Darex 22.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 w KK tylko napoje wyskokowe. Szefowa nie miałaby utargu z marży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 takie szefowe to były kiedyś w barach mlecznych, a nasza kawiarnia to lokal światowy!!! a szefowa to czystej wody bizneswomen! cofnij się w tył i pooglądaj foto samego baru. W Hameryce gorzej mają! Przecież ja nie powiedziałam, że Tola mi pasuje do mojej wizji SZEFOWEJ a kawiarnia podobna jest do baru mlecznego tylko, że takie mam skoojarzenia jak se tola kiedyś przytyje, podwiązkę, do koka przyczepi, to będzie wyglądać nie tylko jak prawdziwa szefowa, ale nawet sklepowa ze Złotopolic no!... wtorek miał być lepszy od poniedziałku, ale nie jest, co za koszmar za oknem? a w Rzymie ciepło i bezchmurnie...ile trwa lot? dwie godziny? Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 w KK tylko napoje wyskokowe. Szefowa nie miałaby utargu z marży coś ściemniasz no a kawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dzień dobry, właśnie wstałam http://img100.imageshack.us/img100/2318/umieszeksiwdziczyei6.gif to zajrzyj tu http://www.dobryhumor.info/szmiesznyimiennik.htm bo ustalamy własnie preferencje seksualne znajomych... Zajrzałam i efekty na RW. Szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a w Rzymie ciepło i bezchmurnie...ile trwa lot? dwie godziny? Dzień dobry Państwu Zamawiamy wycieczke ? ps ...lece w kwietniu mamy zjazd integracyjny Agenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 takie szefowe to były kiedyś w barach mlecznych, a nasza kawiarnia to lokal światowy!!! a szefowa to czystej wody bizneswomen! cofnij się w tył i pooglądaj foto samego baru. W Hameryce gorzej mają! Przecież ja nie powiedziałam, że Tola mi pasuje do mojej wizji SZEFOWEJ a kawiarnia podobna jest do baru mlecznego tylko, że takie mam skoojarzenia jak se tola kiedyś przytyje, podwiązkę, do koka przyczepi, to będzie wyglądać nie tylko jak prawdziwa szefowa, ale nawet sklepowa ze Złotopolic no!... Tola mam nadzieję, że nie masz mi za złe tych skojarzanek One nie mają nic wspólnego z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a w Rzymie ciepło i bezchmurnie...ile trwa lot? dwie godziny? Dzień dobry Państwu Zamawiamy wycieczke ? ps ...lece w kwietniu mamy zjazd integracyjny Agenta Czy Agent to ten Agent o którym myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a w Rzymie ciepło i bezchmurnie...ile trwa lot? dwie godziny? Dzień dobry Państwu Zamawiamy wycieczke ? ps ...lece w kwietniu mamy zjazd integracyjny Agenta Czy Agent to ten Agent o którym myślę? ten sam ...a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a w Rzymie ciepło i bezchmurnie...ile trwa lot? dwie godziny? Dzień dobry Państwu Zamawiamy wycieczke ? ps ...lece w kwietniu mamy zjazd integracyjny Agenta Czy Agent to ten Agent o którym myślę? ten sam ...a jakże gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 może herbatkę ? http://www.naszecytrusy.pl/cytryny/herbatka-%20gf%201.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 może herbatkę ? http://www.naszecytrusy.pl/cytryny/herbatka-%20gf%201.gif BEZ PRUNDA???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 bez jeszcze ksiendza nie było ale ....przyszła zamieć śnieżna łokropnie wieje i sypie śnieg ....brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 bez jeszcze ksiendza nie było ale ....przyszła zamieć śnieżna łokropnie wieje i sypie śnieg ....brrrrrr a wilki wyją?? jak wyja, to ksiondz nie przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 bez jeszcze ksiendza nie było ale ....przyszła zamieć śnieżna łokropnie wieje i sypie śnieg ....brrrrrr a wilki wyją?? jak wyja, to ksiondz nie przyjdzie... był pól godziny rozmawialiśmy -mamy nowego Proboszcza ...z poprzednim byłoby dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Tola mam nadzieję, że nie masz mi za złe tych skojarzanek One nie mają nic wspólnego z Tobą Magi, toż my tu wszyscy żartujemy i podśmie..ki (oops ) sobie robimy to co, po piwku? http://img.interia.pl/biznes/nimg/Polacy_kochaja_piwo_2043746.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 WIECZORNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 PIWKO DOSTANE ? GRZECZNA DZISIAJ BYŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dowody proszę, czy ktoś może to poświadczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts