tola 09.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 synek akurat w wieku wielkiego zainteresowania płcią przeciwną, tak więc spoko Ivonesca, okolice Wrocławia kuszą mnie nieodparcie, moja ciocia też wiecznie się dopytuje, kiedy przyjedziemy, mieszka na Oporowie. Może jeśli będzie ciepła jesień, namówię Mirka na wekendowy wyjazd, zobaczymy. Ja mam wielką ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 synek akurat w wieku wielkiego zainteresowania płcią przeciwną, tak więc spoko Ivonesca, okolice Wrocławia kuszą mnie nieodparcie, moja ciocia też wiecznie się dopytuje, kiedy przyjedziemy, mieszka na Oporowie. Może jeśli będzie ciepła jesień, namówię Mirka na wekendowy wyjazd, zobaczymy. Ja mam wielką ochotę. Mój wujek mieszkał na Oporowie A drugi wujek nadal mieszka w samym centrum Wrocławia A kuzyn na Krzykach Jeszcze ciocia w Kłodzku Tylko tak się trudno wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Maxi, to się trzeba skrzyknąć, postanowić i spotkanie na rynku wrocławskim...toż to poezja czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Maxi, to się trzeba skrzyknąć, postanowić i spotkanie na rynku wrocławskim...toż to poezja czysta Byłoby cudnie Tymczasem zapraszam do Zakopca Będę od 2-go do 9-go września Na pewno będzie Kaśka z RW( Maciejowa) , może jea się skusi i verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 synek akurat w wieku wielkiego zainteresowania płcią przeciwną, tak więc spoko Ivonesca, okolice Wrocławia kuszą mnie nieodparcie, moja ciocia też wiecznie się dopytuje, kiedy przyjedziemy, mieszka na Oporowie. Może jeśli będzie ciepła jesień, namówię Mirka na wekendowy wyjazd, zobaczymy. Ja mam wielką ochotę. ponawiam zaproszenie w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Że też ja mam wszędzie daleko... Zakopane ode mnie to za siedmioma lasami, za siedmioma górami Wrocław też, ale nic to, poradzę sobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Że też ja mam wszędzie daleko... Zakopane ode mnie to za siedmioma lasami, za siedmioma górami Wrocław też, ale nic to, poradzę sobię Jesteś już dużą dziewczynką Ja też I też mam wszędzie tam gdzie lubię być daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.08.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Maxi, to się trzeba skrzyknąć, postanowić i spotkanie na rynku wrocławskim...toż to poezja czysta Byłoby cudnie Tymczasem zapraszam do Zakopca Będę od 2-go do 9-go września Na pewno będzie Kaśka z RW( Maciejowa) , może jea się skusi i verunia fajnie... a mi sie kończy urlop 31 sierpnia.. :( m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Maxi, to się trzeba skrzyknąć, postanowić i spotkanie na rynku wrocławskim...toż to poezja czysta Byłoby cudnie Tymczasem zapraszam do Zakopca Będę od 2-go do 9-go września Na pewno będzie Kaśka z RW( Maciejowa) , może jea się skusi i verunia fajnie... a mi sie kończy urlop 31 sierpnia.. :( m. Ale patrząc z drugiej strony ....będziesz miał luzik cale trzy tygodnie Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 tak tłoczno się zrobiło, że mi necik padł a ja we Wrocku żadnej rodzinki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Z Wrocławia to znam tylko Ivonescę Tak a propos, jak Ivo bedziecie w północno-wschodniej Polsce u Toli, to do "komturii" niedaleko Miejsca dużo, Tola i Maksiu mogą potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Z Wrocławia to znam tylko Ivonescę Tak a propos, jak Ivo bedziecie w północno-wschodniej Polsce u Toli, to do "komturii" niedaleko Miejsca dużo, Tola i Maksiu mogą potwierdzić. ja jeszcze ...... Gucwińskich z TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 wszyscy w drodze do Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Z Wrocławia to znam tylko Ivonescę Tak a propos, jak Ivo bedziecie w północno-wschodniej Polsce u Toli, to do "komturii" niedaleko Miejsca dużo, Tola i Maksiu mogą potwierdzić. ja jeszcze ...... Gucwińskich z TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 jamles - Tomek tez rodzinki nie ma - ale mnie ma tak że nie martw się i przyjeżdżaj do pięknego Wrocławia i jeszcze piękniejszej Ligoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 no a teraz tradycyjnie kawusia zapraszam http://www.dkimages.com/discover/previews/1544/11651383.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 dzień doibry Ivo nie zawiodłaś mnie. Jak zobaczyłam twój nick w KK to pomyślalam, że pyszna kawka czeka. I nie myliłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 jamles - Tomek tez rodzinki nie ma - ale mnie ma tak że nie martw się i przyjeżdżaj do pięknego Wrocławia i jeszcze piękniejszej Ligoty Łapię kawkę i lecę do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dzień dobry wszystkim. Tomku łap termos z kawą i kanapki, przydadzą Ci się na drogę http://www.produsepromotionale.ro/images/termos%20mic.jpg http://skylined.pl/yokohama/img/photos/08_SOGO/0818.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 jamles - Tomek tez rodzinki nie ma - ale mnie ma tak że nie martw się i przyjeżdżaj do pięknego Wrocławia i jeszcze piękniejszej Ligoty Łapię kawkę i lecę do Wrocławia fligrem Ivo, Ligotę to ja znam .............katowicką i rybnicką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts