jamles 05.09.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Babka też bardzo dobra na łokieć. ale mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Babka też bardzo dobra na łokieć. ale mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Babka też bardzo dobra na łokieć. piaskowa? Nie piaskowa. Oczekuję następnych odpowiedzi. Nagroda gwarantowana. Odbiór w "komturii" osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Babka też bardzo dobra na łokieć. piaskowa? Nie piaskowa. Oczekuję następnych odpowiedzi. Nagroda gwarantowana. Odbiór w "komturii" osobiście. babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.09.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 i nie zapomnij zawinąć w kapustę dobranoc Nooo, nie zapomnij http://e-twojezdrowie.dashofer.pl/?sect=art&id=174 W leczeniu wielu schorzeń stosuje się kapustę zewnętrznie. Używa się wtedy jej liści. Liście należy wymyć, wyciąć z nich unerwienie i lekko je zgnieść, tak aby ukazał się sok. Kompresy z liści stosuje się przy wszelkiego rodzaju owrzodzeniach, liszajach i czyrakach. Stosuje się je też przy oparzeniach i porażeniu słonecznym. Liść kapusty zastosować można jako prowizoryczny opatrunek na ranę lub miejsce ukąszenia przez owada. Kompresy z liści kapusty pomagają też przy bólach newralgicznych, hemoroidach i bolesnych żylakach, lumbago, a nawet przy migrenach. Jest to jakieś potwierdzenie tej informacji z cyklu: jedna baba drugiej babie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jeśli znasz jakąś NIE PIASKOWĄ to wygrałeś, sauna w "komturii"ii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 teściowa tak leczy..... łokieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Babka też bardzo dobra na łokieć. piaskowa? Nie piaskowa. Oczekuję następnych odpowiedzi. Nagroda gwarantowana. Odbiór w "komturii" osobiście. czy o lancetowatą tu chodzi, Komturze? kiedy mogę odebrać nagrodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 babka z lancą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 i nie zapomnij zawinąć w kapustę dobranoc Nooo, nie zapomnij http://e-twojezdrowie.dashofer.pl/?sect=art&id=174 W leczeniu wielu schorzeń stosuje się kapustę zewnętrznie. Używa się wtedy jej liści. Liście należy wymyć, wyciąć z nich unerwienie i lekko je zgnieść, tak aby ukazał się sok. Kompresy z liści stosuje się przy wszelkiego rodzaju owrzodzeniach, liszajach i czyrakach. Stosuje się je też przy oparzeniach i porażeniu słonecznym. Liść kapusty zastosować można jako prowizoryczny opatrunek na ranę lub miejsce ukąszenia przez owada. Kompresy z liści kapusty pomagają też przy bólach newralgicznych, hemoroidach i bolesnych żylakach, lumbago, a nawet przy migrenach. Jest to jakieś potwierdzenie tej informacji z cyklu: jedna baba drugiej babie... Jako harcerz śpiewałem "na wszelie braki urody... szara maść, szara maść szaramaść Z moim śpiewaniem to naprawdę są problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Babka też bardzo dobra na łokieć. piaskowa? Nie piaskowa. Oczekuję następnych odpowiedzi. Nagroda gwarantowana. Odbiór w "komturii" osobiście. czy o lancetowatą tu chodzi, Komturze? kiedy mogę odebrać nagrodę? W najbliższy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Babka też bardzo dobra na łokieć. piaskowa? Nie piaskowa. Oczekuję następnych odpowiedzi. Nagroda gwarantowana. Odbiór w "komturii" osobiście. czy o lancetowatą tu chodzi, Komturze? kiedy mogę odebrać nagrodę? W najbliższy weekend ...to musimy porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Zadzwonię więc jutro, to znaczy dziś, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.09.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzień dobry czwartkowo http://www.max.com.pl/img/wt_coffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzień dobry pyszna kawka na taką pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no tak, Kornelka kończy w tym roku liceum i matura a Hubert liceum zaczyna...w klasie ma 5 chłopaków z nim samym i 30 dziewcząt to się będziemy w maju stresować no fakt...będziemy, nie mniej, niż nasze pociechy Jea, on sam sobie zazdrości ja mam jeszcze szóstoklasistę a ja egzamin gimnazjalny - oj, będzie wiosna stresująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzień dobry Miska spać nie możesz? dzięki za kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzień dobry czwartkowo http://www.max.com.pl/img/wt_coffe.jpg nie dla wszystkich dobry ale witam zamiast kawy piwo już łykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Wpadłam na chwilkę pożyczyć dobrego dnia, mimo deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzień dobry Miska spać nie możesz? dzięki za kawę Bo widzisz króliczku, ja to już 5.30 na nogach... Podałabym kawę już o szóstej, ale mogłaby wystygnąć -śpiochy jedne W Gdańsku póki co słonko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts