bodzio_g 03.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak Cię obecne nie uwierają to jest OK no przeca ni mo knefli , skoro takie dziecka wychowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiecie co? Wy to już więcej nie pijcie joola -myslisz,że schodximy na niebezpieczne tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak Cię obecne nie uwierają to jest OK no przeca ni mo knefli , skoro takie dziecka wychowała jak karmilam Kaśkę to byłam niczym Ciciolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak Cię obecne nie uwierają to jest OK no przeca ni mo knefli , skoro takie dziecka wychowała jak karmilam Kaśkę to byłam niczym Ciciolina prosimy o zdjęcie, może być przez 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.11.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dla nieznających: knefle = guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak Cię obecne nie uwierają to jest OK no przeca ni mo knefli , skoro takie dziecka wychowała jak karmilam Kaśkę to byłam niczym Ciciolina prosimy o zdjęcie, może być przez 5 minut Może być nawet przez 3 minuty, ale poinformuj kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak Cię obecne nie uwierają to jest OK no przeca ni mo knefli , skoro takie dziecka wychowała jak karmilam Kaśkę to byłam niczym Ciciolina prosimy o zdjęcie, może być przez 5 minut Tola !!!! zlituj sie to bylo 21 lat temu .....ja wtedy bylam młodąi skromną mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiecie co? Wy to już więcej nie pijcie joola -myslisz,że schodximy na niebezpieczne tory w takim towarzystwie ?? i z takim samym poczuciem humoru ?? nic nam nie grozi Helcia - nie bądź zazdrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.11.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tola !!!! zlituj sie to bylo 21 lat temu .....ja wtedy bylam młoda tym bardziej wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.11.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak Cię obecne nie uwierają to jest OK no przeca ni mo knefli , skoro takie dziecka wychowała jak karmilam Kaśkę to byłam niczym Ciciolina prosimy o zdjęcie, może być przez 5 minut Może być nawet przez 3 minuty, ale poinformuj kiedy. może być przez 1 minutę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tola !!!! zlituj sie to bylo 21 lat temu .....ja wtedy bylam młoda tym bardziej wklej napisałam też SKROMNA i taaakich zdjec nie robiłam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Szkoda, wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.11.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 nie wiadomo co Heniutek robił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.11.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiecie co? Wy to już więcej nie pijcie joola -myslisz,że schodximy na niebezpieczne tory w takim towarzystwie ?? i z takim samym poczuciem humoru ?? nic nam nie grozi Helcia - nie bądź zazdrosna Marian ja zazdrosna Ja tam dopiero co osiemnastkę skończyła, i cycki mi jeszcze rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Marian ja zazdrosna Ja tam dopiero co osiemnastkę skończyła, i cycki mi jeszcze rosną noooo oczywiście .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Joola, jesteś debeściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Marian ja zazdrosna Ja tam dopiero co osiemnastkę skończyła, i cycki mi jeszcze rosną noooo oczywiście .... oj te młode aż zal patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dobry wieczór Korzystam z zaproszenia Ew-ki i przyszłam opijać cycki http://piwa.mili.pl/uploaded_files/ChimayTriple.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.11.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tak czułem, że coś ciekawego się tu dzieje Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.11.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dobry wieczór Korzystam z zaproszenia Ew-ki i przyszłam opijać cycki http://piwa.mili.pl/uploaded_files/ChimayTriple.jpg w dycki mogymy opijać i ...insze części anatomi czło... kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts