Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agacka, wszystko co dobre, to albo szkodliwe, albo niemoralne, albo powoduje tycie :wink:

nio witam poprosze. chałwę , paczusie , kawkę z bita smietanką , duzzooo czegos mocniejszego...

bylam w szkole hihihi wychowawca mojego syna jest: wiecie kto....facet od fizyki..nie wiem czy sie smiac czy płakac..po dłuzszym namysle moze to nie jest takie straszne ani głupie..

ech pomyslałam,ze jako wychowawca moze ich oszczedzi...ten facet uwział sie na wszystkich...od zawsze...

ciekawa jestem jak to bedzie z kółkiem fizycznym....bo kółko oczywiscie płatne...ale chodza wszyscy bo zawsze jest swiatełko w tunelu ze jak chodzisz i płacisz to ta dwója moze sie przytrafić...

ale moj syn zadowolony, bo poprzednia 4 klasa, jezdziła z nim na wiele wycieczek po Polsce..hmm czyzby poza szkołą to normalny facet?

Dzień dobry... Jaki tam dobry... całą noc w Wa-wie lało, teraz pada, wieje i jest zimno... :cry:

"A było lato, przecież jeszcze opalenizna ci nie zeszła,

Tak artystycznie grały świerszcze, że las od tego drgał na przestrzał..."

Zamawiam Earl Grey'a z cytryną, bez cukru....

http://obrazki.babiniec.pl/Papu/kawa.gif

A ja mam zapasik Tetley'a... a mam jeszcze zapasik Sagi [bo tam były misie :D ].... cosik muszę do tej Sagi dorobić, bo nie jest to specjał...

Na bolące po dzisiejszym wyziębieniu gardełko, do herbatki dodałem soku malinowego i miodu. Pachnie, smakuje i leczy!

Gdybym miał czym, rozpaliłbym w kominku; podobno gdzieś tu jest... A tak to tylko ognicho...

http://obrazki.babiniec.pl/Ogień/o2.gif