tola 09.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dzień mokry ten mój uśmiech trochę naciągany jest oberwanie chmury nad miastem, ciemno i mokro, ulicami już strumienie wody płyną, jesli ktoś ma słońce do oddania, to ja chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Przed chwilą w Trójce podali, że nad podlasie przywędrowała z Białorusi super chmura i może spaść do 30 litrów wody na m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Maksiu, życzę Ci ładnej pogody. Wyjeżdżacie gdzieś, czy praca w fizyczna w domu? praca uszlachetnia lenistwo uszczęśliwia zdecydowanie lepiej na razie się uszlachetnić... na uszczęśliwianie jeszcze przyjdzie pora :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam przedpołudniowo To kawki doniosę bo widzę że amatorów dzis więcej http://beavis.blox.pl/resource/KAWKA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 A Maxi się uszczęśliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Przed chwilą w Trójce podali, że nad podlasie przywędrowała z Białorusi super chmura i może spaść do 30 litrów wody na m2 już spadło, tunele zalane, jesli to nie koniec, to będzie Wenecja A jak w Komturii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.08.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 A Maxi się uszczęśliwia cóż.. każdemu wedle potrzeb... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 A Maxi się uszczęśliwia Chwilowo Po południu przyjdzie czas na uszlachetnianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 W komturii rano świeciło słoneczko i było ponad 28 stopni w cieniu. Teraz się zachmurzyło i gdzieś daleko grzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Może to słonko od Ciebie Tomku, do mnie przywędruje? Maxi, jak tam słoneczniki, w rozkwicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Może to słonko od Ciebie Tomku, do mnie przywędruje? Maxi, jak tam słoneczniki, w rozkwicie? Powolutku dochodzą , chociaż jak patrzę na sąsiadkowe dwuipółmetrowce to te moje jak miniaturki wyglądają Ale podkarmiam je regularnie i jeszcze pewnie będą z nich ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jak już na ludzi wyjdą, to wtedy ptaki zaczną się nimi dokarmiać coś do popołudniowej kawusi http://www.rysch.com/kuchnia/images/ciasto_kakaowe_z_jablkami_i_piana_kokosowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 o jak się cieszę tłoczno prawie dziś w kawiarni tolu- mam nadzieję że już się wypadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 o jak się cieszę tłoczno prawie dziś w kawiarni : Lokal duży , dla wszystkich miejsca wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ivonesca Na wypogodzenie się nie zanosi, ale teraz tylko kropi, już nie leje. Trawniki nie pokoszone, nie ma jak wejść z kosiarką, nic, tylko kawę popijać, ciastem się zajadać i tyć co tam u mojej synowej słychać? w domku, czy na koloniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 tola - ale sie uśmiechnęlam od ucha do ucha jek przeczytalam o tej synowej po wojażach na wschodzie Polski na razie w domku - bo nie chce jechać na kolonię czy obóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 To moja gwiazda krążyła po wschodzie i do teściowej nie zajrzała proszę o wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 To moja gwiazda krążyła po wschodzie i do teściowej nie zajrzała proszę o wyjaśnienia no południowy wschód to był - okolice Przemyśla i Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 to wybaczam a jeśli teściowie mego syna mieliby ochotę odwiedzić Polskę północną-wschodnią, to serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 to wybaczam a jeśli teściowie mego syna mieliby ochotę odwiedzić Polskę północną-wschodnią, to serdecznie zapraszam czy Twój syn wie co tu jego mama wypisuje ?? wypadałoby się wybrać - wszak sierpień już dziękujemy za zaproszenie i tez zapraszmy - poddasze zrobione więc miejsca noclegowe zapewnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts