tola 09.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ila, czy masz ochotę na coś mocniejszego? Jeśli tak, to na co i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ila, czy masz ochotę na coś mocniejszego? Jeśli tak, to na co i dlaczego? nie wiem jak ila, ja powyżej 40% biorę w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 wiesz już w czym wystąpisz na zjedzie? w samych butach, bo niczego innego nie mam mam wyprany arbajciok, mogę pożyczyć , ale w samych butach chyba ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mam wyprany arbajciok, mogę pożyczyć to ja reflektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mam wyprany arbajciok, mogę pożyczyć to ja reflektuję z reklamami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mam wyprany arbajciok, mogę pożyczyć to ja reflektuję z reklamami czy bez z...będą robić za biżuterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mam wyprany arbajciok, mogę pożyczyć to ja reflektuję z reklamami czy bez z...będą robić za biżuterię KWK "KNURÓW" wysadzane diamencikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mam wyprany arbajciok, mogę pożyczyć to ja reflektuję z reklamami czy bez z...będą robić za biżuterię KWK "KNURÓW" wysadzane diamencikami zrobią furrorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 nooooooo... musiała byc niezła popijawa, taki bałagan został... zara posprzatam, coby derekcja nie zauwazyła. kurna, tyle smieci zostało, ale czegoś pełnego to nie zostawili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 tyle smieci zostało, ale czegoś pełnego to nie zostawili.... to nie śmieci ....o diamenty sprzedamy i ....zaś bedzie za co pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ale rano najlepsza jest kawa ....pachnąca ,świeżo zmielona i gorąca http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 tyle smieci zostało, ale czegoś pełnego to nie zostawili.... to nie śmieci ....o diamenty sprzedamy i ....zaś bedzie za co pić aaaaaaa.... cosik mówiły, że kasy mało i ktoś uzupełnił... Ło, już wyzbierałem. Sporo tego. Na ten roczek wystarczy na gorzałę, piwo i przegryzki. No, chyba ze na gieldzie ceny spadną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 10.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Chętnie bym coś z Wami łyknął, ale w robocie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Chętnie bym coś z Wami łyknął, ale w robocie jestem. tu wszyscy będąc w robocie piją, co za towarzystwo Witaj Orasta, zaraz przydzielimy Ci jakiś rewir do sprzątania, wkupne musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 czy w tym wyszynku ktoś polewa? pić mi sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Szykuję grzańca, bo w "komturii" jest... hm... dość chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Szykuję grzańca, bo w "komturii" jest... hm... dość chłodno. oooo, to dla mnie lekarstwo, troszku nie domagam, a taki grzaniec dobrze by mi zrobił poczęstujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Oczywiście. I nie będzie to dawka homeopatyczna, bo tylko w większych ilościach mikstura ta ma zbawienne, lecznicze działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 10.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Chętnie bym coś z Wami łyknął, ale w robocie jestem. tu wszyscy będąc w robocie piją, co za towarzystwo Witaj Orasta, zaraz przydzielimy Ci jakiś rewir do sprzątania, wkupne musi być Chętnie coś pozamiatam, a może okna umyję. Tylko facio na bramce się do mnie przy.......ł, mówił że stroje wieczorowe i takie tam. Powiedzial jeszcze że klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 10.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Oczywiście. I nie będzie to dawka homeopatyczna, bo tylko w większych ilościach mikstura ta ma zbawienne, lecznicze działanie. dzieki. może to postawi mnie na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts