retrofood 29.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 aż się rumienię bezwstydnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.01.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A któż to dzisiaj zastępuje Tolę? http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A któż to dzisiaj zastępuje Tolę? http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Arcykierownictwo jest niezastępywalne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ulalala coż za gafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie wiem dlaczego ale taki wierszyk chodzi mi po głowie: Na szklanej górzeW krwistej purpurzeZnudzona księżniczka siedziała I srebrnym młotkiemRzucała za kotkiemAż biedna się kicia zesrała... czy ktoś mi może wyjaśnić znaczenie tego zjawiska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie wiem dlaczego ale taki wierszyk chodzi mi po głowie: Na szklanej górze W krwistej purpurze Znudzona księżniczka siedziała I srebrnym młotkiem Rzucała za kotkiem Aż biedna się kicia zesrała... czy ktoś mi może wyjaśnić znaczenie tego zjawiska??? latała latała aż się zesrała o jakie zjawisko Ci chodzi o znudzoną gówniarę czy o kicię która zarobiwszy cios w jelita nie mogła nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie wiem dlaczego ale taki wierszyk chodzi mi po głowie: Na szklanej górze W krwistej purpurze Znudzona księżniczka siedziała I srebrnym młotkiem Rzucała za kotkiem Aż biedna się kicia zesrała... czy ktoś mi może wyjaśnić znaczenie tego zjawiska??? latała latała aż się zesrała o jakie zjawisko Ci chodzi o znudzoną gówniarę czy o kicię która zarobiwszy cios w jelita nie mogła nic więcej Nie wulgaryzuj! podobno Feng Shui jakoś wyjasnia takie uparte myśli... czy tam inny sennik egipski... PS. Szwagier uprzedzał, że po TYM trunku miewa się mysli transcendentne, ale bylem sceptyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie wiem dlaczego ale taki wierszyk chodzi mi po głowie: Na szklanej górze W krwistej purpurze Znudzona księżniczka siedziała I srebrnym młotkiem Rzucała za kotkiem Aż biedna się kicia zesrała... czy ktoś mi może wyjaśnić znaczenie tego zjawiska??? latała latała aż się zesrała o jakie zjawisko Ci chodzi o znudzoną gówniarę czy o kicię która zarobiwszy cios w jelita nie mogła nic więcej Nie wulgaryzuj! podobno Feng Shui jakoś wyjasnia takie uparte myśli... czy tam inny sennik egipski... PS. Szwagier uprzedzał, że po TYM trunku miewa się mysli transcendentne, ale bylem sceptyczny... sori bardzo dla mnie jest za późno na dumanie idę po herbatkę i spać na razie rettro mam nadzieję że dogrzebiesz się w swojej głowie o co chodzi pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie wiem dlaczego ale taki wierszyk chodzi mi po głowie: Na szklanej górze W krwistej purpurze Znudzona księżniczka siedziała I srebrnym młotkiem Rzucała za kotkiem Aż biedna się kicia zesrała... czy ktoś mi może wyjaśnić znaczenie tego zjawiska??? latała latała aż się zesrała o jakie zjawisko Ci chodzi o znudzoną gówniarę czy o kicię która zarobiwszy cios w jelita nie mogła nic więcej Nie wulgaryzuj! podobno Feng Shui jakoś wyjasnia takie uparte myśli... czy tam inny sennik egipski... PS. Szwagier uprzedzał, że po TYM trunku miewa się mysli transcendentne, ale bylem sceptyczny... Psychiatria zwana przez niektórych psychoanalizą również znalazłaby jakąś teorię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 NOCNE WITANKO RETRO , CIACHO DLA CIE http://okonawidelcu.blox.pl/resource/ciastko_by_rona555__200x200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzisiaj czuło się karnawał. Tak imprezy hucznej jeszcze w roku tym nie było. I nie było sztucznej atmosfery w KK. Nastrój zatem był bojowy bo Anisia bar zapełnia. Odbiór ma już z głowy. Ach jak mienią się butelki! Etykiety złocą! A likiery stoją skromnie... puszki piwa pocą... tomek piwem dziś zaczyna. gogo kawę pije... ila jednak mu nalewa. Niech po polsku zyje! A po piwie tomek przejrzał. I whisky "uwidział". Zaraz do Anisi skoczył, poprosił o przydział. gogo zaś jakoś się kręci, całkiem jak sprężyna I powiada: "smar jest lepszy, niż ta wazelina! Ila z serca mu wybacza (nie chce wazeliny) tomek trochę ululany (bo były przyczyny) Zaś Anisia (trochę wcześnie) swe opory traci "bierz co chcesz" do tomka mówi. No i szuka gaci... teraz gogo rezon stracił. Romans przewiduje... Ila Anisię pociesza. Torcik jej funduje. Gogo w kropce. A dziewczyny tak go zamotały że do KK piwo przyniósł, zresztą drżący cały... Wreszcie tomek, jak mężczyzna rzucił gaci kupę teraz nie tylko Anisia włoży coś na d.upę bawią się w kawiarni goście, ale nic nie wiedzą czujne oczy Kierowniczki te zabawy śledzą... pora fajna się zrobiła i bodzio zawitał tradycyjnie jak na Ślonsku o piwo się spytał potem zamiast o kobietach miał mówić gotowy to se o swych samochodach ucięli rozmowy Jakby nocki tak szalonej nie żal było tracić... Dobrze, że Anisia wstała. Miała kupę gaci... Mówi, że sumienie czyste, chociaż tak się bała... A wtem żabcia_gonia przyszła. Też by wypić chciała. Dzisiaj trunków jest dostatek, posucha nie grozi każdy schowek dziś w kawiarni swoje trunki mrozi żabcia doznaje rozkoszy. Ilę głośno wzywa... Retro nagle się tu dołączył, wcale nie chce piwa... Tomek jakoś się obudził... o Tolę się pyta... (co na tym jubileuszu dała mu kobita?) gogo niczym wieszcz jakowyś lub dzieciątko Boże stwierdzil, ze dziś Kierowniczka pewnie przyjść nie może Ila zaś na pomysł wpadła, by grać baby rolę gogo zaś (całkiem pijany) krzyczy: nie pozwolę! Wtem Anisia do eR-fooda mówi jak pijana: Ila już cię obsłużyła. Ja widziałam sama! No i w tym pijackim widzie dyskusja się skupia czy tez w naszym towarzystwie jest ta baba głupia ale długo to nie trwało, mysli kolorowe sprawiły że Ila wrzasła: dajcie to różowe!!! I nikt nie wie gdzie z różowym Ila czas spędziła bo do KK póżniej to już z bodziem_g przybyła. I cała w skowronkach była. I przekąskę dała. (chociaż szczerze uprzedziła, że w zeszyt wpisała) i tak toczy się impreza. A końca nie widać. tak, że to streszczenie stronki może wam się przydać bo na opis co się działo na następnej stronie jam za cienki. Więc poeci - bierzcie szable w dłonie! PIĘKNE MASZ KAWIARNIANĄ NAGRODĘ http://www.sypniewo.com.pl/UserFiles/Image/glass.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 HMMM, NIKOGO NIE MA PEWNIE PO WCZORAŃSZYCH SZALEŃSTWACH ARESZT NA KOMPA MAJĄ PA PA , DO RANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 HMMM, NIKOGO NIE MA PEWNIE PO WCZORAŃSZYCH SZALEŃSTWACH ARESZT NA KOMPA MAJĄ PA PA , DO RANA jezdem, jezdem, kurna, i do tego alkoholowego wizjonerstwa się dokopałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 HMMM, NIKOGO NIE MA PEWNIE PO WCZORAŃSZYCH SZALEŃSTWACH ARESZT NA KOMPA MAJĄ PA PA , DO RANA jezdem, jezdem, kurna, i do tego alkoholowego wizjonerstwa się dokopałaś ZARAZ DOKOPAŁAŚ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 uch...przed chwilą napisałem bardzo brzydki wierszyk...skasowalem...i dobrze...mogly by być następstwa...rodzinne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.01.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja tylko tak zaglądam, wzrokiem kąty i bar omiotę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 uch... przed chwilą napisałem bardzo brzydki wierszyk... skasowalem... i dobrze... mogly by być następstwa... rodzinne... OJ NIEŁADNIE TERAZ JUŻ NAPRAWDĘ - DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.01.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 kolorowych, Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.01.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja tylko tak zaglądam, wzrokiem kąty i bar omiotę i tyle ja tylko tak zaglądam wzrokiem kąty i bar omiotę i tyle... cóż mogę tu zobaczyć życia strzępek cichą pieśń motyle tu nie ma wolnych ludzi na gwoździk nabici pląsają w błędnym tańcu jak guzik na nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts