czandra 31.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Maxi -siedzisz cichutko jak myszka to nie dziwota żem Cie nie przyuważyła ze spacerku wróciłam i sobie teraz piwko ze smakiem wypiję Też mam ochotę na piwko, ale w pracy jeszcze siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i znów mamy nowy dzień http://www.karolina.info.pl/pics/dakar/s-01673%20rose%20art%20coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A gdzie jest Bodzio? Miał wpaść do komturii i nie wiem kiedy? BOOOOOOOOOOOODZIUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieńdobrybardzo powróciłem .... a do Komturii wpadnę tylko ...nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Oooooo, Bodzio Aż mi się kawał o Belmondo przypomniał na Twój widok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 jak już będzie po tym "niedługo", to daj znać, najpierw wpadniemy do Piwiarni Klubowej......beczułkę osuszyć, a potem do Maxi po słoneczniki, a co Ale tylko jedną ...malutką ...bo nie traficie Bodzio pokieruje a pokieruje , ale pod warunkiem że ino w tamtą strone , a z powrotem to pokieruje ale ... jako pilot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Oooooo, Bodzio Aż mi się kawał o Belmondo przypomniał na Twój widok :D nawijaj ! - przy kawce od Ivo bedzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 nawijaj ! - przy kawce od Ivo bedzie w sam raz No nie wiem..., ale tak podobno miało być naprawdę Zachciało się Belmondo siusiu i wpadł do najbliższej publicznej toalety i po chwili wyszedł, ale cały mokry. - Co się stało? spytano go - Ach, gdy tylko wszedłem do toalety, całe towarzystwo obróciło się w moją stronę, krzycząc "oooooo, Belmondo!!"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 nawijaj ! - przy kawce od Ivo bedzie w sam raz No nie wiem..., ale tak podobno miało być naprawdę Zachciało się Belmondo siusiu i wpadł do najbliższej publicznej toalety i po chwili wyszedł, ale cały mokry. - Co się stało? spytano go - Ach, gdy tylko wszedłem do toalety, całe towarzystwo obróciło się w moją stronę, krzycząc "oooooo, Belmondo!!"... - już czuje sie cały mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 - już czuje sie cały mokry Jak na wyczekiwaną gwiazdę tego forum przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ooo, kogo moje oczy widzą...Bodzio się pojawił witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ooo, kogo moje oczy widzą...Bodzio się pojawił witamy, witamy i wszyscy ..znikli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jestem, dojechałem do komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ooo, kogo moje oczy widzą...Bodzio się pojawił witamy, witamy i wszyscy ..znikli a jo żech myśloł, że ino u mnie w doma wszyscy pitają (uciekają) przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jestem, dojechałem do komturii. miłej nocy bo jo .... pitom na szychta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 - już czuje sie cały mokry Jak na wyczekiwaną gwiazdę tego forum przystało Ty to mosz ale poczucie humoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 - już czuje sie cały mokry Jak na wyczekiwaną gwiazdę tego forum przystało Ty to mosz ale poczucie humoru... ale skromny gwiazdor z Tyskiej Piwolandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ty to mosz ale poczucie humoru... W końcu, coś fajnego muszę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Halo haloooo Uprzejmie donoszę że lato wróciło Ciekawe na jak długo ? Jako żem dziś otwierała kawiarniane podwoje to i kawki zaparzę http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 doczłapałam się wreszcie do KK - skusił mnie zapach kawki witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 witajcie... może jakaś herbatka sie znajdzie dla mnie?pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts