jea 18.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dobry wieczór Piwko jakieś się znajdzie? WITAM ,A MYSLAŁAM ŻE DO KAWIARNI NA KAWE WSKOCZYŁAM Tu nie takie trunki podają JEA ,BO CIĘ W UGRYZĘ W ......... w marchewkę? TEŻ.... pomarańczowy soczek się poleje EEEE NIE - KROLIK ZWIAŁ Nie zwiał, lustra wypatrywałem...kryształowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 proszę mnię się tu nie gryźć... bo zrobię porządek !!- prawda- szefowa ?? prawda, święta prawda...pilnuj Bodziu, bo ja idę Dzień Świra obejrzeć kolejny już raz. stań na bramce i wiesz....co masz robić bar chwilowo nie czynny z powodu podanego powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dobry wieczór Piwko jakieś się znajdzie? WITAM ,A MYSLAŁAM ŻE DO KAWIARNI NA KAWE WSKOCZYŁAM Tu nie takie trunki podają JEA ,BO CIĘ W UGRYZĘ W ......... w marchewkę? TEŻ.... pomarańczowy soczek się poleje EEEE NIE - KROLIK ZWIAŁ Nie zwiał, lustra wypatrywałem...kryształowego jak będziesz cierpliwy, to wypatrzysz, ale na to co najlepsze, to wiesz....trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 zdobyłam punkcik, możecie mi wkleić...kawostringi dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 proszę mnię się tu nie gryźć... bo zrobię porządek !!- prawda- szefowa ?? prawda, święta prawda...pilnuj Bodziu, bo ja idę Dzień Świra obejrzeć kolejny już raz. stań na bramce i wiesz....co masz robić bar chwilowo nie czynny z powodu podanego powyżej BUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 proszę mnię się tu nie gryźć... bo zrobię porządek !!- prawda- szefowa ?? prawda, święta prawda...pilnuj Bodziu, bo ja idę Dzień Świra obejrzeć kolejny już raz. stań na bramce i wiesz....co masz robić bar chwilowo nie czynny z powodu podanego powyżej sam nie upilnuję ... bez piwa i bez szefowej wszyscy pouciekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 proszę mnię się tu nie gryźć... bo zrobię porządek !!- prawda- szefowa ?? prawda, święta prawda...pilnuj Bodziu, bo ja idę Dzień Świra obejrzeć kolejny już raz. stań na bramce i wiesz....co masz robić bar chwilowo nie czynny z powodu podanego powyżej sam nie upilnuję ... bez piwa i bez szefowej wszyscy pouciekają NOOO,ALBO SAMOOBSŁUGA BEDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 totalny haos bedzie http://www.ratmed.pl/galeria/zdjecia/piwo.JPG i kto nad tym zapanuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 O kur..... ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja wiedziałem że tak będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.11.2007 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ... i kto tera to posprząta (całe buteleczki prosze odłożyć na bok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.11.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 zdobyłam punkcik, możecie mi wkleić...kawostringi dobrej nocy proponuje, aby zdobywca punkcika w nagrode zamawiał sobie deser a nie gatki, a zamiast streszczenia stawia kawę ( albo piwko ) jako pierwszy stawiam Toli ciasteczko http://www.polki.pl/pub/11_2006/17_11/wnetrze04.jpg Tolu - Ty wiesz co jutro wieczorem masz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 pomału trza drzwi zawiyrać bo sie robi ...normalnie ciasno dziękuja, bardzo Ci dziękuja....bardzo łostawić mie o suchym pysku za drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.11.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jamles -cheba mosz problem ze rozumieniem tekstu ... jeszcze pora grzecznych dziołch i chopów moga wpuścić dopiero żeś rano prziszoł ... tera ino posprzontać abo kawa , ale bez oponek ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cześć Kawa z rana czarna i biała http://republika.pl/blog_yw_3034648/3009545/tr/kawa_sie_usmiecha.jpghttp://piwnica.e-reda.pl/k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 oponki są.... gorące ...aha aha oponki są.... gorące ...aha aha http://m.onet.pl/_m/add4af514e690cda8cf3bcfccd10a1f2,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ......a jakby zabrakło kawy to maszyna gotowa do parzenia świeżej http://www.swiatkonsumenta.pl/user/gfx/news/kupujemy_ekspres_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 A chcielibyście takiej kawy??? "Wśród smakoszy kawy zapanowała nowa moda. Przysmakiem stał się nowy gatunek kawy, otrzymywany w bardzo nietypowy sposób. Zanim napój trafi do kubka, ziarna są przeżuwane małe małpki mieszkające w Tajlandii.Zwierzęta, które do niedawna niszczyły zbiory, niespodziewanie przestały być szkodnikami i stały się cennymi pracownikami. Małpy przeżuwają surowe ziarno, a następnie je wypluwają. Później ziarna one wypalane, mielone i parzone. Taka kawa uzyskuje podobno unikalny smak i aromat. To jednak nie koniec wyjątkowych "właściwości" trunku z Tajlandii. Zaskakująca może być też jego cena. Za pół kilograma tej niepowtarzalnej, jak zapewniają producenci, przyjemności trzeba zapłacić około 60 dolarów." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam łykne kawkę szybciutko i uciekam na ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jamles -cheba mosz problem ze rozumieniem tekstu ... jeszcze pora grzecznych dziołch i chopów moga wpuścić dopiero żeś rano prziszoł ... tera ino posprzontać abo kawa , ale bez oponek ani rusz... pora wpuściołeś .........ila i jea więcej grzecznych nie było pod dzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts