a ja przeszło tydzień bez piwa To przez to słońce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 [a ja przeszło tydzień bez piwa To przez to słońce ? to była zła diagnoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 [a ja przeszło tydzień bez piwa To przez to słońce ? to była zła diagnoza Ups ......coś nie tego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a co tu takie pustki ???? kierowniczka na urlopie ale to nie znaczy ,że nie możemy TU rozrabiać stawiam piwko .......czekam na chetnych do towarzystwa ....a tu Was mam, rozrabiary jedne wróciłam, tadaaaaaam co to za pora roku w tym kraju w tym, z którego wróciłam było cudowne ciepłe lato, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 [ wróciłam, tadaaaaaam co to za pora roku w tym kraju w tym, z którego wróciłam było cudowne ciepłe lato, ech... No widzisz , ledwo wyjechałaś i niebo zaczęło płakać a słonko poszło za Tobą Wklej chociaż troszkę tego lata bo nam tu zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Maxi, mnie zawsze ogrzewają Twoje słoneczniki, najpiękniejsze na świecie. Przejeżdżając przez Austrię wołałam do Ciebie tak, jak obiecałam, rodzina może zaświadczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Maxi -siedzisz cichutko jak myszka to nie dziwota żem Cie nie przyuważyła ze spacerku wróciłam i sobie teraz piwko ze smakiem wypiję A bo ja po jednym to nie śpiewam Ale coś mi dziś nie idzie , dopiero pierwsze kończę a ja przeszło tydzień bez piwa Leszku, na odwyku jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Słyszałam I moje tegoroczne słoneczniki też Odkąd Cię usłyszały zaczęły rosnąć Jeden nawet nieśmiało zakwitł Jak już dojrzeją uwiecznię je i prześlę umyślnym na Podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ty je lepiej do mnie przywieź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mam lepszy pomysł Bylyby zaszczycone gdybyś je osobiście odebrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mam lepszy pomysł Bylyby zaszczycone gdybyś je osobiście odebrała pomysł wart grzechu, nie tylko rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mam lepszy pomysł Bylyby zaszczycone gdybyś je osobiście odebrała pomysł wart grzechu, nie tylko rozważenia Zapraszam Tylko trzeba dać im troszkę czasu bo przez prace przy płocie dopiero niedawno je ze skrzynek do gruntu wysadziłam i są jeszcze delikatnie mówiąc mikczemnego wzrostu Ale z dnia na dzień mężnieją i jest nadzieja że tak za trzy tygodnie będą się do pokazania nadawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a co tu takie pustki ???? kierowniczka na urlopie ale to nie znaczy ,że nie możemy TU rozrabiać stawiam piwko .......czekam na chetnych do towarzystwa .... wróciłam, tadaaaaaam ... święty czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Maxi -siedzisz cichutko jak myszka to nie dziwota żem Cie nie przyuważyła ze spacerku wróciłam i sobie teraz piwko ze smakiem wypiję A bo ja po jednym to nie śpiewam Ale coś mi dziś nie idzie , dopiero pierwsze kończę a ja przeszło tydzień bez piwa Leszku, na odwyku jesteś? post w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts