Szdom 04.09.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Albo frytki i do tego golonka duszona w piwie z kapustą mmmmmmm I browarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.09.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Hej, mbz, nie idź na łatwiznę koszyk i w pole a nie na traktor ale Ci nagadałam, co A reszta nie gadać o żarełku tylko się sprężać, prędzej skończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 04.09.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 SZDOM - Gdzie Ty takie piękne dania w necie wynajdujesz ???? Gdzie Wszyscy je wynajdują ???? Ja tylko dwa ziemniaki znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.09.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 W kawiarni dostać wrzodów na żołądku.... to juz koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 04.09.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Noel - jak to gdzie ...w kawiarni forumowej Tylko trzeba zajrzeć do karty dań...wszytkiego ci u nas dostatek O proszę, np chciałem golonkę duszona w piwie... I juz stoi i czeka i kusi i nęci zapachem... http://www.kulinaria.pl/foto/97-s1-26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.09.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Ojej Wojtuś, aż mi ślinka pociekła , nie bądź taki, podziel się, masz dwie, pliiiiiiiiiz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.09.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Kochani moi ja spadam do domciuu i dziękuję za pomoc w kopanku.. To zobaczymy się w poniedziałek.. i pewnie jak zwykle moc frykasów przytacham ze sobą... a wy bawcie się dalej... i zapraszam do mnie na mój słoneczny cieplutki basenik po takiej pogodzie. http://www.nicaragua-vacations.com/images/nicaragua_05 A to dla wszystkich zbierających ziemniakihttp://www.budweiser.com/_images/age_t7_img4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 04.09.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 A nie Masz przypadkiem gdzieś książki kucharskiej z takimi pysznościami.... Szdom dziel się kontaktami z forumowiczami (ładny rymek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 04.09.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 A częstujcie się, prosze bardzo...nikomu nie żałuję ... A jakby ktosik zyczył sobie przepisik, to dostępny un ci jest tutaj: http://www.kulinaria.pl/ w dania miesne trzeba się kierować Rezerwuje sobie prawo pierwokęsu przygotowanego specjału... Smacznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.09.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Noel, jak klikniesz na obrazek prawym klawiszem otworzy Ci sie okienko, na dole masz właściwości, klikając na nie pokaże Ci się adres z którego obrazek skopiowano. Wrzuć go do przeglądarki i OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.09.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 O rrrrrrrrany! Dopiero teraz odmarzłem po wczorajszym całodziennym staniu na zimnie, wietrze i deszczu.... brrrrrrrr.... OBRZYDLIWOŚĆ. Ale przynajmniej dobrze że dziś nie muszę tak jak wczoraj, bo reanimacja byłaby konieczna Ale co tu widzą moje niebieskie gadzie oczy? Smakołyków co niemiara, jadła i napitków ci tu dostatek. Ooooo to dooooobrze, podreperuję ja conieco wczorajsze zaległości. I dziewczyn tu mnóstwo! Zaraz - o czym to mówicie? Jakie wykopki? A kto jest dyrektorem? No i zdaje się że dyrektorów i prezesów wszelkiej maści to sie taczkami wywoziło.... Wot k...a tiechnika! A ze swej strony to pod kolor oczu (i na rozgrzanie) proponuję to: http://www.northerner.com/p_images/sys80773.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.09.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Ewusia, juz mnie raczki bola i plecki, dlatego chcialam do traktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.09.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Madzia, dzięki za piwko i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 04.09.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Witaj kgadzina! Kolorowo u nas dzisiaj jak nigdy To chyba przez te trunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.09.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Hallusio Wojtusio! No to Pijmy szybciej zanim się całkiem ściemni :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.09.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 No, nasza szefowa poszła do domciu to nam plecki odpoczną. Mbz, to gdzieś Ty się chowała że Cię nie zauważyłam na polu Posuniesz się i razem poszalejemy na tej czerwonej bryce ? Kgadzina, nie lubię niebieskiego, poszukasz coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.09.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Ludziska!!! Redakcja przyznała mi rangę "najwszechstronniejszy na tym Forum"!!! Ale jestem zażenowany ... bo chyba mi się nie należy? Jest tylu wspaniałych Forumowiczów, a poza tym ja jestem tu taki trochę do "michałkowania"* - nie buduję, a i słabo sam remontuję.... Co o tym sądzicie?!? ___________________________________________________________ *michałki - tak w szkole mówilismy na lekcje mniejszej rangi: WF, ZPT, plastyka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.09.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Ewusia, jasne, ze sie posune i bedziemy sobie razem popylac traktorkiem po polu, bo teraz my przejmiemy nad nim kontrole, no nie? A panowie, tu nie piwko, tylko do roboty, do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.09.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 No, Ponury - gratulacje!!! To chyba z racji tego, ze sie wszedzie udzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 04.09.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Ponury - to tylko sie z tego pozostaje cieszyć! Ponury - się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts