tomek1950 28.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Anisiu, z okazji odboru, dla Ciebie: http://www.gatki.pl/images/sesto/duo_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Na fajce bylem poszedlem do garazu i tak sie zastanowilem kiedy ostatni raz mylem samochod... wrzesien cholera kiedys moje autko bylo srebrne...teraz same bloto Moje podobno jest białe. Niemyte od... lipca? To jak zakladamy nowy watek kiedy ostatnio myles(dales do mycia) swoje autko ja chyba poczekam do wiosny, ale teraz ja mamy ale podobno maja byc jakies zmiany temp... ale nic nie daje tak radochy jak samemu odpicowac fure... gruntownie umyc zeby sie blyszczalo posmarowac jakims prpearatem i potem az chce sie takim jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomku, bierz którą chcesz buteleczkę. jest twoja. A gatki dla mnie to gdzie? GATKI SĄ TYLKO NA RW ALE MASZ NA POCIESZENIE http://gabryelczyk.neostrada.pl/2_rok/urodzinki/Torcik.gif Na KK zamiast gatek stawia sie ciacho - brawo Ila a zdobywca strony stawia kawę lub ...piwo , czyli wszystko w porządku. Anisia - gratulki z okazji odbioru- znam to uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witaj Bodzio hektolitry piwa uplynely od ostatniej rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Na fajce bylem poszedlem do garazu i tak sie zastanowilem kiedy ostatni raz mylem samochod... wrzesien cholera kiedys moje autko bylo srebrne...teraz same bloto Moje podobno jest białe. Niemyte od... lipca? To jak zakladamy nowy watek kiedy ostatnio myles(dales do mycia) swoje autko ja chyba poczekam do wiosny, ale teraz ja mamy ale podobno maja byc jakies zmiany temp... ale nic nie daje tak radochy jak samemu odpicowac fure... gruntownie umyc zeby sie blyszczalo posmarowac jakims prpearatem i potem az chce sie takim jezdzic ja swoje długo poznawałem po ...tzw znakowaniu pojazdów , czyli pewne małe wgniecenia w określonym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Po ostatniej podróży - Warszawa - "komturia"- Warszawa moje autko trochę pojaśniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Na fajce bylem poszedlem do garazu i tak sie zastanowilem kiedy ostatni raz mylem samochod... wrzesien cholera kiedys moje autko bylo srebrne...teraz same bloto Moje podobno jest białe. Niemyte od... lipca? To jak zakladamy nowy watek kiedy ostatnio myles(dales do mycia) swoje autko ja chyba poczekam do wiosny, ale teraz ja mamy ale podobno maja byc jakies zmiany temp... ale nic nie daje tak radochy jak samemu odpicowac fure... gruntownie umyc zeby sie blyszczalo posmarowac jakims prpearatem i potem az chce sie takim jezdzic ja swoje długo poznawałem po ...tzw znakowaniu pojazdów , czyli pewne małe wgniecenia w określonym miejscu Czyli brak przedniego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 zostało cos dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Na KK zamiast gatek stawia sie ciacho - brawo Ila a zdobywca strony stawia kawę lub ...piwo , czyli wszystko w porządku. Anisia - gratulki z okazji odbioru- znam to uczucie Fantastyczne uczucie. A Nie sądziłam, żę tak będę się denerwować, chociaż poza porządkiem na działce nie mam nic na sumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Po ostatniej podróży - Warszawa - "komturia"- Warszawa moje autko trochę pojaśniało Chwalisz sie pewno na myjnie wstapiles. A tak swoja droga to jak tam u Warszawie-jam jest rodowity warszawiak dlugo mnie tam juz nie bylo czasami nawet tesknie za stolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 zostało cos dla mnie? Jasne. Jak zabraknie to doniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 zostało cos dla mnie? Jasne. Jak zabraknie to doniosę. Nocy przy forumie to wysiada tutaj zawsze jest ale sam sie dziwie czasmi skad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witaj Bodzio hektolitry piwa uplynely od ostatniej rozmowy no to ...posiedzimy przy Żubrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 zostało cos dla mnie? Jasne. Jak zabraknie to doniosę. Dziękujęi gratuluje odbioru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 zostało cos dla mnie? PROSZĘ http://lex_vip.ovh.org/torcik.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_2121.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witaj Bodzio hektolitry piwa uplynely od ostatniej rozmowy no to ...posiedzimy przy Żubrze ? Ja tam pije Leszki obecnie bo Warka sie przepilem juz ale ZUberek to spoko moze byc noc jest dluga jutro bedzie nowy dzien i bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 to i mnie nalejcie kapiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Zubr jest, a gdzie Tola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts