gogo5660 06.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czesc Ila CZESC BESTIO GDZIE SIĘ PODZIEWAŁES ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czesc Ila CZESC BESTIO GDZIE SIĘ PODZIEWAŁES ? Bylo sie tu i owdzie ostatnio mam urwanie glowy i sporadycznie zagladam na foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ZA WYGRANY MECZhttp://bloguspospolitus.blox.pl/resource/beer_toast.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czesc Ila CZESC BESTIO GDZIE SIĘ PODZIEWAŁES ? Bylo sie tu i owdzie ostatnio mam urwanie glowy i sporadycznie zagladam na foruma HIHIHI,UNIKASZ MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Dzis nie tylko kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Dzis nie tylko kawka A TO MA BYĆ JUŻ DZIŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czesc Ila CZESC BESTIO GDZIE SIĘ PODZIEWAŁES ? Bylo sie tu i owdzie ostatnio mam urwanie glowy i sporadycznie zagladam na foruma HIHIHI,UNIKASZ MNIE Dziolcha Ciebie to trudno unikac zawsze w tych samych watkach sie spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Dzis nie tylko kawka A TO MA BYĆ JUŻ DZIŚ Nie do konca mamy jeszcze wczoraj za 30 min bedzie jutro czyli dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Dzis nie tylko kawka A TO MA BYĆ JUŻ DZIŚ Nie do konca mamy jeszcze wczoraj za 30 min bedzie jutro czyli dzis NIE DENERWUJ MNIE TO CO SIĘ TAK KAWĄ POMPUJESZ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Dzis nie tylko kawka A TO MA BYĆ JUŻ DZIŚ Nie do konca mamy jeszcze wczoraj za 30 min bedzie jutro czyli dzis NIE DENERWUJ MNIE TO CO SIĘ TAK KAWĄ POMPUJESZ ??? NIe denerwuje ja tylko jedna kawke na godzine pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Dzis nie tylko kawka A TO MA BYĆ JUŻ DZIŚ Nie do konca mamy jeszcze wczoraj za 30 min bedzie jutro czyli dzis NIE DENERWUJ MNIE TO CO SIĘ TAK KAWĄ POMPUJESZ ??? NIe denerwuje ja tylko jedna kawke na godzine pije A PONOĆ TO JA JESTEM SZALONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 toż mamy nie pić, żeby nie zapeszyć NAWET WODY MINERALNEJ Woda o tej porze tylko kawa A CO TAK KOLEJNOSC ZMIENIŁES? PIWA NIE PIJESZ? Dzis nie tylko kawka A TO MA BYĆ JUŻ DZIŚ Nie do konca mamy jeszcze wczoraj za 30 min bedzie jutro czyli dzis NIE DENERWUJ MNIE TO CO SIĘ TAK KAWĄ POMPUJESZ ??? NIe denerwuje ja tylko jedna kawke na godzine pije A PONOĆ TO JA JESTEM SZALONA Bo jestes ale tak pozytywnie. Z ta kawa to oczywiscie zartowalem naewt ja nie jestem az taki porabany zeby tak ja pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 NO TO WYPIJEMY http://www.gniazdkodomowe.pl/archiw/gd14/kal/kawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.02.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dobra kawka byla ale juz spadam. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dobra kawka byla ale juz spadam. Papa DOBRANOC GOGO http://pieka.pl/infusions/ecard/images/1142462508dobranoc_piesek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jestem znów w Warszawie. Jutro jednak do ortopedy muszę. Byłem u kolegi i wychodząc wpadłem nogą w dziurę. Stopa spuchnięta, Chyba będzie gips. Ledwo dojechałem. Próbowałem hamować lewą nogą, ale samochód stawał dęba a przyczepa ... robiła co chciała. Przywiozłem z Mazur Takie SPECJALne wiec cieszę, że że jest 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.02.2008 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tomku!!! Do ortopedy koniecznie. Pare lat temu też wpadłam w dziurę i okazało się, że noga nie złamana ale pęknięta torebka stawowa Koniecznie prześwietl nogę!!! Życzymy dużo zdrówka. Gosia i Jurek z dziedzicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tomku!!! Do ortopedy koniecznie. Pare lat temu też wpadłam w dziurę i okazało się, że noga nie złamana ale pęknięta torebka stawowa Koniecznie prześwietl nogę!!! Życzymy dużo zdrówka. Gosia i Jurek z dziedzicem. Pokuśtykam, tylko nie wiem co pokażę w recepcji. Że zapłaciłem składkę zdrowotną? Nie mam żadnych innych dokumentów. Działalność gospodarczą prowadzę od miesiąca. Jak na razie jestem na minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts