jamles 12.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A jam dziś Specjala. Przywiozłem wczoraj z Mazur. a Ty masz okrąglaczka , gratulki .......stawiasz Specjala TY ZARAZ TEŻ BĘDZIESZ MIAL,ALE MALEGO ala ja się niespodziewam ..... małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ten głęboki smak Specjala. A kisielek ila zawsze w pogotowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A jam dziś Specjala. Przywiozłem wczoraj z Mazur. a Ty masz okrąglaczka , gratulki .......stawiasz Specjala TY ZARAZ TEŻ BĘDZIESZ MIAL,ALE MALEGO ala ja się niespodziewam ..... małego TAK A MALE ZERO NA KOŃCU , TO KTO MA ? MOŻE JA ? NIE ŚCIEMNIAJ STAWIAJ BO W ZESZYCIE NIE MASZ DŁUGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ten głęboki smak Specjala. A kisielek ila zawsze w pogotowiu. JA NA KISIELEK ZAWSZE CHĘTNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 NO WKOŃCU ZAWITALI BYWALCY kk, JUŻ MYŚLAŁAM ,ZE OD TEGO SKAKNIA POMIĘDZY KK, A NK TO NOGI POŁAMIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ZAKASKI ZAPODAM http://www.ciaprochef.com/USARice/images/recipes/sushi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 NO WKOŃCU ZAWITALI BYWALCY kk, JUŻ MYŚLAŁAM ,ZE OD TEGO SKAKNIA POMIĘDZY KK, A NK TO NOGI POŁAMIĘ też tam skakam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 NO TO WIEM CZEMU MNIE NOGI BOLA OBNIŻ POPRZECZKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ZAKASKI ZAPODAM http://www.ciaprochef.com/USARice/images/recipes/sushi.jpg Siusi Takie małe Japończyki, a takie duże porcje łykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ZAKASKI ZAPODAM http://www.ciaprochef.com/USARice/images/recipes/sushi.jpg Siusi Takie małe Japończyki, a takie duże porcje łykają. TOMUŚ TOŻ TO DLA CIEBIE OPOWIADAJ, CO PRZYWIOZLEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ten głęboki smak Specjala. A kisielek ila zawsze w pogotowiu. JA NA KISIELEK ZAWSZE CHĘTNA Daj znać kiedy, a kisielek w stosownej ilości będzie gotowy. Muszę tylko kupić trochę więcej mąki ziemniaczanej, bo wanna w komturii ma jakies 200 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 NO TO WIEM CZEMU MNIE NOGI BOLA OBNIŻ POPRZECZKĘ nie da się, klikam z kumplem ze studium jest jak większość w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ZAKASKI ZAPODAM http://www.ciaprochef.com/USARice/images/recipes/sushi.jpg Siusi Takie małe Japończyki, a takie duże porcje łykają. TOMUŚ TOŻ TO DLA CIEBIE OPOWIADAJ, CO PRZYWIOZLEŚ Te siusi to maja nawet ciekawe smaki. Japończycy nie zanają jednak kisielku i jego mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ten głęboki smak Specjala. A kisielek ila zawsze w pogotowiu. JA NA KISIELEK ZAWSZE CHĘTNA Daj znać kiedy, a kisielek w stosownej ilości będzie gotowy. Muszę tylko kupić trochę więcej mąki ziemniaczanej, bo wanna w komturii ma jakies 200 litrów. HMMM, DO KOMTURII TROCHĘ MAM DALEKO ALE ZNAJĄC MNIE , TO WSZYSTKO JEST MOŻLIWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 HMMM, TOMUŚ JA TEŻ NIE ZNAM JEGO MOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 NO TO WIEM CZEMU MNIE NOGI BOLA OBNIŻ POPRZECZKĘ nie da się, klikam z kumplem ze studium jest jak większość w Niemczech TYLKO NIECH CIE NIE NAMÓWIA NA WYJAZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ten głęboki smak Specjala. A kisielek ila zawsze w pogotowiu. JA NA KISIELEK ZAWSZE CHĘTNA Daj znać kiedy, a kisielek w stosownej ilości będzie gotowy. Muszę tylko kupić trochę więcej mąki ziemniaczanej, bo wanna w komturii ma jakies 200 litrów. HMMM, DO KOMTURII TROCHĘ MAM DALEKO ALE ZNAJĄC MNIE , TO WSZYSTKO JEST MOŻLIWE Budujesz w Kaliforni czy w Nowej Zelandii? Będę w "komturii" w czwartek wieczorem. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 NO TO WIEM CZEMU MNIE NOGI BOLA OBNIŻ POPRZECZKĘ nie da się, klikam z kumplem ze studium jest jak większość w Niemczech TYLKO NIECH CIE NIE NAMÓWIA NA WYJAZD teraz chyba za późno tylko czemu 20 lat temu tego nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ten głęboki smak Specjala. A kisielek ila zawsze w pogotowiu. JA NA KISIELEK ZAWSZE CHĘTNA Daj znać kiedy, a kisielek w stosownej ilości będzie gotowy. Muszę tylko kupić trochę więcej mąki ziemniaczanej, bo wanna w komturii ma jakies 200 litrów. HMMM, DO KOMTURII TROCHĘ MAM DALEKO ALE ZNAJĄC MNIE , TO WSZYSTKO JEST MOŻLIWE Budujesz w Kaliforni czy w Nowej Zelandii? Będę w "komturii" w czwartek wieczorem. Czekam. EJ , ŻEBYŚ SIĘ KIEDYŚ NIE ZDZIWIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 NO TO WIEM CZEMU MNIE NOGI BOLA OBNIŻ POPRZECZKĘ nie da się, klikam z kumplem ze studium jest jak większość w Niemczech TYLKO NIECH CIE NIE NAMÓWIA NA WYJAZD teraz chyba za późno tylko czemu 20 lat temu tego nie zrobiłem NIE ŻAŁUJ INACZEJ NIE POZNAŁBYŚ TUTEJSZYCH LUDZI NA FORUM ITD ITD .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts