emems 02.09.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Moi Kochani dziękuję za szczere wyrazy uznania.... tak mi się milusio zrobiło.. (choć to niejeden mój taki wyczyn na budowie...) bo ja lubię sobie tak ciężko popracować aż pot pocieknie po pleckach... to wtedy wiem, że żyję i dziękuje Bogu za siły i zdrowie A dla wszystkich Kawiarnianych Forumowiczów to proszę troszku.... małe co nieco... No i .. polecam się na przyszłość !!! Komu cos trzeba wykopać... przekopać.... zakopać !!!! http://www.clubsofamerica.com/prodimg/bottles.jpghttp://www.nescafe.pl/pic/gfx_pytanie_odp.gifhttp://www.kulinaria.pl/foto/97-s1-12.jpg http://www.kulinaria.pl/foto/98-s1-06.jpghttp://www.kulinaria.pl/foto/98-12-13.jpghttp://www.kulinaria.pl/foto/ocd-044.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.09.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No i moi Kochani stuknął mi 400 post emems STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 09 Sty 2003 Posty: 400 Skąd: Podlasianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 02.09.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 AGACKA - jaka pogoda....Dziś słoneczko już nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 02.09.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 To poproszę jeszcze o pączusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 02.09.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Oj niewiele tego słoneczka dzisiaj... Stacja meteo: Suwalki, Poland Temperatura 49 °F / 10 °C Wilgotność 96% Punkt rosy 49 °F / 9 °C Wiatr WsPdWs / 2 mph / 3.2 km/h Ciśnienie 29.83 cali / 1010 hPa Warunki pogodowe pochmurno Widzialność 4 mil / 6 km. Jakiegoś prundu do kawki przydałoby sie wlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.09.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam wszystkich! Emems, jestem pod wrazeniem U mnie dzis paskudnie zimno i jeszcze zaczelo sobie popadywac Gdzie to lato??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 niestety nie świeci zawsze tak jest jak muszę coś pozałatwiac na mieście to lepiej dajcie tego pączusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 E coście tacy ponurzy dzisiaj?To może zdradzę Wam przepis na porządność:Pewien kupiec znany był z tego, że nie płacił swoich długów.Któregoś dnia jeden z jego przyjaciół zastał go w czasie ubijania interesu, kiedy ten targował się zawzięcie o cenę ze swoim dostawcą. Przyjaciel wziął go na bok i pyta:- Słuchaj Abraham, co ty tak sie targujesz??Przecież i tak mu nie zapłacisz- Wiesz, on jest taki porządny chłop, to ja wolę, żeby on stracił mniejszą sumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.09.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 To proszę pączusiehttp://www.kulinaria.pl/foto/98-02-15.jpg A dla mnie kawkę z prundem albo grzańca bo mnie cosik grypka bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Madziucha ne daj się! I coś typowo kawiarnianego: Kelner pyta nowo przybyłego do baru klienta: - Co pan pije? - Codziennie rano szklankę soku owocowego, miksturkę na łupanie w krzyżu, a w sobotę kufel piwa w gronie przyjaciół. - Chyba nie zrozumieliśmy się do końca - mówi uprzejmie kelner. - Pytałem co by pan chciał? - Mój Boże... Chciałbym być bogaty, mieć domek nad morzem, podróżować po świecie... - Może jeszcze raz zadam pytanie: Czy chce się pan napić? - Czemu nie... a co pan ma? - Ja? Niewiele. Kłopoty. Drużyna której kibicuję przegrała, kiepsko mi tu płacą, doskwiera mi samotność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No to jestem ... Hasło na dzisiaj ,,WSZYSCY SĄ POD WRAŻENIEM... "... ja też , aż zacząłem myśleć co ja tam mam na budowie do przekopania... , emems na rozgrzewkę przerzuca prawie 4 m3...to wyzwaniem będzie dla nas chyba tylko jakieś oczko wodne wielkości stawu hodowlanego... No to po kawusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Moje osiągnięcie z tej beczki to jakieś 200 m3 piachu (przy kopaniu piwnic) w trójkę....ale nie w jeden dzień tylko w trzy tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 02.09.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Zabieram się od miesiąca, żeby położyć kabel od domu do bramy.... 50mb. Przeliczając to na sześcienne wychodzi ca. 10 m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.09.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Madzia, ale Ty masz krzepę, no, no........... jestem pełna podziwu... A ja dalej czekam na pozwolenie z gminy, już mi się zaczyna dłużyć A kawusię z prundem to ja chętnie wypiję, no i może jakieś słodkości dla poprawy nastroju? Może być nawet ten nadgryziony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.09.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 emems, masz zajęcie na lata. Nikt z forumowiczów już teraz nie będzie wynajmował koparki do kopania fundamentów tylko prosił Ciebie o drobną przysługę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.09.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam w urlopiku dzień drugi. Brrr, czy u was tez tak zimno? Jutro jeszcze duże zakupy, w czwartek pakowanie i wio! do ciepłych (?) krajów. Czy ktoś wie, jaka jest pogoda w Hiszpanii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.09.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Jolana, na pewno cieplej i słoneczniej niż u nas Życzę wspaniałego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 02.09.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Jedno duże piwko dla KRYSTIANA (On już będzie wiedział za co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 NO TO TO JA ROZUMIEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam w urlopiku dzień drugi. Brrr, czy u was tez tak zimno? Jutro jeszcze duże zakupy, w czwartek pakowanie i wio! do ciepłych (?) krajów. Czy ktoś wie, jaka jest pogoda w Hiszpanii ? Zrobiło się chłodno, temperatura spadła do 28st.C... Pozdrów Raula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts