Szdom 03.09.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Uwaga podaję prognozę na zimę kiedy w sierpniu wiatr i posucha zima bedzie sucha - kiedy w sierpniu na Jana cirrus był na niebie znaczy, że pogoda sie zjebie - wilki w sierpniu chodza po lesie wiatr te nowine niesie , ze zima bedzie sroga o la boga , o la boga ..... ...................... A teraz poprosze gorącą kawkę i jakiegoś prundu bo i mi paluchi zamarzajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Szdom - już minęło południe więc może na rozgrzewkę cóś mocniejszego... Proponuję po sacie ,,40V" Vody ognistej.... i bawcie się dobrze, bo ja dla odmiany idę LULU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Kolorowych snow, Krystian A jakiegos pradu, to chetnie, chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 03.09.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Kawki, trunki a może już czas na porządny obiadek http://www.gifland.gower.pl/strony/gify/rozne/jedzenie/1196.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 03.09.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 a może lunch???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.09.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Noel! Doskonały pomysł - w brzuszku mi piszczy z głodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 03.09.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 A może coś takiego http://sprinter.beep.pl/blog/lasagna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ja tez bym chetnie cos przegryzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.09.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Witam ! Wczoraj wybiegłam z kawiarenki zaraz po zapowiedzi popołudniowych wypieków, więc już nie doczytałam Waszych życzeń. No więc teraz w imieniu mężusia PIĘKNIE DZIĘKUJĘ ! A co do wypieków... - na każdą miłą okazję staram się wyimprowizować jakiś nowy SPECJAŁ A LA ELLA... Wczoraj były to morele zapiekane w kremie waniliowo - bananowym. Przyznam się nieskromnie, że... mniammm, paluszki lizać ! Zazwyczaj uwieczniamy to na zdjęciach (na poczet książki kucharskiej dla potomnych ), więc jak uda mi się coś zeskanować, to przyniosę Wam na spróbowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 03.09.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 A z mojego obiadku został tylko http://www.gifland.gower.pl/strony/gify/rozne/jedzenie/1197.gif Oby do kolacyjki dotrzymać ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.09.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Wczoraj były to morele zapiekane w kremie waniliowo - bananowym. Przyznam się nieskromnie, że... mniammm, paluszki lizać ! O rany, aż mnie ścisnęło w dołku! JEŚĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.09.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Nio to może wierszyk zadelkamuję Ciasteczkowo Są na świecie takie miasta, gdzie budują wszystko z ciasta. Wafelkowe są chodniki, różne sklepy i sklepiki. Szkoły, domy oraz drzewa, to przepyszna jest polewa. A z karpatki mają góry, z lukru zaś błękitne chmury. Patrz z makowca stoi owca, i z szarlotki są tu kotki. Pewnie gdybym tam mieszkała, wnet bym wszystko pozjadała. Nagle mnie zaczęło nudzić, oj! zdążyłam się obudzić. Dobrze że się tylko śniło, bo za słodko już mi było. Heeej witam Ponury63... ostatnio się widzieliśmy w dziale Muzyka tak mi się zdaje... kope latek juz minęło A tooo na burczące brzuszki brummm, bruummmm Kawcia z przyprawami http://www.kulinaria.pl/foto/smism_1_08.jpg i cos do kawci http://www.kulinaria.pl/foto/cic_107.jpghttp://www.kulinaria.pl/foto/cic_104.jpg http://www.kulinaria.pl/foto/98-12-11.jpg tylko zostawcie cos dla popołudniowej zmiany A ja lecę do domciu i zawijam się w kocyk a w rączki grzańca i polookam jakiścik mniamuśny filmik DAHH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 03.09.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 No kurczaki... Skuszę sie na to ciacho na samym dole... i zaraz też do domciu trzeba będzie zmykac. Jeszcze tylko łyk lodowatej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.09.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 i ja jescze zaglądnęłam do kawiarenki i pa , do poniedziałku - jutro i w piątek będę kończyć malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 03.09.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Nio nio, co za pychotki. Czuję się najedzona od samego patrzenia. Jeszcze tylko jutro i jadę! Mam nadzieję, że znajdę w Barcelonie jakąś kawiarenkę internetową, żeby zajżeć do kawiarenki forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 No to jolana - szerokiej drogi życzy ,,nocna zmiana KK " Trzeba jakoś dobrze zacząć pracować.... no to po kawusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 03.09.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Weź z sobą kożuch i rękawice ......na powrót. W połowie września będzie u nas ostra zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 03.09.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Hej Krystian, to jednak bywasz w kawiarni w "normalnych" godzinach. Bo ja cię coś ostatnio nie mogłam namierzyć, albo spałeś, albo ja spałam, albo inne nie wiedzieć co. Mam nadzieję, że jednak coś słonca zostało na wrzesień i wrócę opalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Mam nadzieję, że taraz będzie już ,,normalnie" tzn. wolne przedpołudnie i ,,nocna zmiana"... w pracy, inny układ bardzo komplikuje odbieranie dzieciaka ze szkoły, a i dostęp do kompa po południu utrudniony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Weź z sobą kożuch i rękawice ......na powrót. W połowie września będzie u nas ostra zima. jurg - nie kracz proszę, ludzie mają ambitne plany do listopada a ty chcesz zimę wykrakać we wrześniu... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts