Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj Słoneczko! Jak Ty to robisz, że wynajdujesz wszystkim ich zaginione awatarki? I co mam zrobić, żeby mi nie znikał :roll:

Tak jak mówi Bodzio :) Tego pingwinka "zapisz obrazek jako..." :)

Ja robię tak: tworzę nowy folder i tam zapisuję ulubione obrazki. Dodatkowo w tym folderze tworzę nowy dokument tekstowy i tam zapisuję adresy tych obrazków. W razie potrzeby, są jak znalazł. Gdy któryś adres okaże się nieaktualny, bo np. nie ma już strony z której wzięłam obrazek, wtedy wrzucam go na jakikolwiek serwer, nap. na http://imageshack.us/ i po kłopocie :)

Obiad przyniosłam, gotowałam to się podzielę

dzień dobry :wink:

http://www.gastronauci.pl/aimg/warkocz(1).jpg

http://g.o2.pl/file_cms/2005/07/12/144952.jpg

Własnie wróciłem od ortopedy. Założył mi na miesiąc "kozaka" i dał 28 dni zwolnienia. :D

podskoczyłeś gdzieś czy komuś? :roll:

ja w połowie 3 serii zastrzyków odzyskuję co nieco czucie w nodze po to, aby się przekonać jak mnie cholernie boli biodro i kolano aż nie mogę chodzić...

Własnie wróciłem od ortopedy. Założył mi na miesiąc "kozaka" i dał 28 dni zwolnienia. :D

podskoczyłeś gdzieś czy komuś? :roll:

ja w połowie 3 serii zastrzyków odzyskuję co nieco czucie w nodze po to, aby się przekonać jak mnie cholernie boli biodro i kolano aż nie mogę chodzić...

Wracając z "komturii" do Warszawy, zajrzałem do remontowanego domu kolegi w sąsiedniej wsi. Chciałem sie umówić z majstrem który jak skończy u kolegi ma zacząć u mnie. Wychodziłem już do samochodu (moja "knedliczka" + przyczepa) i tak niefortunnie, w ciemnościach postawiłem prawą nogę, że wp..... się do rowu o głębokości prawie 1,5 m. Praktycznie zrobiłem szpagat w pionie, lewa noga została na twardym gruncie. Prawą stopą z całej siły walnąłem w dno rowu. 4 tygodnie wyjęte z życiorysu.

Ech, Joolu, dzieci już dawno wyfrunęły z domu. Dziś syn woził mnie po całej Warszawie bo miałem do załatwienia sporo baaardzo terminowych spraw. Nachodziłem się na rękach. :wink:

Fraxiparine wstrzyknąłem sobie w mięsień piwny. Powiedzcie, że jestem dzielny. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ech, Joolu, dzieci już dawno wyfrunęły z domu. Dziś syn woził mnie po całej Warszawie bo miałem do załatwienia sporo baaardzo terminowych spraw. Nachodziłem się na rękach. :wink:

Fraxiparine wstrzyknąłem sobie w mięsień piwny. Powiedzcie, że jestem dzielny. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesteś baaaardzo dzielny.

A temu piwnemu ... też się chyba coś należy, prawda? taki kufeleczek... :wink:

Widzisz ze mną jest gorzej. Ja dziś tyle co wróciłem do domu i zaraz ... zostałem słomianym wdowcem. Żona mnie porzuciła i wyleciała w świat. I to samolotem nie na miotle. :D

Nawet nie wiem kiedy wraca i czy w ogóle...

I nie ma mnie kto wozić... auuuuu....!!!! :cry: :cry: :cry:

ani nawet drinka zrobić...

sam se muszę polewać... :cry: :cry: :cry:

PS. Dobrze, że dzisiaj właśnie doszedł wreszcie kubek Muratora!!!! Mam z czego się napić!!! Hura!!! :D