ila66 28.01.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomek nadal czujny siedzi i tylko czyta no i wiersze pisze GOGO , NIE PIJ WIĘCEJ RETRO PISZE WIERSZYKI TOMEK INTERESU PILNUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Poczatek streszczenia strony poprzedniej: Dzisiaj czuło się karnawał. Tak imprezy hucznej jeszcze w roku tym nie było. I nie było sztucznej atmosfery w KK. Nastrój zatem był bojowy bo Anisia bar zapełnia. Odbiór ma już z głowy. Ach jak mienią się butelki! Etykiety złocą! A likiery stoją skromnie... puszki piwa pocą... tomek piwem dziś zaczyna. gogo kawę pije... ila jednak mu nalewa. Niech po polsku zyje! A po piwie tomek przejrzał. I whisky "uwidział". Zaraz do Anisi skoczył, poprosił o przydział. gogo zaś jakoś się kręci, całkiem jak sprężyna I powiada: "smar jest lepszy, niż ta wazelina! Ila z serca mu wybacza (nie chce wazeliny) tomek trochę ululany (bo były przyczyny) Zaś Anisia (trochę wcześnie) swe opory traci "bierz co chcesz" do tomka mówi. No i szuka gaci... Rewelka brak mi slow. Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomek nadal czujny siedzi i tylko czyta no i wiersze pisze GOGO , NIE PIJ WIĘCEJ RETRO PISZE WIERSZYKI TOMEK INTERESU PILNUJE Jenki zaraz tam nie pij wiecej co tam raptem dwa piwa wypilem wiec jutro mozna spokojnie wstac o 5.30 jak zwykle ale poki co jestem nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Poczatek streszczenia strony poprzedniej: Dzisiaj czuło się karnawał. Tak imprezy hucznej jeszcze w roku tym nie było. I nie było sztucznej atmosfery w KK. Nastrój zatem był bojowy bo Anisia bar zapełnia. Odbiór ma już z głowy. Ach jak mienią się butelki! Etykiety złocą! A likiery stoją skromnie... puszki piwa pocą... tomek piwem dziś zaczyna. gogo kawę pije... ila jednak mu nalewa. Niech po polsku zyje! A po piwie tomek przejrzał. I whisky "uwidział". Zaraz do Anisi skoczył, poprosił o przydział. gogo zaś jakoś się kręci, całkiem jak sprężyna I powiada: "smar jest lepszy, niż ta wazelina! Ila z serca mu wybacza (nie chce wazeliny) tomek trochę ululany (bo były przyczyny) Zaś Anisia (trochę wcześnie) swe opory traci "bierz co chcesz" do tomka mówi. No i szuka gaci... http://www.schenker.pl/upload/attachments/335/33542/kab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomek nadal czujny siedzi i tylko czyta no i wiersze pisze GOGO , NIE PIJ WIĘCEJ RETRO PISZE WIERSZYKI TOMEK INTERESU PILNUJE Jenki zaraz tam nie pij wiecej co tam raptem dwa piwa wypilem wiec jutro mozna spokojnie wstac o 5.30 jak zwykle ale poki co jestem nadal 5;30 ??? TOŻ TO ŚRODEK NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 NO DOBRZE MOI MILI , IDĘ DO ŁÓŻKA DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomek nadal czujny siedzi i tylko czyta no i wiersze pisze GOGO , NIE PIJ WIĘCEJ RETRO PISZE WIERSZYKI TOMEK INTERESU PILNUJE Jenki zaraz tam nie pij wiecej co tam raptem dwa piwa wypilem wiec jutro mozna spokojnie wstac o 5.30 jak zwykle ale poki co jestem nadal 5;30 ??? TOŻ TO ŚRODEK NOCY Tak 5:30 ale co tam od rana kawa i znow moge zyc jaki srodek nocy co z tego ze ciemno. Najlepsze jest to ze jak moge sobie pospac do pozna np w sobote to tez tak wstaje taki nawyk juz chyba mam ale fajnie jest rozwalic sie w fotelu i ogladac jak slonko wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kolorowych Ila do wieczora bo juz dzis mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kolorowych Ila do wieczora bo juz dzis mamy DZIEKUJE I WZAJEMNIE ( IDĘ ZOBACZYĆ CZY DZIAŁAM JESZCZE NA MĘŻA) DO WIECZORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.01.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ale fajnie jest rozwalic sie w fotelu i ogladac jak slonko wstaje http://img163.imageshack.us/img163/6330/sloncewschodziikogutin8.gif http://img211.imageshack.us/img211/8780/sesesess8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2008 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Widziałem, słyszałem, czytałem wszystko. Doniosę komu trzeba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzisiaj czuło się karnawał. Tak imprezy hucznejjeszcze w roku tym nie było. I nie było sztucznejatmosfery w KK. Nastrój zatem był bojowybo Anisia bar zapełnia. Odbiór ma już z głowy. Ach jak mienią się butelki! Etykiety złocą!A likiery stoją skromnie... puszki piwa pocą...tomek piwem dziś zaczyna. gogo kawę pije...ila jednak mu nalewa. Niech po polsku zyje! A po piwie tomek przejrzał. I whisky "uwidział".Zaraz do Anisi skoczył, poprosił o przydział.gogo zaś jakoś się kręci, całkiem jak sprężynaI powiada: "smar jest lepszy, niż ta wazelina! Ila z serca mu wybacza (nie chce wazeliny)tomek trochę ululany (bo były przyczyny)Zaś Anisia (trochę wcześnie) swe opory traci"bierz co chcesz" do tomka mówi. No i szuka gaci... teraz gogo rezon stracił. Romans przewiduje...Ila Anisię pociesza. Torcik jej funduje.Gogo w kropce. A dziewczyny tak go zamotałyże do KK piwo przyniósł, zresztą drżący cały... Wreszcie tomek, jak mężczyzna rzucił gaci kupęteraz nie tylko Anisia włoży coś na d.upębawią się w kawiarni goście, ale nic nie wiedzączujne oczy Kierowniczki te zabawy śledzą... pora fajna się zrobiła i bodzio zawitałtradycyjnie jak na Ślonsku o piwo się spytałpotem zamiast o kobietach miał mówić gotowyto se o swych samochodach ucięli rozmowy Jakby nocki tak szalonej nie żal było tracić...Dobrze, że Anisia wstała. Miała kupę gaci...Mówi, że sumienie czyste, chociaż tak się bała...A wtem żabcia_gonia przyszła. Też by wypić chciała. Dzisiaj trunków jest dostatek, posucha nie grozi każdy schowek dziś w kawiarni swoje trunki mroziżabcia doznaje rozkoszy. Ilę głośno wzywa...Retro nagle się tu dołączył, wcale nie chce piwa... Tomek jakoś się obudził... o Tolę się pyta...(co na tym jubileuszu dała mu kobita?)gogo niczym wieszcz jakowyś lub dzieciątko Bożestwierdzil, ze dziś Kierowniczka pewnie przyjść nie może Ila zaś na pomysł wpadła, by grać baby rolęgogo zaś (całkiem pijany) krzyczy: nie pozwolę!Wtem Anisia do eR-fooda mówi jak pijana:Ila już cię obsłużyła. Ja widziałam sama! No i w tym pijackim widzie dyskusja się skupiaczy tez w naszym towarzystwie jest ta baba głupiaale długo to nie trwało, mysli kolorowesprawiły że Ila wrzasła: dajcie to różowe!!! I nikt nie wie gdzie z różowym Ila czas spędziłabo do KK póżniej to już z bodziem_g przybyła.I cała w skowronkach była. I przekąskę dała.(chociaż szczerze uprzedziła, że w zeszyt wpisała) i tak toczy się impreza. A końca nie widać.tak, że to streszczenie stronki może wam się przydaćbo na opis co się działo na następnej stroniejam za cienki. Więc poeci - bierzcie szable w dłonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Widzę, że impreza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.01.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 "Ret.ford"- jesteś the BEST !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.01.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bonjorno Ależ świętujecie karnawał, hoho pozazdrościć a jak potem się rymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bonjorno Ależ świętujecie karnawał, hoho pozazdrościć a jak potem się rymuje Oj rymuje, rymuje... tylko potem z barłogu cięzko powstać powitać wszystkie ranne ptaszki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dopóki zdrowie pozwala to trza używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Główka nie boli? Retro jak zwykle wprawiasz mnie w doskonały nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Tu też jest coś na poprawę nastroju http://www.buysellhouse.eu/search/searching.php?lang=en&orden1=precio&tipo_orden1=asc Nasze domy i wnętrza to mistrzostwo świata w porównianiu z domami na sprzedaż, czy wynajem na Zachodzie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.01.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Retro jak zwykle wprawiasz mnie w doskonały nastrój. ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts