tomek1950 08.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A temu piwnemu ... też się chyba coś należy, prawda? taki kufeleczek... Widzisz ze mną jest gorzej. Ja dziś tyle co wróciłem do domu i zaraz ... zostałem słomianym wdowcem. Żona mnie porzuciła i wyleciała w świat. I to samolotem nie na miotle. Nawet nie wiem kiedy wraca i czy w ogóle... I nie ma mnie kto wozić... auuuuu....!!!! ani nawet drinka zrobić... sam se muszę polewać... PS. Dobrze, że dzisiaj właśnie doszedł wreszcie kubek Muratora!!!! Mam z czego się napić!!! Hura!!! Ech Stachu, należy spojrzeć na sytuację pozytywniw. Oczywiście robienie sobie drinków nie jest tak przyjemne jak ich podstawianie, ale nikt Ci tych drinków nie wypomni. Mój syn zapewnił mi odpowiednie zaopatrzenie by mięsień nie oklapł. Szkoda, że do Ciebie tak daleko. Moglibyśmy razem się wspierać w biedzie. Twoje zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A temu piwnemu ... też się chyba coś należy, prawda? taki kufeleczek... Widzisz ze mną jest gorzej. Ja dziś tyle co wróciłem do domu i zaraz ... zostałem słomianym wdowcem. Żona mnie porzuciła i wyleciała w świat. I to samolotem nie na miotle. Nawet nie wiem kiedy wraca i czy w ogóle... I nie ma mnie kto wozić... auuuuu....!!!! ani nawet drinka zrobić... sam se muszę polewać... PS. Dobrze, że dzisiaj właśnie doszedł wreszcie kubek Muratora!!!! Mam z czego się napić!!! Hura!!! Ech Stachu, należy spojrzeć na sytuację pozytywniw. Oczywiście robienie sobie drinków nie jest tak przyjemne jak ich podstawianie, ale nikt Ci tych drinków nie wypomni. Mój syn zapewnił mi odpowiednie zaopatrzenie by mięsień nie oklapł. Szkoda, że do Ciebie tak daleko. Moglibyśmy razem się wspierać w biedzie. Twoje zdrowie. Eeee tam, nie tak znów daleko, bo i tak się wspieramy No to teraz twoje zdróweczko!!! PS. Ale z nas dwóch byłaby chyba porządna całość, tylko wziąć Twoją lewą a moją prawą nogę i ... gościu bez zarzutu by powstał!!!! (tylko co.... tu już nie napiszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Panowie aby Wam się nie nudziło i od tego piwa intelkt nie osłabł proponuję ...szachy Pograjcie sobie wirtualnie http://i.gadzetomania.pl/grrr/maciej/2007/pazdziernik/27.10.07/chessmaster__grandmaster_edition.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A dla zwycięzcy: http://cipriani.com/cipriani/Grappa/grappa.jpg http://www.decorador.pl/catalog/images/Katalog_zdjec/kosze/Dwa%20wina.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 możemy zagrać w realu (przez kurnik.pl), byleby te fanty były do wygrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Będę sędzią sprawiedliwym i ogłoszę kto wygrał. Przy remisie nagrody wędrują do sędziego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Retro, u mnie słowo droższe od piniendzy. Jest tylko jeden warunek: osobisty odbiór nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Retro, u mnie słowo droższe od piniendzy. Jest tylko jeden warunek: osobisty odbiór nagród ale: pierwsze primo: tomek się nie zgłasza; drugie primo: obydwa nie możemy chodzić daleko (ja najdalej do sklepiku na dole po piwko...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Będę sędzią sprawiedliwym i ogłoszę kto wygrał. Przy remisie nagrody wędrują do sędziego a grywasz w coś na kurniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Będę sędzią sprawiedliwym i ogłoszę kto wygrał. Przy remisie nagrody wędrują do sędziego a grywasz w coś na kurniku? grywałam, ale przegrywałam, więc nie gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Retro, u mnie słowo droższe od piniendzy. Jest tylko jeden warunek: osobisty odbiór nagród ale: pierwsze primo: tomek się nie zgłasza; drugie primo: obydwa nie możemy chodzić daleko (ja najdalej do sklepiku na dole po piwko...) Ja się dziś tak nachodziłem, że ręce bolą Ale nagrodę chętnie odbiorę osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 to dziś żeby sie napić to trzeba w cóś wygrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 to dziś żeby sie napić to trzeba w cóś wygrać? niezupełnie, zupa chmielowa w wersji "gorący kubek" jest na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 NOCNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 czesc wieczorem wpadłam na chwilę z występem artystycznym http://www.onet.tv/28962,4451,1,3181528,1,1,0,0,wideo.html z głośnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 herbatkę przyniesłam ...bom na antybiotykach nadal http://www.naszecytrusy.pl/cytryny/herbatka-%20gf%201.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 dla takiej superowej klienteli mam niespodziankę, dość osobistą....chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no to święto urządzamy bo wolności nadszedł czasgramy w szachy czy nie gramyzupą poczęstują nas wprawdzie zupa jest chmielowanikt nie mówi że jest złabo się wkradła moda nowai zabawa na 102 kiedy żony odjeżdzająjeszcze świat nie kończy sięczy to w lutym czy to w majuzawsze ktoś pocieszy mię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 kiedy żony odjeżdzają jeszcze świat nie kończy się czy to w lutym czy to w maju zawsze ktoś pocieszy mię świat się kończy .... Stasiek sie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 dla takiej superowej klienteli mam niespodziankę, dość osobistą....chcecie? a trzeba będzie płacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts