EDZIA 12.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Aga tym... ...najpierw dziecko, czy jadło (w tym wypadku nie ) a później pierdoły w czasie wolnym ... To jest zaraźliwe Jea, Może z innych powodów, ale też bym dziś o mało co laptopem walnęła Pewnie się nawarstwiło...ale to główny powód był Bo ja coś ostatnio wybuchowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witanko wieczorne donoszę, że świętuję, bo moje dziecię za pierwszym razem zdało egzamin na prawo jazdy moja krew, ja też za pierwszym, 16 lat temu. kolejka dla wszystkich http://www.wyjazdygrupowe.pl/img/baltica_c-view.jpg A Piotrek oblał.... egzamin jeden głupi błąd Pozdrowienia i gratulacje dla córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witanko wieczorne donoszę, że świętuję, bo moje dziecię za pierwszym razem zdało egzamin na prawo jazdy moja krew, ja też za pierwszym, 16 lat temu. kolejka dla wszystkich Toluś gratulacje dla zdolnego dziecka, moja całe wakacje przymierzała się do kursu , ale niestety czasu jej zabrakło, żeby zacząć Dla mnie coś niegazowanego i bezalkoholowego, taka i biedna jestem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.12.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Aga tym... ...najpierw dziecko, czy jadło (w tym wypadku nie ) a później pierdoły w czasie wolnym ... To jest zaraźliwe Jea, Może z innych powodów, ale też bym dziś o mało co laptopem walnęła Pewnie się nawarstwiło...ale to główny powód był Bo ja coś ostatnio wybuchowa jestem Każdy ma swój dzień i kiedyś przekroczy miarka Pozdrawiam buziaki...dla M strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Andre - nie ma tego złego ...itd .....Młody dostał psztyczka w nos i nie bedzie kozaczył ,że taki mundry jest a wiec bedzie mial wiecej pokory na przyszlosc bedzie dobrze nie martw sie Moja Kaska za 4 podejsciem zdala egzamin a teraz jedzi samodzielnie po świecie i doskonale sobie radzi na drodze Tola - jaka Matka taka Natka Gratulacje dla Kornelci i duże lody od ciotki Ewci http://www.podbelkami.pl/images/czekoladowowisniowy_BIG.jpg ps...za kólkiem sie nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Ech, to tu balują a ja się ciskam po całym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 [Dla mnie coś niegazowanego i bezalkoholowego, taka i biedna jestem teraz Edzia, Ty nie biedna, ale super Babka jesteś i nie smucić mi się tu, świat jest piękny nawet wtedy, gdy tak nie wygląda. Dla Ciebie bezalkoholowe i niegazowane http://www.spolem-bielskpodlaski.pl/images/deser23.jpg Dziękuję Wszystkim za gratulacje, w imieniu swoim i Kornelii Za 10 dni odbiór dokumentu, prezent na gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.12.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dziękuję Wszystkim za gratulacje, w imieniu swoim i Kornelii Za 10 dni odbiór dokumentu, prezent na gwiazdkę Fantastycznie! Znów bedę mógł chodzić chodnikiem bez oglądania się do tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.12.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 czas na kawę http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 o jacie... nie odmówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 mię tradycyjnie... z prundem poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.12.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 prund jest ....herbatkę se zrób http://bond700.blox.pl/resource/059.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam się To i ja chcę kawkę Tola gratulki dla córy imienniczki mojej córy Co do egzaminów na prawko u nas oprócz umiejetności trzeba miec jeszcze szczęście , żeby trafić na odpowiedniego człowieka Moje przyszło dopiero za 4 razem, a uważam że tylko raz sama zawiniłam - poprzestawiałam pachołki na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.12.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Aga, dziękuję, przekażę Kornelce. U nas też trzeba mieć dużo szczęścia. Mało komu udaje się za pierwszym razem. Ona miała to szczęście, egzaminator choć bardzo chłodny i zasadniczy, to nie był czepliwy ponad miarę. A miasto o godzinie 13 nie jest przeładowane, pogodę też miała super. Tak więc wiele się złożyło na sukces. Denerwowała się od rana okrutnie, co to będzie przed maturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Tola myślę że tak jest wszędzie, u nas najgorsza jest ta stara gwardia, nie dośc że czepialscy to jeszcze prowadzą trasami z małym nataężeniem ruchu za to z tak wymalowanymi liniami lub znakami, że trzeba być wirtuozem kierownicy, żeby nie najechać na linię ciągłe A po 30 godzinach to raczej nie realne Najważniejsze jednak że jest sukces Przed maturą bedzie dobrze a jak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Tolu, buziaki dla Kornelii. Nie będę tego robił osobiście, myślę, że jej chłopak zrobi to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 śnieżek sobiie pruszy ...zajączkowi w uszy witam poranie i zapraszam na kawałek czekolady .... i gorącą kawusię http://republika.pl/blog_bh_3914807/5129066/tr/uikyuo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ciao! Wreszcie coś stabilnego na świecie: kawka z rana w kawiarni... Zajefajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Dzień dobry. Czy załąpię sie na kawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A ja załapałem się na grypę. Może kawa pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts