Ella 21.08.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 A wakacyjne witaminki? Zaczynają dojrzewać pyszne gruszeczki - mniam. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Joskul, siedzę przed kompem w Warszawie. Do działki mam spory kawałek. Tam w lodówce "dojrzewa" karkóweczka. Ale to dopiero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 21.08.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Oj, dobrze mieć miłe perspektywy. Ja wrociłam po trzech tygodniach spędzonych na powietrzu do Warszawy i ciężko to odchorowałam. A oprócz karkówki były "szuszłaki" (jak mówił mój starszy syn) z łopatki, pieczarek, papryki i cebuli- pyszność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Właśnie kończę pierwszy tydzień po urlopie i też choruję A jednocześnie nie wiem czy w weekend nie będę szykował mieszkania w Warszawie do cylklinowania i w takim układzie karkówki nie skosztuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 21.08.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Ale się nie zmarnuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Nie, zjedzą czyli będzie karkóweczka zagospodarowana, ale mnie zostanie chińczyk lub turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 21.08.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 O, Ella, promieniejesz! Tylko coś to twoje słonecznik/słoneczko za szybo zasuwa, nie można nadążyć Dzięki Tomek, nie mam ochoty na nic specjalnego... No miałam już coś na końcu języka, ale się ugryzłam Dziś nie jem kolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Jolana, chyba nie zbyt mocno? Się ugryzłaś Ja chyba cos zjem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 22.08.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Dawno nie zaglądałam do kawiarenki a tu widzę uczty co dnia. A o kawce wszyscy zapomnieli. Może jednak ktoś się przyłączy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.08.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 UWAGA UWAGA UWAGAGrupa Warszawska zbiera się na spotkanie 14 września na Targach Wyposażenia Wnętrz DECOR XXI w Warszawie ul Prądzyńskiego 12/14 (róg Bema) w Centrum Expo XXI o godz.14Chętnych serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Od południa nikt TU nic nie pije, więc dla wszystkich, którzy już mogą (pić) zimnego STRONGUSIA - LLLLLLU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 A z okazji własnie dopiero co "stukniętej" setki na Grupie Krakowskiej stuknijmy się i my! NA ZDROWIE!!! I LLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 kgadzino - z Tobą ta nawet nie raz... I LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLU LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLU LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 I za "setkę"! Naszą (teraźniejszą) i Waszą (przyszłą) drodzy forumowicze! I LLLLLLLLLLUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.08.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 O, Ella, promieniejesz! Tylko coś to twoje słonecznik/słoneczko za szybo zasuwa, nie można nadążyć Zasuwa , bo chce zdążyć przed vatem........ No to chluuuuuuuuuuuuup za te setki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2003 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Jestem sam na forum, więc wstawię wodę na kawę, jak się obudzicie to możecie zaparzyć... Dzień dobry bardzo i do ...popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.08.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witam raniutko..... jestem dzisiaj w przednim humorku i ja dzisiaj parze kawkę..... booooo u mnie w sobotę zakończono obijanie domciuuu...... przecudownie... Proszę się częstować.......Wybierajcie co komu http://www.nescafe.pl/pic/przepisy/mietowa_mocca.gifhttp://www.nescafe.pl/pic/przepisy/ruska.gifhttp://www.nescafe.pl/pic/przepisy/egipska.gifhttp://www.nescafe.pl/pic/przepisy/mietowa.gifhttp://www.nescafe.pl/pic/przepisy/wisnowka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.08.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witam wszystkich poproszę o kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.08.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Kawka z rana i śmietanaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Potem śpiewka wyświechtana: "Pije Kuba do Jakuba!" Znowu będzie dziś rozróba? Strongi, pstrągi i dziabągi, winka, piwka i wódeczki... Popiją dzisiaj chłopacy A zatańczą dziewczyneczki! No to zaczynamy nowy tydzień! Zapraszamy do KKAA!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Kawka była z samego, bardzo wszesnego rana..........na to teraz LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUU!!! Strongusia oczywiście, dla popołudniowej zmiany... Za tydzień będzie 01 września, dziecko w domu a wraz z nim komputer z kartą sieciową... , oj zwiększę ilość postów, do tego będę tu chyba bywał w normalniejszych porach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts