ila66 13.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 witam! popołudniową kawkę można prosić? JAK MIJA NIEDZIELA ? kawaka - pyszna niedzielne leniuchowanie. spacer, obiad, drzemka..... HIHIHI, TO TAK JAK JA ( OPRÓCZ SPACERU-JESZCZE NIE BYŁAM ) A WIELKA ORKIESTRA - JAK ? pod kościołem cała rodzinką w puszkę wrzuciliśmy. i serduszka do klapy przyklejone. fajna sprawa. BARDZO FAJNA I CEL ZAWSZE SZLACHETNY cel owszem. tylko czy to nasze lecznictwo zawsze będzie liczyło na takie charytatywne akcje? nie potrafi się samo uzdrowić? NO CÓŻ, NIEKTÓRZY WOLĄ NARZEKAĆ I SIE UŻALAĆ NIŻ SAMI WZIĄŚĆ SIĘ DO ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a ja mam wrażenie, że samym lekarzom nie zależy na poprawie sytuacji. bo w bałaganie najlepiej się kręci. a tak pewnie pozbawieni zostali by profitów z prywatnych gabinetów w państwowych szpitalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a ja mam wrażenie, że samym lekarzom nie zależy na poprawie sytuacji. bo w bałaganie najlepiej się kręci. a tak pewnie pozbawieni zostali by profitów z prywatnych gabinetów w państwowych szpitalach. PRZECIEŻ I TAK SIE NIC NIE ZMIENI PENSJĘ BĘDĄ MIELI TYLKO WYŻSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a ja mam wrażenie, że samym lekarzom nie zależy na poprawie sytuacji. bo w bałaganie najlepiej się kręci. a tak pewnie pozbawieni zostali by profitów z prywatnych gabinetów w państwowych szpitalach. PRZECIEŻ I TAK SIE NIC NIE ZMIENI PENSJĘ BĘDĄ MIELI TYLKO WYŻSZE no właśnie. hipokryci, którzy walczą o dobro pacjenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a ja mam wrażenie, że samym lekarzom nie zależy na poprawie sytuacji. bo w bałaganie najlepiej się kręci. a tak pewnie pozbawieni zostali by profitów z prywatnych gabinetów w państwowych szpitalach. PRZECIEŻ I TAK SIE NIC NIE ZMIENI PENSJĘ BĘDĄ MIELI TYLKO WYŻSZE no właśnie. hipokryci, którzy walczą o dobro pacjenta JA OSOBIŚCIE UWAŻAM,ZE TRZEBA ZMIENIĆ LUB ZLIKWIDOWAC INST. " KASA CHORYCH", KTORA OGRANICZA SŁ. ZDROWIA , I NAKŁADA JAKIEŚ CHORE LIMITY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a ja mam wrażenie, że samym lekarzom nie zależy na poprawie sytuacji. bo w bałaganie najlepiej się kręci. a tak pewnie pozbawieni zostali by profitów z prywatnych gabinetów w państwowych szpitalach. PRZECIEŻ I TAK SIE NIC NIE ZMIENI PENSJĘ BĘDĄ MIELI TYLKO WYŻSZE no właśnie. hipokryci, którzy walczą o dobro pacjenta JA OSOBIŚCIE UWAŻAM,ZE TRZEBA ZMIENIĆ LUB ZLIKWIDOWAC INST. " KASA CHORYCH", KTORA OGRANICZA SŁ. ZDROWIA , I NAKŁADA JAKIEŚ CHORE LIMITY . dla mnie też jest niezrozumiałe jak można wycenić chorobę człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 MAM KOLEGĘ LEKARZA, KTORY SIĘ WŚCIEKA NA TE OGRANICZENIA. MOŻE W MIESIĄCU PRZYJĄĆ W SZPITALNEJ PRZYCHODNI, OKREŚLONĄ ILOŚĆ PACJENTOW, BO ZA NADWYŻKĘ PRZYJĘTYCH NIKT MU NIE ZAPŁACI I TAK PRZYJMUJE PACJENTOW, NADWYŻKI ZAPISUJE NA KOLEGOW . NARZEKA ,ZE TO JEST CHORY SYSTEM ROZLICZANIA - I TU SIE Z NIM ZGADZA. BO SKORO JEST DOBRY, I PACJENCI SIE PCHAJĄ DO NIEGO TO NIE POWINIEN MIEĆ OGRANICZEŃ W PRZYJMOWANIU, TYM SAMYM BY WIĘCEJ ZAROBIŁ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 MAM KOLEGĘ LEKARZA, KTORY SIĘ WŚCIEKA NA TE OGRANICZENIA. MOŻE W MIESIĄCU PRZYJĄĆ W SZPITALNEJ PRZYCHODNI, OKREŚLONĄ ILOŚĆ PACJENTOW, BO ZA NADWYŻKĘ PRZYJĘTYCH NIKT MU NIE ZAPŁACI I TAK PRZYJMUJE PACJENTOW, NADWYŻKI ZAPISUJE NA KOLEGOW . NARZEKA ,ZE TO JEST CHORY SYSTEM ROZLICZANIA - I TU SIE Z NIM ZGADZA. BO SKORO JEST DOBRY, I PACJENCI SIE PCHAJĄ DO NIEGO TO NIE POWINIEN MIEĆ OGRANICZEŃ W PRZYJMOWANIU, TYM SAMYM BY WIĘCEJ ZAROBIŁ . no ale inni "koledzy" pewnie by go wtedy na taczkach wywieźl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 MAM KOLEGĘ LEKARZA, KTORY SIĘ WŚCIEKA NA TE OGRANICZENIA. MOŻE W MIESIĄCU PRZYJĄĆ W SZPITALNEJ PRZYCHODNI, OKREŚLONĄ ILOŚĆ PACJENTOW, BO ZA NADWYŻKĘ PRZYJĘTYCH NIKT MU NIE ZAPŁACI I TAK PRZYJMUJE PACJENTOW, NADWYŻKI ZAPISUJE NA KOLEGOW . NARZEKA ,ZE TO JEST CHORY SYSTEM ROZLICZANIA - I TU SIE Z NIM ZGADZA. BO SKORO JEST DOBRY, I PACJENCI SIE PCHAJĄ DO NIEGO TO NIE POWINIEN MIEĆ OGRANICZEŃ W PRZYJMOWANIU, TYM SAMYM BY WIĘCEJ ZAROBIŁ . no ale inni "koledzy" pewnie by go wtedy na taczkach wywieźl. CHYBA NAPEWNO MÓWI,ZE JEMU BY WYSTARCZŁO DOSTĘP DO STOŁU OPERACYJNEGO I PRZYCHODNIA PRZYSZPITALNA, ALE BEZ LIMITOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam Szanowne Kawiarniane Towarzystwo Jakoś się tak tutaj "zdrowotnie" zrobiło Czy na kawę to się jeszcze załapię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam Szanowne Kawiarniane Towarzystwo Jakoś się tak tutaj "zdrowotnie" zrobiło CZESC BRAZA MOŻE CIASTECZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a zaczęło się niewinnie od WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam Szanowne Kawiarniane Towarzystwo Jakoś się tak tutaj "zdrowotnie" zrobiło CZESC BRAZA MOŻE CIASTECZKO Ja bardziej kawusię, od ciasteczek mi się mdło robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam Szanowne Kawiarniane Towarzystwo Jakoś się tak tutaj "zdrowotnie" zrobiło CZESC BRAZA MOŻE CIASTECZKO Ja bardziej kawusię, od ciasteczek mi się mdło robi to przerzuć się na kruche ciasteczka. mnie od kremu też mgli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Marcepany uwielbiam ... Oddalam się na czas jakiś. Córcia będzie się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 I ZNOWU PUSTKA CHYBA ZAMKNĘ DO 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 I ZNOWU PUSTKA CHYBA ZAMKNĘ DO 22 nie zamykaj. jak jesteś w zastępstwie szefowej to poproszę kieliszek dobrego winka (na początek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 I ZNOWU PUSTKA CHYBA ZAMKNĘ DO 22 nie zamykaj. jak jesteś w zastępstwie szefowej to poproszę kieliszek dobrego winka (na początek) MOMENT , MUSZE ZEJŚĆ DO PIWNICZKI A CHCESZ Z DOLNEJ CZY GÓRNEJ PÓŁKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 I ZNOWU PUSTKA CHYBA ZAMKNĘ DO 22 nie zamykaj. jak jesteś w zastępstwie szefowej to poproszę kieliszek dobrego winka (na początek) MOMENT , MUSZE ZEJŚĆ DO PIWNICZKI A CHCESZ Z DOLNEJ CZY GÓRNEJ PÓŁKI z bardziej omszałej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 PROSZĘ BARDZO ROCZNIK 1966- JEDEN Z NAJLEPSZYCH http://www.strykowski.net/hiszpania/94_Sangria_1_hiszpania_3166.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts