retrofood 28.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Zubr jest, a gdzie Tola? patrzy na wszystko z wysokości swojej godności Szefowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 to i mnie nalejcie kapiczkę http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_2121.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Zubr jest, a gdzie Tola? Faktycznie dobra uwaga pewno dzis nie mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Zubr jest, a gdzie Tola? patrzy na wszystko z wysokości swojej godności Szefowej I RACHUNKI NAPEWNO ODPOWIEDNIE WYSTAWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM Dziołcha gadasz! jaka glupia przeciez z nikim tak dobrze mi sie dawniej nie gadalo jak z TOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 to i mnie nalejcie kapiczkę Widziałam, że Ila juz cię obsłużyła, ale jak się natargałam to wybierz sobie. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Tequila-sunny-window.jpg/240px-Tequila-sunny-window.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM Dziołcha gadasz! jaka glupia przeciez z nikim tak dobrze mi sie dawniej nie gadalo jak z TOBA NO TYLKO NIE DAWNIEJ DAWNIEJ , OBECNIE I W PRZYSZŁOŚCI NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM no właśnie, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 to i mnie nalejcie kapiczkę Widziałam, że Ila juz cię obsłużyła, ale jak się natargałam to wybierz sobie. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Tequila-sunny-window.jpg/240px-Tequila-sunny-window.jpg RANY, ANISIA ... DAJ MI TEGO RÓŻOWEGO COKOLWIEK TO JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM no właśnie, kiedy? ZAWSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM Dziołcha gadasz! jaka glupia przeciez z nikim tak dobrze mi sie dawniej nie gadalo jak z TOBA NO TYLKO NIE DAWNIEJ DAWNIEJ , OBECNIE I W PRZYSZŁOŚCI NO Łoj matko ale sie oburzyłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 do arsenału Anisi dołączam puszki, bo dziś przy nalewaku nie ma nikogo http://www.in4.pl/recenzje/140/piwo_wszystkie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM Dziołcha gadasz! jaka glupia przeciez z nikim tak dobrze mi sie dawniej nie gadalo jak z TOBA NO TYLKO NIE DAWNIEJ DAWNIEJ , OBECNIE I W PRZYSZŁOŚCI NO Łoj matko ale sie oburzyłas NO PEWNIE PRZECIEŻ RASOWA BABA JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 to i mnie nalejcie kapiczkę Widziałam, że Ila juz cię obsłużyła, ale jak się natargałam to wybierz sobie. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Tequila-sunny-window.jpg/240px-Tequila-sunny-window.jpg RANY, ANISIA ... DAJ MI TEGO RÓŻOWEGO COKOLWIEK TO JEST Jakieś wytłoki z agawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM Dziołcha gadasz! jaka glupia przeciez z nikim tak dobrze mi sie dawniej nie gadalo jak z TOBA NO TYLKO NIE DAWNIEJ DAWNIEJ , OBECNIE I W PRZYSZŁOŚCI NO Łoj matko ale sie oburzyłas NO PEWNIE PRZECIEŻ RASOWA BABA JESTEM Kiedys chyba z Tola siedzielismy do nocy i z kims sie sprzeczalem na forum i strasznie ja rajcowalo jak sie wzajemnie cytowalismy... wiec dawaj dalej O tym zes rasowa to nikt nie przeczy ale wole kobiete zamiast baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 do arsenału Anisi dołączam puszki, bo dziś przy nalewaku nie ma nikogo http://www.in4.pl/recenzje/140/piwo_wszystkie.jpg JA TEZ ALE ZAGRYCHĘ http://4vinyl.net/_frag/eden/images/catering.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 to i mnie nalejcie kapiczkę Widziałam, że Ila juz cię obsłużyła, ale jak się natargałam to wybierz sobie. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Tequila-sunny-window.jpg/240px-Tequila-sunny-window.jpg RANY, ANISIA ... DAJ MI TEGO RÓŻOWEGO COKOLWIEK TO JEST Jakieś wytłoki z agawy HMMM, TEGO JESZCZE NIE PIŁAM DAJ EMERYTKĘ TEJ AGAWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 iIlla Ty wiesz co lubie mniammmmm Ila to wszystko wie ale sama sie nie przyzna ze wszechwiedzaca i wszechobena jest KIEDY JA GŁUPIA BABA JESTEM Dziołcha gadasz! jaka glupia przeciez z nikim tak dobrze mi sie dawniej nie gadalo jak z TOBA NO TYLKO NIE DAWNIEJ DAWNIEJ , OBECNIE I W PRZYSZŁOŚCI NO Łoj matko ale sie oburzyłas NO PEWNIE PRZECIEŻ RASOWA BABA JESTEM Kiedys chyba z Tola siedzielismy do nocy i z kims sie sprzeczalem na forum i strasznie ja rajcowalo jak sie wzajemnie cytowalismy... wiec dawaj dalej O tym zes rasowa to nikt nie przeczy ale wole kobiete zamiast baby GOGO NIE SPRZECZAJ SIĘ Z KOBIETĄ BO MINA CI ZRZEDNIE ,JAK RACHUNEK ZOBACZYSZ A WSZYSTKO W ZESZYT SZEFOWEJ WPISUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 BODZIO ... TY TEN X NA ZAGRYCHA PRZERABIASZ CZY CO ? BO PIWA NIE WIDZĘ PEWNIE SAM WYPIJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts