Ew-ka 18.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Tola ...a premia to jakas będzie ,czy nadal czyn społeczny ? przecież ja wiem, że nie jesteście pazerni na kasę, a z dobroci serca pracujecie po godzinach, to co Was jakąś premią będę obrażać sie nie wymondrzaj stawiaj za pilnowanie KK ...porządek i zaopatrzenie .....nagroda czy premia ...jak zwał to zwał ,ale pić sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.01.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a mogło być tak: obradują starcy, obradują młodzi czy czasem Murator na psy nam nie schodzi? ja im zaś podpowiem, że najlepsze przecie byłyby obrady tu u nas w bufecie jak by tak raniutko nasza kierowniczka puściła ich wszytkich do tego stoliczka który do bufetu przylega se bokiem toby nie skończyli i przed Nowym Rokiem! wtedy by wiedzieli i starcy i młodzi tu jest kwintesencja o którą nam chodzi niech przez wszystkie zimy i przed wszystkie lata trwa nam Forum dłużej niż do końca świata Retro, w nagrodę możesz grać w rzutki za darmo do końca tygodnia ostatnio ciepał widłami, we mnie dobrze, że po tym http://www.rovero.it/rovero/asti-grappa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a zdjecia jakoweś będą z Imprezy Warszawskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Tola ...a premia to jakas będzie ,czy nadal czyn społeczny ? przecież ja wiem, że nie jesteście pazerni na kasę, a z dobroci serca pracujecie po godzinach, to co Was jakąś premią będę obrażać Nas nie tak łatwo obrazić ...tusz spływa i kapie na klawiaturę Do demakijażu proszę bardzo http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/066/6683.jpg niech już nie kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 sie nie wymondrzaj stawiaj za pilnowanie KK ...porządek i zaopatrzenie .....nagroda czy premia ...jak zwał to zwał ,ale pić sie chce a czego pragnienie się domaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 sie nie wymondrzaj stawiaj za pilnowanie KK ...porządek i zaopatrzenie .....nagroda czy premia ...jak zwał to zwał ,ale pić sie chce a czego pragnienie się domaga? złociste i zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a zdjecia jakoweś będą z Imprezy Warszawskiej? zdjęcia są niegrzeczne i nie wiem, czy powinny się tu pokazać wszystko w rękach Maksia i Tomka wcześniej moja cenzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 sie nie wymondrzaj stawiaj za pilnowanie KK ...porządek i zaopatrzenie .....nagroda czy premia ...jak zwał to zwał ,ale pić sie chce a czego pragnienie się domaga? złociste i zimne Ewcia proszę http://www.shisha.pl/common/photo/menu/menu-piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 sie nie wymondrzaj stawiaj za pilnowanie KK ...porządek i zaopatrzenie .....nagroda czy premia ...jak zwał to zwał ,ale pić sie chce a czego pragnienie się domaga? złociste i zimne jak się wanna zwolni...wchodzisz http://www.traper.poznan.pl/czechy/chodovarwwannie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a nie było tam gdzie mojego kubka??? Stachu, daj na priva adres to wyślę Ci jednego z moich. A później poproszę Redakcję o wyrównanie kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a nie było tam gdzie mojego kubka??? Stachu, daj na priva adres to wyślę Ci jednego z moich. A później poproszę Redakcję o wyrównanie kolekcji. Poproś o dwa, jeden może przez przypadek trafić do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 no ladnie , ladnie ..... impreza tajniacka ..beze mnie dawac mi tu.....zdjecia !!!! piwa nie moge , na diecie jezdem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 sie nie wymondrzaj stawiaj za pilnowanie KK ...porządek i zaopatrzenie .....nagroda czy premia ...jak zwał to zwał ,ale pić sie chce a czego pragnienie się domaga? złociste i zimne jak się wanna zwolni...wchodzisz http://www.traper.poznan.pl/czechy/chodovarwwannie.jpg mnie sie pić chce ale ......nie wody z wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 no ladnie , ladnie ..... impreza tajniacka ..beze mnie dawac mi tu.....zdjecia !!!! piwa nie moge , na diecie jezdem ... Przeca piwo nie tuczy - każdy piwosz to powiem!!! Mało powie - na klęczkach będzie przysięgał!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 bez piwa nie idzie ich oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 bez piwa nie idzie ich oglądać To już się poświęcę i wypiję to piwo, tylko pokaż .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 no ladnie , ladnie ..... impreza tajniacka ..beze mnie dawac mi tu.....zdjecia !!!! piwa nie moge , na diecie jezdem ... Przeca piwo nie tuczy - każdy piwosz to powiem!!! Mało powie - na klęczkach będzie przysięgał!!!! świete słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 bez piwa nie idzie ich oglądać dawac zdjecia z piwem na planie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a mogło być tak: obradują starcy, obradują młodzi czy czasem Murator na psy nam nie schodzi? ja im zaś podpowiem, że najlepsze przecie byłyby obrady tu u nas w bufecie jak by tak raniutko nasza kierowniczka puściła ich wszytkich do tego stoliczka który do bufetu przylega se bokiem toby nie skończyli i przed Nowym Rokiem! wtedy by wiedzieli i starcy i młodzi tu jest kwintesencja o którą nam chodzi niech przez wszystkie zimy i przed wszystkie lata trwa nam Forum dłużej niż do końca świata Retro, w nagrodę możesz grać w rzutki za darmo do końca tygodnia ostatnio ciepał widłami, we mnie dobrze, że po tym http://www.rovero.it/rovero/asti-grappa.jpg 1. A co, może nie zasłużyłeś???? 2. To nie było na terenie kawiarni, tu nawet lotkami ciepać nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 bez piwa nie idzie ich oglądać To już się poświęcę i wypiję to piwo, tylko pokaż .... ja bez poświecenia a nawet z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts