Sloneczko 03.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No to na zdrowie! http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/piwo_i_wiewiorka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dla mnie dla ukojenia nerwów to poprosze w kawiarni 3 sety czystej (spod lady) czysta jest, to znaczy była czysta, bo popiół z cygara ją trochę ten tego podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 03.01.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dla mnie dla ukojenia nerwów to poprosze w kawiarni 3 sety czystej (spod lady) czysta jest, to znaczy była czysta, bo popiół z cygara ją trochę ten tego podać? oczywiście! podawać i to migiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 jednak z pod nic więcej nie można Można. Spod no przeca nikt nie spod ( ł ) z lady ino cygaro Retro się stoczyło Łono siem nie stoczyło, jeno ta, ta... monisia Levinski go pochłoneła!!!! To za co jo mom niby płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 jednak z pod nic więcej nie można Można. Spod no przeca nikt nie spod ( ł ) z lady ino cygaro Retro się stoczyło Łono siem nie stoczyło, jeno ta, ta... monisia Levinski go pochłoneła!!!! To za co jo mom niby płacić? za błędy trzeba płacić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Łono siem nie stoczyło, jeno ta, ta... monisia Levinski go pochłoneła!!!! To za co jo mom niby płacić? za nieroztropność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a zresztom ide już nach hause. Ostańta zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 03.01.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 jednak z pod nic więcej nie można Można. Spod no przeca nikt nie spod ( ł ) z lady ino cygaro Retro się stoczyło Łono siem nie stoczyło, jeno ta, ta... monisia Levinski go pochłoneła!!!! To za co jo mom niby płacić? chopie! to jo ten popiół żem wypił? tfu, tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dla mnie dla ukojenia nerwów to poprosze w kawiarni 3 sety czystej (spod lady) czysta jest, to znaczy była czysta, bo popiół z cygara ją trochę ten tego podać? cysta ...niecysta - byle ognista ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 03.01.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dla mnie dla ukojenia nerwów to poprosze w kawiarni 3 sety czystej (spod lady) czysta jest, to znaczy była czysta, bo popiół z cygara ją trochę ten tego podać? cysta ...niecysta - byle ognista ... najważniejsze by była CCC - cudzo, cysto i cycasto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a zresztom ide już nach hause. Ostańta zdrowe. Ty tez zdrowy wstoń rano limit chorobowy już wyczerpałeś, teraz tylko zdrowie i zdrowie i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dla mnie dla ukojenia nerwów to poprosze w kawiarni 3 sety czystej (spod lady) czysta jest, to znaczy była czysta, bo popiół z cygara ją trochę ten tego podać? cysta ...niecysta - byle ognista ... najważniejsze by była CCC - cudzo, cysto i cycasto! a gdzie ...cołkiymłognisto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Tomku, czy nadal obstajesz przy fajce? Tolu kochana, Wybacz. Zaczytałem się w innych "we wątkach" bom do komturii dojechać musiał. Oczywiście, że fajka. Bardzo ją ostatnimi laty zaniedbałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 03.01.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 tsy cyste walnięte.Idem spać co by do wyra trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć huncwoty, co robita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Tomku, czy nadal obstajesz przy fajce? Tolu kochana, Wybacz. Zaczytałem się w innych "we wątkach" bom do komturii dojechać musiał. Oczywiście, że fajka. Bardzo ją ostatnimi laty zaniedbałem. wybaczyć wybaczę, ale nie zapomnę czeka na Ciebie, ale chyba nie nabita http://pipe-club.wroclaw.pl/layout/img/fajka/fajka02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć huncwoty, co robita? lepiej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Palimy fajkę, pijemy wódkę, rozrabiamy jak pokolenie '68 W fajce palimy zakazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć huncwoty, co robita? dziś ...poprawiny ...ppo Sylwestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Tomku, czy nadal obstajesz przy fajce? Tolu kochana, Wybacz. Zaczytałem się w innych "we wątkach" bom do komturii dojechać musiał. Oczywiście, że fajka. Bardzo ją ostatnimi laty zaniedbałem. wybaczyć wybaczę, ale nie zapomnę czeka na Ciebie, ale chyba nie nabita http://pipe-club.wroclaw.pl/layout/img/fajka/fajka02.jpg Maria Huaną da się nabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts