jamles 07.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jestem znów w Warszawie. Jutro jednak do ortopedy muszę. Byłem u kolegi i wychodząc wpadłem nogą w dziurę. Stopa spuchnięta, Chyba będzie gips. Ledwo dojechałem. Próbowałem hamować lewą nogą, ale samochód stawał dęba a przyczepa ... robiła co chciała. Przywiozłem z Mazur Takie SPECJALne wiec cieszę, że że jest 2:0 trzeba było do kolegi bez Specjalnego iść .....żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tomku!!! Do ortopedy koniecznie. Pare lat temu też wpadłam w dziurę i okazało się, że noga nie złamana ale pęknięta torebka stawowa Koniecznie prześwietl nogę!!! Życzymy dużo zdrówka. Gosia i Jurek z dziedzicem. Pokuśtykam, tylko nie wiem co pokażę w recepcji. Że zapłaciłem składkę zdrowotną? Nie mam żadnych innych dokumentów. Działalność gospodarczą prowadzę od miesiąca. Jak na razie jestem na minusie. dokładnie tak -prowadząc działalnosc wymagana jest ostatnia zapłacona składka ZUS -powodzenia i ....zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Własnie wróciłem od ortopedy. Założył mi na miesiąc "kozaka" i dał 28 dni zwolnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Własnie wróciłem od ortopedy. Założył mi na miesiąc "kozaka" i dał 28 dni zwolnienia. no to po 30 dniach dostaniesz chorobowe z ZUS-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A muszę płacić ZUS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.02.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A muszę płacić ZUS? składki oprócz zdrowotnego możesz obniżyć za czas zwolnienia bo rozumiem, że to działaność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A muszę płacić ZUS? składki oprócz zdrowotnego możesz obniżyć za czas zwolnienia bo rozumiem, że to działaność ALE ŻEBY MIEĆ ZAPŁACONE CHOROBOWE , NIE MOŻESZ ZALEGAĆ ,ANI NIE MOŻESZ MIEĆ NAWET JEDNEGO DNIA W OPŁACENIU SKŁADEK ZA POPRZEDNI M-C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Czyli jutro muszę poczłapac do banku by zapłacić za styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Czyli jutro muszę poczłapac do banku by zapłacić za styczeń. IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Własnie wróciłem od ortopedy. Założył mi na miesiąc "kozaka" i dał 28 dni zwolnienia. TORCIK ZA OTWARCIE STRONY DUŻO ZDROWIA ZYCZĘ http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Przepisy/torcik%20bezowy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Ila, szybko to nie, ale jakoś dokuśtykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A muszę płacić ZUS? składki oprócz zdrowotnego możesz obniżyć za czas zwolnienia bo rozumiem, że to działaność ALE ŻEBY MIEĆ ZAPŁACONE CHOROBOWE , NIE MOŻESZ ZALEGAĆ ,ANI NIE MOŻESZ MIEĆ NAWET JEDNEGO DNIA W OPŁACENIU SKŁADEK ZA POPRZEDNI M-C za wszystkie wstecz a nie tylko za poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Ila Ila wczoraj był Wartownik To ja już nic nie czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Ila Ila wczoraj był Wartownik To ja już nic nie czaję WARTOWNIK DO KK NIE PRZYCHODZI, PRZEWAŻNIE SIEDZI NA RW LUB W PORADACH , ALBO W WATKACH REGIONALNYCH GENERALNIE JEST ZASADA, JA PISZE DUŻYMI LITERAMI- ILA,A wartownik , pisze małymi literkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Ila Ila wczoraj był Wartownik To ja już nic nie czaję WARTOWNIK DO KK NIE PRZYCHODZI, PRZEWAŻNIE SIEDZI NA RW LUB W PORADACH , ALBO W WATKACH REGIONALNYCH GENERALNIE JEST ZASADA, JA PISZE DUŻYMI LITERAMI- ILA,A wartownik , pisze małymi literkami . kumam re re kum kum dzięki za pouczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Ila Ila wczoraj był Wartownik To ja już nic nie czaję WARTOWNIK DO KK NIE PRZYCHODZI, PRZEWAŻNIE SIEDZI NA RW LUB W PORADACH , ALBO W WATKACH REGIONALNYCH GENERALNIE JEST ZASADA, JA PISZE DUŻYMI LITERAMI- ILA,A wartownik , pisze małymi literkami . kumam re re kum kum dzięki za pouczenie NIE MA ZA CO KAŻDY SIĘ NA POCZĄTKU GUBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 GENERALNIE JEST ZASADA, JA PISZE DUŻYMI LITERAMI- ILA,A wartownik , pisze małymi literkami . Znaczy, Wartownik jest normalnie cichutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 GENERALNIE JEST ZASADA, JA PISZE DUŻYMI LITERAMI- ILA,A wartownik , pisze małymi literkami . Znaczy, Wartownik jest normalnie cichutki? HIHIHI, WARTOWNIK CICHUTKI - A TO NOWOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Gdyby było odwrotnie, to on wybrałby Twoje literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts