kgadzina 27.08.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 No to w takim razie: Dla Pań po kawusi, aaaaaa dla panów po browarkuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! i lllllluuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 a smoczek pije winko widze cos..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 27.08.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Można i winko No to LUUUUUUUUuuuuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.08.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Krzysiaczku..... dzięki... ale smoczusia masz ślicznego Tesia złota ja Cię nieunikam wcale a wcale...... buźka a to wszyskim na poprawę humorków i odegnanie jesiennej atmosfery która się wielkimi krokami zbliża http://www.clubsofamerica.com/prodimg/bottles.jpg http://www.kulinaria.pl/art/kawa001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 27.08.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Uj!! Browarek tak, tak Przyda się na jesienne doły pogodowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.08.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Przecież kgadzina nie pije wina... Cóś ten smoczek bez piwka dziwnie wygląda... NO TO LUUU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 27.08.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam po dwudniowej przerwie Tesca , czy sprawa poprawki jest już ostatecznie zamknięta? Czy nie ma możliwości odwołań i zorganizowania dodatkowego niezależnego egzaminu komisyjnego? Piszę o tym, bo statystyka 16:1 jest porażająca i jednoznacznie wskazuje na to, że problem tkwi w nauczycielu , a nie w uczniach. Wygląda na to, że ten człowiek dzięki jakimś układom ma w szkole pozycję monopolisty i jest "świętą krową", której nikt nie odważył się do tej pory tknąć. A może nadszedł właśnie właściwy moment?! A gdyby tak skonsolidować środowisko poszkodowanych i zwrócić się wspólnie do wyższej instancji (kuratorium)? W końcu władze oświatowe powinny być zainteresowane eliminacją psychopatów z grona nauczycielskiego... A może nawet dopomóc sprawie, informując o niej jakiegoś rzetelnego i odpowiedzialnego dziennikarza, który dyskretnie przeprowadzi śledztwo dziennikarskie, wyszukując ofiar tego pana również w poprzednich pokoleniach uczniów... Być może wynikłaby z tego jakaś większa afera, ale niewykluczone, że efekt byłby ostatecznie wart tego wysiłku! A teraz małą czarną poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 ELLA nie da rady, takie akcje byly wielokrotnie...nie wiem kogo ON ma w kuratorium ale zupełnie nie do ruszenia.. Nauczyciel mianowany jest w Polsce chyba nie do ruszenia, pozatym hmm w naszej szczecinskiej jest paru forumowiczów których ten oszołom uczył..i nic sie nie zmieniło przez tyle lat....moja kumpelkę tez uczył...przezyła z nim tragiczne chwile- co roku poprawka raz została... Trudno....dzisiaj była druga tura poprawek z fizyki zdawało łacznie 13 osób....zdało 6 no to robia chyba dodatkową klasę w kazdym razie moj syn nie chce kategorycznie zmienic szkoły, i powiedział ze juz nie da sie tak ...chocby ten oszołomiasty miał ochote.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.08.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Teska,super że się chłopak nie załamał.... wspieraj go i niech Wam wszystkie bogi dadzą siłę do życia z takimś kimś [czymś?]Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 ponury 63 dzięki....juz jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 27.08.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Teska Jeśli facet jest przez wiele lat nie do ruszenia, chociaż permanentnie krzywdzi ludzi, to naprawdę jest to świetny kąsek dziennikarski. Kojarzy mi się to z głośną ostatnio pedofilską aferą w chórze chłopięcym w Poznaniu - przez wiele lat cisza... aż ktoś się w końcu odważył i zrobił się szum. Czasem chyba warto (?). Padam z nóg - jeszcze tylko mała herbatka cynamonowa i...dobranoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.08.2003 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Heeejjj witam kochni moi....BRRRRRR ależ mnie przewiało ... u mnie jest 9 stopni na plusie i wieje ... fryzury co ją rankiem układałam to już nie mam... Brrr ależ mnie wczoraj wieczorem przewiało na rusztowanku... wylko ukropna kąpiel i kubczuś grzańca mnie uratowało przed całkowitym wyziębieniem... no to ja zapraszam na gorącą kawcięhttp://www.kawa2.friko.pl/pics/thumbnails/04espresso.jpg A może ktoś tu wyciągnie z naszej piwniczki coś mocniejszego na rozgrzanie bo brrrrrrr... aż jestem fioletowa no i może nasz kominek by się przydało rozpalić w kafejce...pllliiissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 witam , Madziu a u mnie jakaś całkiem niezła pogoda...świeci słoneczko .....jejku co robiłaś na rusztowaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.08.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Witam wszystkich, dzisiaj pieknie, slonecznie, az sie chce tylko troszke zimno, ale pewnie po poludniu bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 witam przy kawce...w szczecinie ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.08.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Tesia, a moze cosik mocniejszego do tej kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.08.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Proponuję likierek amaretto - cudownie rozgrzewa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.08.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 O, ja bardzo lubie amaretto Pamietam, ze kiedys bylo takie bardzo dobre winko o roznych smakach: kawowym, waniliowym itp., ale najlepsze bylo wlasnie amaretto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 to ja tez chce amaretto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 28.08.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Dobry wieczór. Ja wolę piwko. Tym bardziej, że dziś znowu meczyk w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts