tola 30.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jest nadzieja że tak za trzy tygodnie będą się do pokazania nadawać napisane - zapamiętane Jamles, to co z tym piwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jest nadzieja że tak za trzy tygodnie będą się do pokazania nadawać napisane - zapamiętane Jamles, to co z tym piwem? nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jest nadzieja że tak za trzy tygodnie będą się do pokazania nadawać napisane - zapamiętane Jamles, to co z tym piwem? nie bardzo to ja trzymam mocno za to, by było "bardzo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jest nadzieja że tak za trzy tygodnie będą się do pokazania nadawać napisane - zapamiętane Jamles, to co z tym piwem? nie bardzo to ja trzymam mocno za to, by było "bardzo" już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jest nadzieja że tak za trzy tygodnie będą się do pokazania nadawać napisane - zapamiętane Jamles, to co z tym piwem? nie bardzo to ja trzymam mocno za to, by było "bardzo" już niedługo Chwała Bogu bo jużeś mnie pieronie wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jak już będzie po tym "niedługo", to daj znać, najpierw wpadniemy do Piwiarni Klubowej......beczułkę osuszyć, a potem do Maxi po słoneczniki, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jest nadzieja że tak za trzy tygodnie będą się do pokazania nadawać napisane - zapamiętane Jamles, to co z tym piwem? nie bardzo to ja trzymam mocno za to, by było "bardzo" już niedługo Chwała Bogu bo jużeś mnie pieronie wystraszył nie bój się, ja to nadrobię PS. strupy prawie zlazły, ale cały bark boli, spać nie idzie to se klikam po nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jak już będzie po tym "niedługo", to daj znać, najpierw wpadniemy do Piwiarni Klubowej......beczułkę osuszyć, a potem do Maxi po słoneczniki, a co słoneczniki to ja mam, takie jak Maxi ...........no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jak już będzie po tym "niedługo", to daj znać, najpierw wpadniemy do Piwiarni Klubowej......beczułkę osuszyć, a potem do Maxi po słoneczniki, a co Ale tylko jedną ...malutką ...bo nie traficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 jak już będzie po tym "niedługo", to daj znać, najpierw wpadniemy do Piwiarni Klubowej......beczułkę osuszyć, a potem do Maxi po słoneczniki, a co Ale tylko jedną ...malutką ...bo nie traficie Bodzio pokieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ale tylko jedną ...malutką ...bo nie traficie Bodzio pokieruje ten pieron znowu w pracy, kto to widział o tej porze pracować? słaba z niego kierownica Jamles, skakałeś na trampolinie i spadłeś nie tam gdzie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A gdzie jest Bodzio? Miał wpaść do komturii i nie wiem kiedy?BOOOOOOOOOOOODZIUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2007 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ale tylko jedną ...malutką ...bo nie traficie Bodzio pokieruje ten pieron znowu w pracy, kto to widział o tej porze pracować? słaba z niego kierownica Jamles, skakałeś na trampolinie i spadłeś nie tam gdzie trzeba? się boję skakać z trampoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 łubu dubu....to ja...wróciłam.....i widze że kawki trzeba zaparzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 no to jest i kawka.....zapraszam http://www.homecafe.com/en_US/images/appliance/black_and_decker_gt300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 czas Wielkich Powrotów wczoraj Tola, dzisiaj Ivo ...........kto następny witam za kawkę chwytam i zapytam po weselu wszyscy cali i zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ALE SIE WCZORAJ DZIAŁO a mnie internet podprowadzili wczoraj Tola wrociła Jamles ....może soczku ? Maxi poszukam co można ze słoneczników zrobić dobrego Ivo ....kawka jak najbardziej na czasie -spać mi sie chce co za pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ALE SIE WCZORAJ DZIAŁO a mnie internet podprowadzili wczoraj Tola wrociła Jamles ....może soczku ? Maxi poszukam co można ze słoneczników zrobić dobrego Ivo ....kawka jak najbardziej na czasie -spać mi sie chce co za pogoda grapefruitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 witam za kawkę chwytam i zapytam po weselu wszyscy cali i zdrowi a jakże - wszyscy cali i zdrowi - nawet nie było odchorowywania weselicho udane - ale pogoda była gorąc okropny wszystkich zmęczył - bardziej nawet niż trunki wyskokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ALE SIE WCZORAJ DZIAŁO a mnie internet podprowadzili wczoraj Tola wrociła Jamles ....może soczku ? Maxi poszukam co można ze słoneczników zrobić dobrego Ivo ....kawka jak najbardziej na czasie -spać mi sie chce co za pogoda grapefruitowy obniża ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts