retrofood 28.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przyhamulcować letko!!!Jutro łeby bendom wszystkim pękać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przyhamulcować letko!!! Jutro łeby bendom wszystkim pękać!!! ZARAZ PĘKAĆ A NIBY PO CZYM ? PO JEDZENIU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 BODZIO ... TY TEN X NA ZAGRYCHA PRZERABIASZ CZY CO ? BO PIWA NIE WIDZĘ PEWNIE SAM WYPIJA bo to ...tylko dla wtajemniczonych ( kliknij prawym na X i " pokaż obraz" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przyhamulcować letko!!! Jutro łeby bendom wszystkim pękać!!! ZARAZ PĘKAĆ A NIBY PO CZYM ? PO JEDZENIU ? takie kolorowe to ... może zaszkodzić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 KTO WYNALAZL PIWO ????? "...Trudno dokładnie ustalić kto pierwszy wymyślił piwo. Z dokumentów wynika, że już około 6000 lat temu piwo warzyli Sumeryjczycy. O złocistym, pieniącym się napoju pisano w Biblii, chińskiej świętej księdze Shu-king czy Kodeksie Hamurabiego w którym napisano: „że karą dla wszystkich, którzy będą fałszować piwo i nie przestrzegać zasad jego sprzedaży grozi kara śmierci przez utopienie” (w wodzie a nie w piwie)....." I CO WY NA TO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.01.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ila dla ciebie.http://fatcat.ftj.agh.edu.pl/~bproniewski/drinki/sierra_gringo.jpg Chyba butelki juz mi się mylą. Masz Bodziu rację. Trza przystopować. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 KTO WYNALAZL PIWO ????? "...Trudno dokładnie ustalić kto pierwszy wymyślił piwo. Z dokumentów wynika, że już około 6000 lat temu piwo warzyli Sumeryjczycy. O złocistym, pieniącym się napoju pisano w Biblii, chińskiej świętej księdze Shu-king czy Kodeksie Hamurabiego w którym napisano: „że karą dla wszystkich, którzy będą fałszować piwo i nie przestrzegać zasad jego sprzedaży grozi kara śmierci przez utopienie” (w wodzie a nie w piwie)....." I CO WY NA TO ? Jak utopienie w piwie to moze byc w Bibli jest tez cos o dolewaniu wody do piwa ze tez kara jakas jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 za otwarcie strony stawiam piwo siostra już podaje... http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Swieto_piwa_1975328.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 BODZIO ... TY TEN X NA ZAGRYCHA PRZERABIASZ CZY CO ? BO PIWA NIE WIDZĘ PEWNIE SAM WYPIJA bo to ...tylko dla wtajemniczonych ( kliknij prawym na X i " pokaż obraz" ) KIEDY KLIKAM ,KLIKAM I NIC BODZIO CIACHO DLA CIĘ http://img503.imageshack.us/img503/8290/tort18yl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ila dla ciebie. http://fatcat.ftj.agh.edu.pl/~bproniewski/drinki/sierra_gringo.jpg Chyba butelki juz mi się mylą. Masz Bodziu rację. Trza przystopować. Do jutra. PYSZNOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.01.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przyhamulcować letko!!! Jutro łeby bendom wszystkim pękać!!! ZARAZ PĘKAĆ A NIBY PO CZYM ? PO JEDZENIU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przyhamulcować letko!!! Jutro łeby bendom wszystkim pękać!!! ZARAZ PĘKAĆ A NIBY PO CZYM ? PO JEDZENIU ? WIEM WIEM, BĘDZIESZ TRZYMAJ MĘSKĄ STRONĘ JA MAM JEDZENIE [RZEPISSANE PRZEZ DOKTORA PRAWDA TOMUŚ,ZE MI SIE PRZYDA PARĘ KILO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przesadzacie ze po paru piwach czy czyms ma zaraz pekac ja tam 30 lat mam i nie pamietam co to kac czy bol glowy bo dla mnie nie istnieje cos takiego wiem wiem kwestia czasu ale poki co sie nie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ila - przypomniałaś mi o czymś ... to nara ... czyli ...wesołego hoop do... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przesadzacie ze po paru piwach czy czyms ma zaraz pekac ja tam 30 lat mam i nie pamietam co to kac czy bol glowy bo dla mnie nie istnieje cos takiego wiem wiem kwestia czasu ale poki co sie nie martwie MASZ , NAPIJ SIĘ MĄDRZE GADASZ http://www.krytyk.pl/krytykpl/pictures/warka_stara.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ila - przypomniałaś mi o czymś ... to nara ... czyli ...wesołego hoop do... HMMM, BARDZO PROSZĘ ALE MOŻE NIE HOOOP, TYLKO TAK DELIKATNIE, SPOKOJNIE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przesadzacie ze po paru piwach czy czyms ma zaraz pekac ja tam 30 lat mam i nie pamietam co to kac czy bol glowy bo dla mnie nie istnieje cos takiego wiem wiem kwestia czasu ale poki co sie nie martwie MASZ , NAPIJ SIĘ MĄDRZE GADASZ http://www.krytyk.pl/krytykpl/pictures/warka_stara.jpg Hehe dzieki moglbym napisac ze po pijaku zwsze tam godom tak sobie mysle ze gdyby nie forum to wiekszosc z Nas siedzialaby przed kompami i nadal pracowala a czesc po dzienniku do lozka az mi sie to w glowie nie miesci ze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przesadzacie ze po paru piwach czy czyms ma zaraz pekac ja tam 30 lat mam i nie pamietam co to kac czy bol glowy bo dla mnie nie istnieje cos takiego wiem wiem kwestia czasu ale poki co sie nie martwie MASZ , NAPIJ SIĘ MĄDRZE GADASZ Hehe dzieki moglbym napisac ze po pijaku zwsze tam godom tak sobie mysle ze gdyby nie forum to wiekszosc z Nas siedzialaby przed kompami i nadal pracowala a czesc po dzienniku do lozka az mi sie to w glowie nie miesci ze NO PATRZ, PRZEZ KOMPUTERY , FORA ....ITP PRZYROST NATURALNY ZMALAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Opili się ... pogadają... a ja to do jutra opiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przesadzacie ze po paru piwach czy czyms ma zaraz pekac ja tam 30 lat mam i nie pamietam co to kac czy bol glowy bo dla mnie nie istnieje cos takiego wiem wiem kwestia czasu ale poki co sie nie martwie MASZ , NAPIJ SIĘ MĄDRZE GADASZ Hehe dzieki moglbym napisac ze po pijaku zwsze tam godom tak sobie mysle ze gdyby nie forum to wiekszosc z Nas siedzialaby przed kompami i nadal pracowala a czesc po dzienniku do lozka az mi sie to w glowie nie miesci ze NO PATRZ, PRZEZ KOMPUTERY , FORA ....ITP PRZYROST NATURALNY ZMALAŁ Ja sie akurat do tego przylozylem ale potem bedzie nie dla przyrostu ale tylko dla przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts