Darex 21.01.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Maszakra Ale z drugiej strony bliżej do weekendu tylko w którą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Maszakra Ale z drugiej strony bliżej do weekendu tylko w którą stronę? no wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dzień dobryplucha za oknem niemożliwa, żadnej finezji w takim krajobrazie.Jeśli ktoś jeszcze nie nabrał właściwych obrotów w pracy,niech sięgnie po czarną, mocną.Zaparzam, zostawiam... http://www.tutej.pl/pliki/cms/380/kawailody_ico.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 21.01.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Szefowa, a co tak dziś wcześniej otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Szefowa, a co tak dziś wcześniej otwarte? Wczesnie???? To Ty nie wiesz która w Tokio godzina???? A Szefowa - człowiek światowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 21.01.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Aaaaa, Tokio! Tylko jak za bufetem na odległość sobie poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Tola nie wiedziałam, że jesteś Szefową Gratulki Jakie tu zaszły zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Szefowa, a co tak dziś wcześniej otwarte? Wczesnie???? To Ty nie wiesz która w Tokio godzina???? A Szefowa - człowiek światowy... o!...mądrego to i dobrze posłuchać Jamlesa gdzieś wcięło, to muszę tu zerkać, bo inaczej to od razu Sodomia iiii Gomoria Magi, no tak się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Aaaaa, Tokio! Tylko jak za bufetem na odległość sobie poradzi? wątpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Aaaaa, Tokio! Tylko jak za bufetem na odległość sobie poradzi? wątpisz? Latawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 kawa mnie obudzi ? ...bo zasypaiam za biurkiem http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 http://www.nuntalux.ro/poze/tort/cake5.jpg ciasteczko do kawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 wczoraj o tym czasie w Tokio opowiadał w TV Olbrychski. w Moskwie mu tak poiedział Nikita Michałkow, nalewając rano po 100 gram. Dla Daniela było za wcześnie, więc Nikita tak się "podparł" że w Tokio jest już wręcz za póxno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja też się czuję, jak na proszkach nasennych. Córka mi trochę ciśnienie podnosi, bo ma dziś studniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja też się czuję, jak na proszkach nasennych. Córka mi trochę ciśnienie podnosi, bo ma dziś studniówkę szefowa, zostaw ciśnienie w spokoju, córka da se radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja też się czuję, jak na proszkach nasennych. Córka mi trochę ciśnienie podnosi, bo ma dziś studniówkę szefowa, zostaw ciśnienie w spokoju, córka da se radę!!! Łatwo Ci mówić Co prawda moja Julka jeszcze do stódniówki ma jeszcze ładnych parę latek ale już czuję stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Pora się odmeldować Życzę miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Szefowa, a co tak dziś wcześniej otwarte? Wczesnie???? To Ty nie wiesz która w Tokio godzina???? A Szefowa - człowiek światowy... o!...mądrego to i dobrze posłuchać Jamlesa gdzieś wcięło, to muszę tu zerkać, bo inaczej to od razu Sodomia iiii Gomoria Magi, no tak się porobiło tam zaraz wcięło ...na lodówkę czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 21.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Szefowa, a co tak dziś wcześniej otwarte? Wczesnie???? To Ty nie wiesz która w Tokio godzina???? A Szefowa - człowiek światowy... o!...mądrego to i dobrze posłuchać Jamlesa gdzieś wcięło, to muszę tu zerkać, bo inaczej to od razu Sodomia iiii Gomoria Magi, no tak się porobiło tam zaraz wcięło ...na lodówkę czekałem no i co? przywieźli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 przywieźli tylko szłapek do poziomowania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts